Victoria's Secret topmodel toont haar goddelijke lichaam (foto's)

26 October door Kwappa

Victoria's Secret topmodel Jasmine Tookes (23) en haar vriendje - eveneens model - Tobias Sorenson waren een bezienswaardigheid dit weekend op het strand van Miami.

Het beroemde paar dat al sinds 2012 samen is toonden hun fantastische lijven aan de aanwezige paparazzi. In een strapless blauwe bikini zag Jasmine er fantastisch uit.

Jasmine liep samen met andere topmodellen zoals Alessandra Ambrosio, Adriana Lima en Doutzen Kroes mee aan de Victoria's Secret show van 2012.

De Amerikaanse is momenteel het nieuwe gezicht van Scandalous, de nieuwe parfum van Victoria's Secret. Momenteel werkt ze aan een nieuwe catwalk show die in december van dit jaar gaat plaatsvinden in Londen.

Tegen het tijdschrift Elle vertelde ooit hoe ze fit blijft. "Ik doe veel aan gewichtstraining, squats, eigenlijk alles met gewichten. Ik doe niet zo veel aan cardio. Ik ben kleiner dan de meeste meisjes, dus ik probeer me zelf door een beetje op te blazen. Ik train zo'n 5 tot 7 dagen."

Bekijk hier de foto's van Jasmine op het strand van Miami.
Reacties (0)

© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service