Rob Lowe noemt uitgelekte seks video 'beste wat hem is overkomen'

6 April door Kwappa

De Amerikaanse acteur Rob Lowe (50) zegt dat hij wordt gediscrimineerd vanwege zijn knappe gezicht.

"Er is ongelooflijk veel vooroordeel tegen mensen die er knap uitzien. Ze mogen zich niet beroerd voelen, ze mogen geen moeilijk leven hebben, en kunnen niet interessant zijn", dat zegt Lowe in een interview met de New York Times.

Gek genoeg erkent hij overigens dat hij het vroeger - als tiener - zelfs wel begreep. "Ik was zo ontzettend knap, dat ik mijzelf ook niet zo serieus nam."

Lowe is momenteel bezig met een nieuwe productie, samen met Cameron Diaz en Jason Segal. Het is een komedie, Sex Tape. Iets waar Lowe een expert in is, want in 1989 lekte een seks video van hem uit via het internet. Het duurde een paar jaar voordat hij zijn carrière weer terug op de rit had.

Achteraf bezien noemt Lowe deze ervaring "het beste wat hem ooit had kunnen gebeuren". Hij werd in de anonimiteit geduwd, noodgedwongen. Maar dat beviel hem een stuk beter dan in de spotlights. Hij heeft 't altijd zo gelaten. Hij leeft een teruggetrokken bestaan, sindsdien.


Reacties (0)

© 2011 - 2018 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service