Kanye West verbiedt Kim Kardashian mee te doen aan realityshows!

Kim Kardashian (33) mag van haar echtgenoot Kanye West niet meespelen in de realityshow Kourrtney & Khloe Take The Hamptons, een spin-off televisieprogramma van Keeping Up With The Kardashians. Volgens ingewijden zou Kanye het maar helemaal niks vinden dat zijn kersverse bruid meespeelt in realityshows. Wat hem betreft gebeurt dat niet meer. Hij drukt zijn stempel dan ook sterk op de carrière van zijn vrouw. De moeder van Kim, Kris Jenner, is er niet blij mee. Zij vindt dat Kim haar eigen keuzes moet maken. Bovendien maakt ze zich zorgen om de populariteit van de realityshow; ze vrees dat 't een sof wordt als Kim er niet in verschijnt. Kris is bang dat de grootste geldmachine van de familie, Kim, straks helemaal niet meer mag meedoen aan realityshows. Dat probeert ze uit alle macht te voorkomen.

30 May door Kwappa·geen reacties·

Pamela Anderson werd als kind meerdere keren verkracht

Voormalig Baywatch-ster Pamela Anderson (46) beweert dat ze als kind meerdere keren werd verkracht. De politie is een onderzoek gestart. Anderson groeide op als kind in Vancouver, Canada. "Toen ik 6 jaar oud was, werd ik door mijn vrouwelijke babysitter aangerand", zegt Anderson treurig. Toen ze 12 was, verkrachtte de vriend van haar vriend haar. En, Anderson zou ze door haar eerste vriendje en een stuk of zes vrienden, zijn verkracht. De Canadese politie neemt de aantijgingen serieus en is een onderzoek gestart. In Canada verjaart verkrachting niet. De daders zouden nog altijd veroordeeld kunnen worden voor hun vergrijp.

24 May door Kwappa·geen reacties·

Beyonce en Jay-Z niet op huwelijk Kim Kardashian en Kanye West

Beyonce (32) en haar echtgenoot Jay-Z (44) waren vandaag niet aanwezig bij de huwelijksplechtigheid van Kim Kardashian en Kanye West. En dat terwijl er toch lange tijd werd gedacht dat Jay als getuige zou optreden voor zijn vriend Kanye. In plaats van in Parijs, verblijven Beyonce en Jay in The Hamptons, een luxe plek aan de Oostkust van de Verenigde Staten.

24 May door Kwappa·geen reacties·

Kim Kardashian en Kanye West officieel getrouwd

Kim Kardashian (33) en Kanye West (36) zijn vandaag getrouwd. Het huwelijk werd voltrokken in Forte di Belvedere in Florence. Zo'n 200 vrienden en familie was aanwezig bij de huwelijksceremonie die tot in de puntjes was georganiseerd. Kim droeg een bruidsjurk van Givenchy en werd door haar stiefvader Bruce Jenner en haar zussen Kourtney, Khloe, Kendall en Kylie naar het altaar gebracht. Andrea Bocelli zong het bruidspaar toe. Naar verluidt zou binnenkort het pas getrouwde stel op huwelijksreis gaan.

24 May door Kwappa·geen reacties·

Wat is er aan de hand in huize Will Smith?

De Amerikaanse Jeugdzorg bemoeit zich nogal met het gezin van Will Smith (45). Willow Smith, de 13-jarige dochter van Will en zijn vrouw Jada Pinkett is al twee keer ondervraagd door de Los Angeles County Department of Children and Family Services. De Amerikaanse autoriteiten zijn gealarmeerd door een foto van de tiener op social media. Op de foto is Willow te zien in bed met acteur Moises Arias (20). Willow zou volgens Radaronline zijn ondervraagd door maatschappelijk werkers, eenmaal mét en eenmaal zonder haar ouders erbij. De autoriteiten nemen de zaak hoog op. Will en Jada werken goed mee aan het onderzoek. Ze zijn niet blij met alle aandacht, maar begrijpen dat 't nodig is.

