Gisele Bundchen speelt in zebra print bikini met haar zoontje (foto's)

Het best betaalde fotomodel ter wereld, Gisele Bundchen (33), heeft zich met haar zoontje Benjamin laten fotograferen op vakantie. Het voormalig Victoria's Secret model verblijft met haar gezin op het eiland Fernando de Noronha. In het gezelschap van haar 4-jarig zoontje, werd ze door paparazzi op de gevoelige plaat vastgelegd. Bekijk hier de foto's van Gisele in zebra print bikini.

6 April door Kwappa·geen reacties·

6 Redenen waarom je zou moeten hardlopen

Hardlopen is een geweldige cardio sport. 't Helpt bij het afvallen, maar er zijn nog talloze andere voordelen op te noemen. Wij hebben er 6 gevonden. 1. Het kost je helemaal niets Je kunt hardlopen overal waar je wilt, en wanneer je wilt. Je hebt geen kosten van vervoer, je kunt direct beginnen. Schoenen aan, en weg ben je. 2. Gezellig Heb je niet zoveel tijd? Spreek dan af om met vrienden te lopen. Zo combineer je het nuttige met het aangename. 3. Verbrand vet Hardlopen geeft een impuls aan je metabolisme. Dus zelfs als je niet hardloopt, dan nog verbrand je meer dan als je niet zou hardlopen. 4. Geeft je energie Voel je je futloos? Ga rennen. Je zult merken dat zelfs als je er moe aan begint, dat je je erna veel fitter voelt. 5. Meer zelfvertrouwen De stofjes die je hersenen aanmaken tijdens het hardlopen dragen bij aan het gevoel van zelfvertrouwen. Het blijkt zelfs nog meer te werken als je buiten loopt. 6. Laat de stress achter je Voor diegenen die regelmatig hardlopen is 't geen nieuws. Na een paar minuten hardlopen voel je de stress uit je lichaam verdwijnen. Door regelmatig te hardlopen zul je merken dat je beter in balans bent. Read more: http://www.femalefirst.co.uk/health/6-reasons-why-we-should-be-running-447507.html#ixzz2y8BC20wv

6 April door Kwappa·geen reacties·

FASHION TREND voorjaar 2014: streepjes!

Streepjes zijn een musthave voor dit voorjaar. Streepjes zijn altijd goed; of je ze nu op een rok, jurk, top of korte broek draagt. Draag ze met hakken voor een chique look; en met een paar slippers en een jeans voor een casual look. Wij vonden deze superfraaie streepjes top; leuk op (witte) jeans, rok of shorts.

6 April door Kwappa·geen reacties·

Rob Lowe noemt uitgelekte seks video 'beste wat hem is overkomen'

De Amerikaanse acteur Rob Lowe (50) zegt dat hij wordt gediscrimineerd vanwege zijn knappe gezicht. "Er is ongelooflijk veel vooroordeel tegen mensen die er knap uitzien. Ze mogen zich niet beroerd voelen, ze mogen geen moeilijk leven hebben, en kunnen niet interessant zijn", dat zegt Lowe in een interview met de New York Times. Gek genoeg erkent hij overigens dat hij het vroeger - als tiener - zelfs wel begreep. "Ik was zo ontzettend knap, dat ik mijzelf ook niet zo serieus nam." Lowe is momenteel bezig met een nieuwe productie, samen met Cameron Diaz en Jason Segal. Het is een komedie, Sex Tape. Iets waar Lowe een expert in is, want in 1989 lekte een seks video van hem uit via het internet. Het duurde een paar jaar voordat hij zijn carrière weer terug op de rit had. Achteraf bezien noemt Lowe deze ervaring "het beste wat hem ooit had kunnen gebeuren". Hij werd in de anonimiteit geduwd, noodgedwongen. Maar dat beviel hem een stuk beter dan in de spotlights. Hij heeft 't altijd zo gelaten. Hij leeft een teruggetrokken bestaan, sindsdien.

6 April door Kwappa·geen reacties·

Naomi Campbell is weer verliefd!

Topmodel Naomi Campbell heeft weer een nieuwe vlam. Campbell heeft sinds kort een relatie met de acteur Michael Fassbender. Fassbender werd vooral bekend van zijn rol in de hitfilm 12 Years A Slave. Campbell en Fassbender werden met elkaar gespot afgelopen week in Engeland.

6 April door Kwappa·geen reacties·

Michael Jackson brengt opnieuw postuum nieuw album uit

Over een maandje ligt er een nieuw album van Michael Jackson in de winkel. Dit nieuws werd deze week door Epic Records bekend gemaakt. Fans kunnen het album Xscape al via iTunes reserveren, maar het album zal pas vanaf 13 mei echt te downloaden zijn. De King of Pop stierf op 50-jarige leeftijd toen hij volop in de voorbereidingen was van zijn This is It comback toernee.

2 April door Kwappa·geen reacties·

Vrouw geeft vermogen uit aan plastische chirurgie om op Jennifer Lawrence te lijken

Een Amerikaanse vrouw heeft een klein vermogen uitgegeven aan plastische chirurgie om op haar idool Jennifer Lawrence te lijken. De Texaanse Kitty (30) gaf meer dan $25.000 uit om het evenbeeld te worden van de Oscar winnares. "De reden waarom ik besloot tot plastische chirurgie is dat ik me na de geboorte van mijn dochter niet lekker voelde in mijn lijf", zo verklaart Kitty zich. Kitty liet zich helpen in het First Surgical Hospital in Houston. De operatie duurde 6 uur, en behelste een borstreconstructie, liposuctie van het gezicht en delen van het lichaam, en een neuscorrectie. Verder liet ze vet in op haar wangen en achterste injecteren.

2 April door Kwappa·geen reacties·

Miley Cyrus kapot van verdriet na overlijden van Floyd

Miley Cyrus (21) is kapot verdriet. Vandaag stierf haar allerliefste Floyd. Vandaag twitterde Cyrus het volgende bericht: "'t Is vandaag mijn op 2 na slechtste dag van mijn leven". Pas later werd duidelijk waarom. Cyrus' hond stierf terwijl ze op toernee was. Ze is er zo kapot van dat ze via twitter zich liet ontvallen dat ze wenste dat hij haar met zich had meegenomen. "Het verdriet is ondraaglijk. Wat moet ik zonder hem." Cyrus kreeg Flloyd in 2011.

2 April door Kwappa·geen reacties·

Gisele Bundchen toont haar mooiste kant in H&M campagne

's Werelds best betaalde fotomodel heeft zich weer van haar beste kant laten zien. Tijdens een fotoshoot voor H&M, toonde Gisele Bundchen haar goddelijke lichaam. Naast haar modellenwerk, ontplooit Bundchen zich steeds meer als zangeres. Ze heeft recent een cover opgenomen van het nummer Heart Of Glass van Blondie. Dat deed ze ook in het kader van de H&M campagne.

2 April door Kwappa·geen reacties·

Hoe kan Amy Winehouse weer op toernee gaan?

Volgens de Engelse krant de Sun zou de overleden zangeres Amy Winehouse weer op wereldtoernee gaan. Maar hoe kan dat? In navolging van de overleden rapper Tupac, zou er worden gewerkt aan een 3D hologram van Winehouse. De miljardair Alki David zou het project financieren. Om de 3D hologram te realiseren, zou gebruik gemaakt worden van dezelfde techniek als in 2012 werd gehanteerd voor een 'life' optreden van Tupac Shakur tijdens het Coachella Music Festival.

29 March door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service