Michael Phelps laat zich in afkickkliniek opnemen

Olympisch zwemkampioen Michael Phelps (29) heeft aangekondigd dat hij zich vrijwillig laat opnemen in een afkickkliniek om van zijn alcoholverslaving af te komen. Phelps deed de aankondiging via Facebook vanmorgen vroeg, nadat hij voor de tweede keer door politie van de weg was afgehaald met drank op achter het stuur. "De laatste dagen zijn vreselijk moeilijk voor me geweest. Ik ben vreselijk teleurgesteld in mijzelf. Ik ga een programma volgen waarbij ik ga leren mijzelf beter te begrijpen", zo luidt Phelps' bericht. Afgelopen 30 september verontschuldigde Phelps zich al publiekelijk nadat hij was gearresteerd wegens te hard rijden met drank op. "Ik begrijp de ernst van mijn daden en ik neem volledige verantwoordelijkheid" twitterde hij later die dag. In 2004 werd Phelps al 'ns gearresteerd voor hetzelfde voorval. Vier jaar later werd hij in 2008 Olympisch zwemkampioen.

5 October door Kwappa·geen reacties·

Waarom zijn groenteshakes zo gezond?

Waarom zou je als ontbijt een groenteshake drinken? 't Is niet alleen supergezond, maar ook heel erg lekker. Al ziet 't er niet al te aanlokkelijk uit, toch proberen! Een goeie groenteshake bestaat uit vers fruit, water en groene bladgroente. Het fruit maakt de shake lekker zoet en het water zorgt dat je 't langs je keel krijgt. Diverse fruit is geschikt. 't Is uiteraard afhankelijk van wat je lekker vindt en/of in huis hebt. Appels, peren, mango’s, sinaasappels, citroen, bananen, kiwi’s zijn allemaal goed. En datzelfde geldt voor groente. Spinazie, andijvie, boerenkool, paksoi, bleekselderij, sla, Chinese kool, broccoli, postelein, snijbiet....allemaal lekker. En vergeet niet kruiden zoals munt, peterselie of dille. Uiteraard allemaal vers, he. Een groenteshake zit boordevol gezonde koolydraten, aminozuren (voor herstel van beschadigde cellen), eiwitten (voor je spieren), calcium (voor je botten), vezels (voor je darmen) en vitaminen A en C. Bovendien houdt de groenteshake je spijsvertering lekker aan de gang, en past 't dan ook perfect in een dieet.

5 October door Kwappa·geen reacties·

Kate Winslet heeft last van 'volwassenen acné'

Kate Winslet (39) geeft in een interview toe dat ze last heeft van acné. Ze begrijpt dan ook niet dat er soms over haar geschreven wordt alsof ze de meest perfecte huid zou hebben. "Ze moesten 'ns weten." In een interview met Marie Claire bekent de mooie Winslet dat ze al lange tijd kampt met een ernstige vorm van puistjes, 'volwassenen acné'. "Na m'n 30ste kreeg ik echt heel veel last van acné. En dan las ik dat mensen mijn huid roemden en dan dacht ik 'O hemel, kijk 'ns naar me. Ik ben echt bedekt met puisten. Ze moesten 'ns weten'." Overigens is niet de enige celebrity die last heeft van acné. ook Victoria Beckham en Cameron Diaz lijden eronder.

5 October door Kwappa·geen reacties·

Leonardo DiCaprio slaat rol van Steve Jobs af

Leonardo DiCaprio (39) heeft de rol van Apple-oprichter Steve Jobs afgewezen. DiCaprio zou al enige tijd in onderhandeling zijn met Sony om de hoofdrol te spelen in een nieuwe film over het leven van de markante Jobs. Echter, Caprio zou voorrang hebben gegeven aan een ander project. Binnenkort start de hoofdrolspeler van The Wolf of Wallstreet met de opnamen van The Reverent. Daarna wil DiCaprio het een poosje rustig aan doen. De producenten van de speelfilm zijn nu naarstig op zoek naar een vervanger van Di Caprio. Namen als Chrisitan Bale, Matt Damon, Ben Affleck en Bradley Cooper worden genoemd.

