Nieuw bewijs doodsoorzaak Natalie Wood

De Amerikaanse actrice Natalie Wood (43) stierf tijdens een boottochtje op tragische wijze. Ze verdronk, zo luidt de officiële verklaring. Echter, 30 jaar na dato blijkt er nieuw bewijs. Volgens de National Enquirer zouden agenten hebben vastgesteld dat Natalie al bewusteloos was voor dat ze in het water viel. Opnieuw sluit justitie niet uit dat Natalie's toenmalige echtgenoot Robert Wagner zijn vrouw over boord heeft gegooid. Natalie stierf op 29 november 1981 na een avondje op het jacht van het echtpaar. Natalie en Robert werden daarbij vergezeld door hun wederzijdse vriend Christopher Walken. In 2012 veranderde justitie de doodsoorzaak in officiële stukken van 'verdrinking door een ongeluk' naar 'verdrinking door onbekende oorzaak'. Dit was aanleiding om het onderzoek naar de dood van Natalie te heropenen. Robert heeft altijd beweerd onschuldig te zijn. Hij is van mening dat zijn vrouw per ongeluk overboord viel. Hij wilde niet weer praten met rechercheurs. De familie van Natalie blijft volhouden dat Robert meer weet over de ware toedracht van Natalie's dood.

23 April door Kwappa·geen reacties·

't Gaat niet echt goed met voormalig ster uit Meet the Parents

De Amerikaanse Teri Polo (44) is failliet. De ster die schitterde in Meet the Parents kon 't financieel niet langer aan. Teri zou de Amerikaanse fiscus zo'n $772.000 tegoed zijn. Verder heeft Teri nog wat schulden aan de creditkaart maatschappij en de verhuurder van haar appartement.

22 April door Kwappa·geen reacties·

Lindsay Lohan: 'Ik had een miskraam' (video)

Lindsay Lohan (27) heeft voor een televisiestation toegegeven dat ze een miskraam heeft gehad. "Ik kreeg een miskraam. Daarom moest ik er een paar weken tussenuit", zegt Lohan in het interview voor het Oprah Winfrey Network. Lohan vertelt in het interview hoe moeilijk de periode was nadat ze was afgekickt, ze aan het werk moest, terwijl ze ondertussen een miskraam kreeg. Lohan heeft niet gezegd wie de vader was van het kind. Bekijk hier het interview met Lohan.

21 April door Kwappa·geen reacties·

WE LOVE: Audrey Hepburn polkadots jurk

De pencil jurk of rok is helemaal hot dit seizoen. Supervrouwelijk, en helemaal als je je stofje een vintage knipoog meegeeft. Wij vonden deze klassieke Audrey Hepburn polkadots pencil jurk. Echt een eyecatcher voor het voorjaar en zomer!

21 April door Kwappa·geen reacties·

7 tips en feiten over cellulitis: wat is 't en hoe kom je er vanaf?

Cellulitis is een plaag voor bijna elke vraag. En al helemaal als we de zomer in het vooruitzicht hebben. Tijd om aan de slag te gaan, want je hoeft je niet bij cellulitis neer te leggen. Feitje #1: Er zijn verschillende soorten cellulitis Adipose Cellulitis (vrij stevige cellulitis, sinaasappelhuid op een wat losse huid Oedematous Cellulitis (zachte sinaasappelhuis op een losse huid) Fibrotic Cellulitis (compacte cellulitis met een sinaasappelhuid) Feitje #2: Ga wat doen! Cellulitis hoopt zich vooral op in gebieden van het lichaam waar er weinig bloedcirculatie is. En dat betekent dat als je niet in beweging komt, er weinig aan zal veranderen. Zorg voor voldoende beweging, en stel de probleemgebieden bloot aan wisselbaden (warm/koude douche). Het helpt echt, als je maar consequent bent! Hardlopen, zwemmen en flink wandelen zijn uitstekende oefeningen om de bloedcirculatie te bevorderen. Feitje #3: Drink voldoende water Natuurlijk red je 't er niet alleen mee, maar als je voldoende beweegt, dan draagt het drinken van voldoende water echt bij aan het verminderen van de cellulitis. Feitje #4: Massage Ook door massage en een flinke scrub help je de bloedcirculatie op gang. Beweeg in de richting van het hart, en je mag best wat druk uitoefenen op de gebieden rondom de heupen. Feitje #5: Alle kleine beetjes helpen Ook als je aan het werk bent, kun je kleine dingen doen die helpen de cellultis te bestrijden. Gebruik de trap in plaats van de lift, maak een ommetje tijdens de lunch, en drink zo min mogelijk cafeïnehoudende drankjes. Feitje #6: Lekker bruinen Tja, het is geen oplossing, maar toch ziet de huid er beter uit als je lekker bruin bent. Cellulitis valt gewoon minde rop. Feitje #7: Genetisch bepaald Een dooddoener, maar het is niet anders. Cellulitis blijkt voor een belangrijk gedeelte genetisch bepaald. Heb jij 't, dan heb je grote kans dat je zus of je moeder 't ook heeft. En in dezelfde mate. Zelfs slanke mensen kampen met de 'aandoening'.

