Singles willen geen partner die op dieet is

30 May door Kwappa

Uit een online onderzoek blijkt dat het volgen van een streng dieet een ware afknapper kan zijn bij een toekomstige partner. Bovendien hebben veganisten en fast food junkies de minste kans om een partner te vinden.

Singles geloven niet in het nauwgezet tellen van calorieën en strenge diëten: 38% neemt bij een toekomstige partner een paar kilo extra voor lief. Vooral vrouwen vinden het niet belangrijk dat hun Mr. Right strak in zijn lijf zit. Maar voor vrouwen daarentegen is het wat lastiger: bijna 1 op de 3 mannen wil een slanke partner en zou zijn geliefde zelfs een dieet aanraden.

Gecompliceerde dieetwensen of ingewikkelde voorkeuren wat betreft voeding bemoeilijken de kans op een partner, blijkt uit de enquete.

Zo vinden vrijgezelle mannen (32%) een vrouw die een veganistisch dieet volgt het minst aantrekkelijk en een groot deel (40%) van de vrijgezelle vrouwen vindt een man die zich elke dag volstopt met hamburgers met patat een ware verschrikking.

Een derde van de respondenten geeft aan dat het hun niets kan schelen wat hun toekomstig partner zou eten.


Reacties (0)

© 2011 - 2018 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service