Adele wil vader niet meer zien

17 February door Roy

Zangeres Adele (23) wil absoluut niets meer met haar vader van doen hebben sinds hij een interview over haar gaf. Ze zegt dat ze in "zijn gezicht zal spugen" wanneer ze hem ooit weer terugziet.

Adele's vader liet haar en haar moeder in de steek toen Adele een meisje van drie was. De afgelopen 10 jaar heeft ze nauwelijks iets van hem gehoord.

Ondanks dit verleden wilde Adele toch een band opbouwen met haar vader Mark (48), maar hij gooide roet in het eten door in een interview te verklaren dat Adele's problemen met mannen worden veroorzaakt door het feit dat hij haar in haar vroege jeugd heeft verlaten.

Adele: "Ik wilde het echt weer proberen. Maar heeft 't echt verkloot. Hij zal nooit meer van me horen. Er is niets erger dan dat mijn vader wordt omgekocht door de media. Na 10 jaar komt hij uit het niets terug. Hoe durft hij zo over mij te praten. Het doet mijn bloed koken."

Adele won het afgelopen weekend 6 Grammy Awards en verklaart dat ze haar vader niet nodig heeft. Ze heeft genoeg liefde van haar moeder, en ze kan altijd vertrouwen op haar grote familie.


Reacties (0)

© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service