Brieven onthullen dat Jackie Kennedy niet gelukkig was

18 May door Kwappa

Een aantal niet eerder gepubliceerde brieven van de voormalige Amerikaanse First Lady Jackie Kennedy wordt binnenkort geveild. De brieven beschrijven de periode dat Jackie verloofd was met de aanstaande President van Amerika, John F. Kennedy en de periode na zijn dood.

De brieven van Jackie zijn gericht aan de Ierse priester Joseph Leonard, met wie zij bevriend raakte toen ze hem ontmoette in 1950.

Onder andere schrijft Jackoe hoe moeilijk ze 't vindt om met een politicus getrouwd te zijn. Ze noemt ze "een apart soort". Bovendien vindt ze 't moeilijk om te accepteren dat haar man voortdurend bevestiging nodig heeft van vrouwen. "Hij vindt de jacht prachtifg, maar zodra hij de buit binnen heeft, dat en getrouwd is, dan heeft hij nog altijd de bevestiging nodig dat hij aantrekkelijk is. Hij flirt met andere vrouwen en keert zich van jou af."

Verder blijkt uit de brieven dat ze niet altijd gelukkig is. "Het lijkt allemaal heel glamourous, mijn wereld. Maar als je er eenmaal inzit, dan ben je echt heel eenzaam. Het kan een hel zijn."

Na de moord op haar man, worstelt Jackie met haar geloof in God. "Als ik Jack ooit weer zie, dan heeft God wel wat uit te leggen."

De waarde van de brieven wordt geschat op $1,6 miljoen; volgende maand start de veiling.


Reacties (0)

© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service