Bridget Maasland wilde met haar grote liefde oud worden

7 February door Kwappa

Vier jaar geleden kwam er een einde aan de relatie van Bridget Maasland (39) met Pepijn Padberg, haar grote liefde. Nog altijd vindt Bridget het heel jammer dat 't toen misliep.

Elf jaar waren Bridget en Pepijn samen. De breuk was een enorme klap voor haar. Bridget had erop gerekend dat ze net zo'n relatie als haar ouders zou krijgen. "Ze zijn al jaren samen en nog elke dag intens gelukkig met elkaar", zegt Bridget in Story. "Dat wilde ik ook. Samen met ons zoontje Mees. Ik dacht echt dat we dat voor elkaar zouden krijgen."

Bridget heeft de breuk geaccepteerd, maar vindt 't nog altijd jammer dat 't zo is gegaan. "Ik heb mijn leven weer op de rit. En ik weet nu dat het vaak gewoon niet lukt."

Na Pepijn heeft Bridget diverse korte relaties gehad - waaronder met Johnny de Mol en Pieter van Schaik -. Geen blijverdjes. Bridget is nog vrijgezel.


Reacties (0)

© 2011 - 2018 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service