8 Fashiontips om te voorkomen dat je er ouder uitziet

24 December door Kwappa

Kleed je naar je leeftijd, is een dwingende uitspraak. Maar niet voor niets. Er zijn do's en don'ts in fashionland, die echt helpen om te voorkomen dat je er als je oma uitziet. Hier komen ze.

1. Een niet goed passende beha. Uit onderzoek blijkt dat 80% van alle vrouwen de verkeerde maat beha draagt. Hierdoor staat je kleding minder goed, en wordt je gehele uitstraling minder strak....dus oud ;-(.

2. En kniebroek.....niet doen!

3. Gezondheidsschoenen. Er is tegenwoordig zoveel keuze, dat je niet verplicht bent om gezondheidsschoenen te dragen als je lastige voeten hebt.

4. Vermijd bloemenprint. Ben je echt zo doel op bloemen, zoek 't dan in accenten. Maar draag nooit, nooit een volledige bloemen outfit. Je wordt er echt oma van (tenzij je halverwege de 20 bent, en eruit ziet als een topmodel).

5. Houd je kleuren rustig. Laat je niet verleiden tot het doen van aanschaffen die in de buurt komen van neon. Ga voor kleuren als donkerblauw, diepgroen of bordeauxrood. Deze kleuren gaan met de meeste teints, dus ook bij de wat oudere huid.

6. Doe het twin-setje in de ban! Ook al zit 't nog zo lekker, niet doen. Je ziet er uit - inderdaad - als je oma.

7. Geen jersey stofje. alsjeblieft niet. Het zit zo lekker om je lijf, dat 't alle vormen van je lichaam laat zien. En tja, wil je daar nou het accent op leggen....??

8. Draag niet altijd zwarte panty's. En zeker niet bij een donkere rok of jurk. Het lijkt dan alsof je naar een begrafenis gaat. Bovendien staat 't gewoon pittiger als je een andere kleur kiest. Ga 'ns voor heel donkerbruin, petrol of donkergrijs.

Reacties (0)

© 2011 - 2018 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service