4 October door Kwappa·geen reacties·

Vrienden vrezen voor het leven van Amanda Bynes

Na maanden van therapie ziet 't er toch naar uit dat actrice Amanda Bynes (28) weer terug is bij af. Ze zou volgens vrienden op het punt staan om volledig in elkaar storten. Ze vrezen voor Amanda's leven. Amanda wordt al maanden nauwgezet gevolgd door hulpverleners en familie. Ze werd begin dit jaar enige tijd voor behandeling opgenomen in een psychiatrische inrichting waar ze behandeld werd tegen schizofrenie. Met veel hulp van haar omgeving wist ze te herstellen. Haar ouders maken zich nu opnieuw grote zorgen om hun dochter. Amanda is weer van Los Angeles naar New York vertrokken, de stad waar 't eind vorig jaar zo ontzettend mis ging met haar. De afgelopen maand kwam Bynes negatief in het nieuws doordat ze in Hollywood straalbezopen werd aangetroffen en met alcohol achter het stuur werd aangehouden.

4 October door Kwappa·geen reacties·

Kate Bush kondigt nieuwe comeback aan

Kate Bush (56) wist de afgelopen maand haar fans opnieuw in extase te brengen. De Britse zangeres gaf 22 uitverkochte concerten en liet 't open of er nog meer concerten van haar in de toekomst te verwachten zijn. "Dit is onze laatste avond....althans, voorlopig", zo zei Bush op het podium afgelopen woensdag. Ze bedankte alle fans en muzikanten die haar hadden gehopen met de optredens, waaronder haar zoon Bertie McIntosh. Bush kan haar publiek nog altijd bekoren; de 78.000 kaartjes voor de concerten waren binnen 15 minuten verkocht. En de recenties zijn geweldig. Dus wie weet.....

4 October door Kwappa·geen reacties·

Nigella Lawson mag Amerika niet (meer) in

Opnieuw een publieke vernedering voor televisiekok Nigella Lawson (54). Ze mocht afgelopen zondag niet aan boord stappen van haar vlucht van Londen naar Los Angeles. De televisiekok was al door de security check op London Heathrow, toen ze alsnog werd geweigerd voor de vlucht. Volgens bronnen zou Lawson de toegang tot Amerika zijn ontzegd omdat ze eerder onder ede heeft toegegeven drugs, waaronder cocaïne, te hebben gebruikt.

27 September door Kwappa·geen reacties·

David Beckham vindt zichzelf te oud om uit de kleren te gaan

David Beckham (39) stopt met modellenwerk voor lingerie. Hij zegt zijn kinderen niet te willen choqueren. Helaas voor zijn vrouwelijke en mannelijke fans, zal Beckham niet langer meer uit de kleren gaan voor de lingeriecampagnes van Armani en H&M. "Ik word ouder, ik weet niet of mensen mij nog steeds in m'n ondergoed willen zien", zegt Beckham. "Mijn lichaam is nog wel oke, maar het is een kwestie van tijd voordat mensen zullen zeggen 'Echt?' 'Alweer?' Ik ben 39, ik heb vier kinderen. Ik weet niet hoe mensen dat vinden." In een interview voor Another Man Magazine geeft Beckham overigens toe dat hij 't best lastig vindt om mannelijk op de foto te komen. "Ik mag dan wel tatoeages en zo hebben, maar het is niet altijd eenvoudig om er mannelijk uit te zien op een foto." "Het is echt nogal spannend. Om zonder kleren op de foto te gaan, moet je best stevig in je schoenen staan."

27 September door Kwappa·geen reacties·

Wat vinden mannen een aantrekkelijk vrouwenlichaam?

Wat vinden mannen een aantrekkelijk vrouwenlichaam? Het blijkt dat de verhouding tussen de heupen en taille van een vrouw van groot belang is. Gewicht blijkt van ondergeschikt belang. Mannen vinden vinden een verhouding tussen de heupen en de taiile van 0,7 het aantrekkelijkst. Daarnaast is de lengte van de vrouw belangrijk. Een man wil bijna altijd een vrouw die kleiner is dan hijzelf.

27 September door Kwappa·geen reacties·

Chelsea Clinton bevallen van dochtertje

Bill en Hillary Clinton zijn afgelopen vrijdag opa en oma geworden! Hun dochter Chelsea Clinton (34) is bevallen van een dochtertje. Charlotte is de naam van het meisje, en het is het eerste kindje van Chelsea en haar man Marc Mezvinsky. "Marc en ik zijn vol van liefde, verbazing en dankbaarheid om de geboorte van onze dochter Charlotte Clinton Mezvinsky", zo laat Chelsea weten via Facebook. Opa en oma deelden het bericht van Chelsea op zaterdagochtend, vanmorgen vroeg dus. In augustus liet Chelsea weten dat ze stopte met haar werk als correspondente voor NBC News, om zich volledig op haar kindje en het werk voor de Clinton Foundation te kunnen richten.

27 September door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service