NIEUWTJE: G-Star limited collectie voor Dance4Life

G-Star is voor het goede doel een samenwerking aangegaan met de Nederlandse Vogue. Voor de 'G-Star Women selected by Vogue supporting dance4life' heeft G-Star zeven iconische kledingstukken voor vrouwen geselecteerd. De opbrengst van de limited collectie gaan naar Stichting Dance4Life, een organisatie die de verspreiding van HIV en AIDS tracht te voorkomen. Topmodel Doutzen Kroes is ambassadeur van Dance4Life. Niet verrassend dus dat G-Star haar als model voor de limited collectie heeft gevraagd. De collectie bestaat uit een paar prachtige, stoere basisstukken (echt G-Star). Met de aanschaf doe je niet alleen jezelf een plezier, maar help je ook Dance4Life. Doen dus!

15 november door Shanon·geen reacties·

Brooke Shields is bang om Alzheimer te krijgen

De Amerikaanse actrice Brooke Shield (47) is bang dat ze Alzheimer krijgt. Haar moeder stierf vorig jaar aan de gevolgen van de ziekte. Teri Shields was niet alleen Brooke's moeder, maar ook haar manager. Toen ze stierf was dat een enorme klap voor Brooke. Ze heeft een deel van de verzorging van haar moeder op zich genomen en heeft dus van nabij de verwoesting van de ziekte meegemaakt. Brooke's grootste angst is dat ook zij op latere leeftijd geconfronteerd wordt met de ziekte Alzheimer.

15 november door Shanon·geen reacties·

Albert Verlinde begrijpt 'entourage' Badr Hari niet en roept ze ter verantwoording

Albert Verlinde (51) vindt dat mensen romdom kickbokser Badr Hari (27) onverantwoordelijk bezig zijn. Verlinde schroomt Verlinde niet om mensen bij naam en toenaam te noemen. Zo is hij van mening dat Estelle Cruijff, Yves Gijrath, Evert Santegoeds en Eric Kusters niet goed bezig zijn. Ze zouden zich gedragen alsof ze boven de wet staan. Verlinde bestempelt ze als "verwende oud-zuid kindjes". “Je kunt toch ook je verantwoordelijkheid nemen op een gegeven moment. Want dit verhaal gaat te weinig over menselijke dingen. Want als ze echt iets meemaken in het leven, wat er echt toe gaat, dat er iemand mishandeld is, dat er iemand in de bak zit, dat de rechter een uitspraak doet, dat ze gewoon blijven doen alsof ze een soort elfjes zijn die door het leven gaan. Excuses aan meneer Everink bijvoorbeeld.” Ook Evert Santegoeds krijgt er van langs: “Ik sta er van te kijken dat mensen die ook entertainment kenner zijn - en dan kijk ik ook naar Evert Santegoeds - zo idioot bezig kunnen zijn. Zich er zo inlaten gaan met verklaringen en tips geven hoe je er onderuit moet komen.” Over Estelle zegt Verlinde het volgende: “Ik vind dat ook Estelle haar verantwoordelijkheid moet nemen." Hij verwijst daarmee naar de geschonden afspraak die justitie maakte met Badr over het feit dat hij niet in horecagelegenheden mocht komen. "Smeer een boterham op zaterdagmiddag, rij naar Noordwijk, ga over het strand wandelen, en ga met z’n tweeën in de auto een glaschocolade melk zitten drinken. ” Wat vinden jullie? Laat 't ons weten en plaats hier een reactie.

15 november door Shanon·geen reacties·

Dochter Jon Bon Jovi op school gearresteerd wegens overdosis

De dochter van Jon Bon Jovi (50), Stephanie Bongiovi (19), is gisteren op haar school in de boeien geslagen. Ze werd gearresteerd op verdenking van een overdosis heroïne. Bongiovi werd door een ambulance van het Hamilton College opgehaald. Aanvankelijk reageerde Jovi's dochter niet en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Politieagenten ontdekten dat zij heroïne en marijuana bij zich had. Stephanie is een bekende van justitie. Ze werd vaker opgepakt wegens drugsgebruik. Het Hamilton College zegt dat ze alles doet om justitie te helpen bij het onderzoek, en dat betrokken studenten zullen worden gestraft. Stephanie heeft een goede relatie met haar vader.

15 november door Shanon·geen reacties·

Liefdesverdriet is een 'echte' ziekte

Liefdesverdriet gaat niet alleen gepaard met psychische pijnen, maar ook met lichamelijke pijnen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat liefdesverdriet of 'een gebroken hart' als echte ziekte moet worden beschouwd. Er zijn psychotherapeuten en psychologen die zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van liefdesverdriet of een gebroken hart.