22 May door Kwappa·geen reacties·

Jennifer Aniston wil voor huwelijk 10 pond afvallen

Jennifer Aniston (45) heeft één van de beste lichamen van Hollywood, maar toch wil ze nog zo'n 10 pond (!) afvallen voordat ze met haar vriendje Justin Theroux gaat trouwen. Volgens Radaronline is Aniston absoluut niet van plan om met haar huidige gewicht in het huwelijk te treden. "Ze wil nog zo'n 10 pond kwijt voordat ze naar het altaar gaat", aldus bronnen. Aniston en Theroux zijn sinds augustus 2012 verloofd, maar hebben nog altijd geen trouwdatum gesteld. Fans beginnen zich af te vragen of er überhaupt nog getrouwd wordt. Dat Aniston eerst gewicht wil verliezen, komt als een verrassing. Aniston gaat er prat op heel gezond te leven. Ze sport veel, dagelijks. En ze eet supergezond. Bovendien ziet ze er fantastisch uit. Geen reden om af te vallen.

21 May door Kwappa·geen reacties·

Wil je weten wat de bruidsjurk van Kim Kardashian kost?

Kim Kardashian (33) en haar aanstaande echtgenoot Kanye West (36) zijn van plan om deze week "het huwelijk van de eeuw" te organiseren. Kosten noch moeite worden gespaard. Naar schatting geeft het stel een vermogen uit aan het feestje. Waarbij de bruidsjurk van Kim een flink deel van de kosten in beslag neemt. Kim riep de hulp in van de Britse modeontwerpster Sarah Burton om haar jurk te ontwerpen. Ondanks het feit dat we de jurk pas zullen zien op het moment van de huwelijksplechtigheid, wordt er nu al geschat dat Kim's jurk zo'n $2 miljoen heeft gekost. In totaal zouden er drie jurken voor Kim zijn ontworpen; ze heeft nog altijd beslist welke 't gaat worden.

21 May door Kwappa·geen reacties·

50 Cent belachelijk gemaakt door tienerzoon

Rapper 50 Cent (38) wordt door zijn tienerzoon belachelijk gemaakt in de media. Marquise Jackson is boos op zijn beroemde vader. 50 Cent zou niet zijn komen opdagen afgelopen zondag, 18 mei, tijdens de uitreiking van zijn high school diploma. Marquise zit op een privéschool in Atlanta, Georgia. Via Facebook uitte Marquise zijn ongenoegen: "Ik vond 't verschrikkelijk. Ik zag er zo naar uit om mijn ouders te zien, maar hij kwam helemaal niet opdagen. Mijn zus en mijn moeder zijn er altijd voor me. Jij was er niet. Ik deed 't zonder jou". Ten tijden van de uitreiking was 50 Cent bij een liefdadigheidsevenement in New York; hij zou helemaal niet zijn uitgenodigd op de uitreiking van zijn zoon.

20 May door Kwappa·geen reacties·

Wie zijn de rijkste topmodellen?

Kate Moss (40) is uitgeroepen tot het rijkste Britse topmodel ooit. Moss werd gecontracteerd door een modellenbureau toen ze nog maar 14 jaar oud was. Inmiddels behoort ze tot de wereldtop en heeft ze een vermogen vergaard van zo'n 68 miljoen Euro. Althans, zo becijferde Times Magazines. Moss wordt op de voet gevolgd door het Duitse model Claudia Schiffer (43). Zij probeert haar tijd te verdelen over haar carrière en haar gezin met man en 3 kinderen. Haar vermogen wordt geschat op 62 miljoen Euro. Naomi Campbell bekleedt met 25 miljoen Euro een derde plek.

20 May door Kwappa·geen reacties·

Gaat Jodie Foster's kersverse echtgenote vreemd?

Moet Jody Foster (51) zich zorgen maken over de liefde van haar leven? Haar wederhelft, Alexandra Hedison (44) zou nog altijd contact hebben met één van haar voormalige liefdes. Het zou gaan om een prominente advocate uit Los Angeles, Joy Stanley, aldus Radaronline.com. Hedison en Stanley zouden 't af en toe wel heel gezellig met elkaar hebben. Hedison en Stanley zouden met elkaar wat hebben gehad, vlak nadat Hedison's relatie met Ellen DeGeneres op de klippen liep. De Amerikaanse televisiester en commedienne ruilde in 2004 Hedison in voor Portia de Rossi. Hedison was er destijds kapot van, en 't duurde best lang voordat ze weer openstond voor een nieuwe relatie. In 2006 ontmoette ze Stanley. En ze hadden een paar jaar een relatie met elkaar. In 2013 kwam Foster eindelijk publiekelijk ervoor uit dat ze op vrouwen valt, en trouwde afgelopen maand met Hedison. Foster is dol op Hedison, ze doet er alles aan om de relatie met Hedison goed te houden.

20 May door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service