Feestende echtgenoot smeekt Pamela Anderson om niet bij hem weg te gaan

11 July door Kwappa

Afgelopen week vroeg Pamela Anderson (47) de scheiding aan van haar echtgenoot Rick Salomon. Maar Rick heeft het huwelijk nog niet opgegeven, hij zou Pamela smeken om bij hem te blijven.

Rick is een notoire feestganger, en een fervent spokerspeler. Dit staat haaks op het leven dat Pamela momenteel wil leven. Ze zou volgens insiders een nieuwe fase in zijn gegaan, waarbij ze vooral gezond wil leven. Wat haar betreft zijn haar wilde jaren voorbij. Het feit dat Rick daar anders over denkt, heeft geleid tot een breuk.

De relatie van Pamela en Rick is nogal turbulent. Het stel trouwde in 2007, maar maakte een einde aan het huwelijk al na twee maanden. Om vervolgens in januari van dit jaar weer opnieuw de huwelijksgelofte af te leggen.

Pamela is eerder getrouwd geweest met Kid Rock en Tommy Lee.

Rick heeft z'n bekendheid te danken aan zijn optreden in de sextape met Paris Hilton. Daarnaast is hij een beroemd pokerspeler. Recent won hij $2,8 miljoen in de World Series of Poker Big One of Big Drop.


Reacties (0)

© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service