George Clooney viert vrijgezellenfeest met veel tequila

27 September door Kwappa

George Clooney (53) heeft afgelopen vrijdag gevierd dat hij binnenkort in het huwelijksbootje stapt. 's Werelds felst begeerde vrijgezel vierde zijn vrijgezellenfeest in Italië. En naar verluidt zou er flink wat drank aan te pas zijn gekomen.

Clooney liet zich volledig gaan in zijn favoriete restaurant, Da Ivo in Venetië. Dat deed hij in het gezelschap van zijn vrienden, waaronder de echtgenoot van topmodel Cindy Crawford, Rande Gerber. Volgens geruchten zou Rande zijn getuige zijn.

Het restaurant zou verscheidene flessen tequila en dure flessen rode wijn van zo'n $400 per fles hebben laten aanrukken voor Clooney's gezelschap. Geen wonder dat de volgende dag Clooney met een zonnenbril op aan het ontbijt verscheen.

De officiële datum van de huwelijksvoltrekking is niet bekend gemaakt, maar naar verwachting gaat Clooney aanstaande maandag in Venetië trouwen met de mooie Britse mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin (36).


Reacties (0)

© 2011 - 2018 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service