20 April door Kwappa·geen reacties·

Mick Jagger probeert verdriet om L'Wren Scott te verwerken op tropisch eiland

Om het verlies van zijn vriendin L'Wren Scott te verwerken is Mick Jagger (70) naar het Carribisch eiland Mustique afgereisd. Volgens bronnen zou Jagger verblijven in een villa aan de kust. Hij en L'Wren zouden hier samen vaak vakanties hebben doorgebracht. Een week voordat L'Wren zelfmoord pleegde zou ze alleen in het huis zijn geweest. Mick was destijds op tournee door het Verre Oosten.

20 April door Kwappa·geen reacties·

Zoon Michael Jackson heeft weer een nieuwe vriendin

Prince Michael Jackson (17), de oudste zoon van de overleden King of Pop Michael Jackson, heeft weer een nieuwe vriendin. Vorige week introduceerde hij haar aan de pers. Het gaat om Nikita Bess. Prince Michael bracht haar mee naar de première van Mr. Peabody & Sherman in Los Angeles. Nikita heeft al kennis gemaakt met de Jackson familie. Sterker nog, ze postte een video van zichzelf op internet waarbij ze te zien is in gezelschap van de Jacksons tijdens een concert in Las Vegas. Prince Michael heeft zijn voormalig vriendinnetje, klasgenootje Remi Alfalah, voor Nikita ingeruild.

20 April door Kwappa·geen reacties·

Na bijna 20 jaar onschuldig vast te hebben gezeten, sterft Rubin 'Hurricane' Carter op 76-jarige leeftijd

Rubin Carter, de Amerikaanse boxer die wereldfaam verwierf met de bijnaam 'Hurricane' is op 76-jarige leeftijd overleden. Hurricane werd in 1967 veroordeeld tot levenslang nadat hij schuldig werd bevonden aan moord op drie mannen in een bar in New Jersey. Carter heeft altijd volgehouden dat hij onschuldig was, dat hij zelfs niet in de bar is geweest, maar hij werd toch veroordeeld. Twee getuigen zouden hem daar hebben gezien. Later trokken zij hun verklaringen in. Bob Dylan schreef in 1975 zijn protestsong Hurricane, om aandacht te vragen voor zoveel onrecht, en om geld op te halen voor de verdediging van de boxer. In 1999 won Denzel Washington een Golden Globe en een Oscar nominatie voor zijn rol in de verfilming van het leven van Hurricane, The Hurricane. In 1985 werd het vonnis van Hurricane herroepen. Hij had 19 jaar onschuldig vastgezeten.

20 April door Kwappa·geen reacties·

Hillary Clinton belaagd in Las Vegas (video)

De voormalige First Lady en Secretary of State van Amerika, Hillary Clinton, kreeg een wel heel bijzondere ontvangst gisteravond in Las Vegas. Tijdens haar speech in de Mandalay Bay hotel voor het Institute of Scrap Recycling Industries kreeg ze een schoen naar haar hoofd geworpen. Het leidde tot een hillarisch moment. De schoenwerper werd gearresteerd en wordt vooralsnog door de Geheime Dienst vastgehouden. Bekijk hier de video van Hillary waarbij ze wegduikt voor de schoen.

11 April door Kwappa·geen reacties·

Charlize Theron speelt in love story van haar nieuwe minnaar Sean Penn

Charlize Theron (38) en haar nieuwe liefde Sean Penn (53) gaan samenwerken! Theron gaat spelen in The Last Face, een film waarvan Penn de regisseur is. Het gaat om een liefdesverhaal dat in Afrika zal worden opgenomen. The Last Face vertelt het verhaal van een arts die in Afrika liefdadigheidswerk doet en het land moet verlaten vanwege het geweld.

11 April door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service