Nieuwe site moet sneeuwzekerheid op de piste garanderen

26 January door Kwappa

Ook zo gebaald door een mislukte wintersport? Geen sneeuw? Dat had je vantevoren wel graag willen weten. Daar lijkt nu een oplossing voor.

De nieuwe site www.WaarligtdeSneeuwWel.nl is een website waar je, met behulp van de unieke Skifactor, skivakanties kunt zoeken op basis van sneeuwzekerheid in combinatie met een reisbudget.

Volgens recent onderzoek door het CBS blijven veel Nederlanders graag dichtbij huis voor hun wintersportvakantie. “De sneeuwzekerheid van deze gebieden is echter niet altijd gegarandeerd”, aldus Esmeralda van Dasselaar. Voor consumenten die er zeker van willen zijn dat er op hun bestemming een flink pak sneeuw ligt tijdens hun vakantie, is het sneeuwmodel achter www.WaarLigtdeSneeuwWel.nl ontwikkeld. Van Dasselaar: “Wij bieden ze de mogelijkheid om wintersportbestemmingen te zoeken op basis van actuele verwachtingen of op basis van historische data. Dat is uniek in Nederland.”

Bezoekers kiezen de gewenste sneeuwzekerheid, bepalen reisbudget en verblijfsduur, en krijgen vervolgens een overzicht met bestemmingen die aan hun voorkeur voldoen. De website biedt zowel advies m.b.t. last minute skivakanties als advies aan reizigers die willen weten waar de kans op sneeuw het grootste is met Pasen of met Kerst.

Bij elke bestemming toont www.WaarLigtdeSneeuwWel.nl vervolgens ook nog de reizen en prijzen van een groot aantal bekende Nederlandse reisorganisaties, zodat vakantiegangers het aanbod in één oogopslag kunnen vergelijken.


Reacties (0)

© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service