Michael Phelps laat zich in afkickkliniek opnemen

5 October door Kwappa

Olympisch zwemkampioen Michael Phelps (29) heeft aangekondigd dat hij zich vrijwillig laat opnemen in een afkickkliniek om van zijn alcoholverslaving af te komen.

Phelps deed de aankondiging via Facebook vanmorgen vroeg, nadat hij voor de tweede keer door politie van de weg was afgehaald met drank op achter het stuur.

"De laatste dagen zijn vreselijk moeilijk voor me geweest. Ik ben vreselijk teleurgesteld in mijzelf. Ik ga een programma volgen waarbij ik ga leren mijzelf beter te begrijpen", zo luidt Phelps' bericht.

Afgelopen 30 september verontschuldigde Phelps zich al publiekelijk nadat hij was gearresteerd wegens te hard rijden met drank op. "Ik begrijp de ernst van mijn daden en ik neem volledige verantwoordelijkheid" twitterde hij later die dag.

In 2004 werd Phelps al 'ns gearresteerd voor hetzelfde voorval. Vier jaar later werd hij in 2008 Olympisch zwemkampioen.


Reacties (0)

© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service