15 november door Shanon·geen reacties·

Badr Hari moet opnieuw de gevangenis in

De rechter heeft vanmiddag bepaald dat het vriendje van Estelle Cruijff, de kickbokser Badr Hari (27), terug moet naar de gevangenis. Hij heeft zich niet gehouden aan de voorwaarden van zijn vrijlating. Badr mocht in afwachting van zijn proces naar huis. Het proces start in januari. Afgelopen vrijdag werd hij op vrije voeten gesteld, onder voorwaarde dat hij geen horecagelegenheden zou bezoeken en geen contact zou zoeken met getuigen in het proces. En dat is nu juist wat hij wel gedaan heeft. Badr werd in twee horecagelegenheden (broodje eten met zijn vriendin Estelle) gespot, en hij heeft contact gezocht met een getuige. “Daarmee toont hij aan dat hij lak heeft aan de gestelde regels en voorwaarden.” aldus het Openbaar Ministerie. De rechtbank rekent het hem zwaar aan. “De rechtbank heeft de schoringsvoorwaarden niet voor niets opgelegd. Daar heeft hij zich niet aan gehouden. Ondanks dat hij tegenover de rechter had gezegd dat hij wilde leren van zijn fouten.” aldus het Openbaar Ministerie. Hoe handig is dit van Badr? Laat 't ons weten en plaats een reactie.

13 november door Shanon·geen reacties·

Romantisch uitje: Dineren in het donker

Even lekker een avondje uit met je partner? Toe aan een romantische date? Ga dan dineren in het donker. Zo ben je dus echt alleen met elkaar bezig! Dineren in het donker is razend populair in Berlijn, Parijs, Londen, Los Angeles en Wenen, maar nu kan je het zelf ervaren in Amsterdam. Je komt binnen in een verlichte lounge waar alles wordt uitgelegd. Vervolgens wordt je begeleid naar een donkere eetzaal en je ziet helemaal niets meer! Spannend...

13 november door Shanon·geen reacties·

Zwangerschap maakt intelligenter

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat vrouwen door de zwangerschap intelligenter worden. De capaciteit van de hersenen, waaronder leervermogen en geheugen, verbetert tijdens de zwangerschap. Wetenschappers hebben ontdekt bij onderzoek onder mensen en dieren, dat wanneer de moeder het moeilijk heeft, de hersenen beter werken. Dat geldt voor de periode van de zwangerschap, en daarna. Want het effect kan tientallen jaren aanhouden. De hersenen van de moeder worden uitgedaagd gedurende de zwangerschap. Zo worden de zintuigen scherper. Dat heeft een duidelijk biologisch voordeel, want daardoor kunnen bijvoorbeeld moeders vlak na de bevalling hun kind herkennen.

12 november door Shanon·geen reacties·

Wesley Sneijder mag niet meer twitteren van Yolanthe

Yolanthe Cabau (27) heeft haar man Wesley Sneijder (28) verboden om nog langer te twitteren. Via Twitter bracht Yolanthe daar ook de wereld van op de hoogte. In het Italiaans twitterde Yolanthe in het Italiaans, waarvan de vertaling luidt: "Kom op jongens....! Mijn man @sneijder101010 mag niet meer schrijven op Twitter. "Vreemd, maar we zijn klaar voor de wedstrijd van vanavond!" Het wordt niet duidelijk waarom Wesley niet meer mag twitteren van Yolanthe.

10 november door Shanon·geen reacties·

Halle Berry verliest rechtszaak

De rechter heeft bepaald dat Halle Berry (46) haar 4-jarige dochter niet mee mag nemen naar Frankrijk. Daarmee moet Berry aardig incasseren. Het besluit van de rechter dwarsboomt haar plannen om naar Frankrijk te verhuizen. Halle is al maanden verwikkeld in een juridische procedure met de vader van haar dochtertje Nahla, Gabriel Aubry. Halle wil bij haar verloofde Olivier Martinez gaan wonen, maar Aubry weigert mee te werken aan de verhuizing van zijn dochtertje naar Frankrijk. Halle bracht in dat 't voor haar dochter in Los Angeles gevaarlijk zou zijn vanwege alle paparazzi die moeder en dochter stalken. Echter, de rechter besliste in het voordeel van Aubry. Nahla mag niet worden verhuisd naar Frankrijk.

10 november door Shanon·geen reacties·

Eerste 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Volgende Laatste
© 2011 - 2018 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service