Waar schamen vrouwen zich het meest voor qua uiterlijk?

Waar zijn vrouwen het meest bang voor, als 't om hun uiterlijk gaat? Britse wetenschappers deden onderzoek. Uit onderzoek onder 2.000 Britse vrouwen blijkt dat vrouwen zich werkelijk kapot zouden schamen als hun baas hen zonder make-up zouden aantreffen. Dat vinden vrouwen het aller- allerergste. Erger dan door hun partner te worden make-uploos te worden 'gesnapt.

29 March door Kwappa·geen reacties·

Eén blikje frisdrank per dag verhoogt het risico op een hartaanval

Uit recent Amerikaans onderzoek blijkt hoe ongezond suiker is. Het onderzoek draagt nieuwe feiten aan die opnieuw erop wijzen dat je beter suiker kunt laten staan. Suiker verhoogt het risico op het krijgen van een hartaanval. Het risico is zelfs 10% hoger bij mensen die een kwart van hun dagelijkse calorieën intake via toegevoegde suikers binnen krijgen. De World Health Organisation adviseert niet voor niets om slechts 10% van je dagelijkse calorieën intake, uit suiker te laten bestaan. En daar zit je al heel snel aan. Met een blikje frisdrank zit je daar al ruim boven, en verhoog je het risico op een hartaanval.

29 March door Kwappa·geen reacties·

Taylor Swift koopt voor $20 miljoen appartement in New York (foto's)

Taylor Swift (24) heeft een aardig 'appartementje' gekocht in New York. Ze telde er bijna $20 miljoen voor neer. Swift kocht het appartement van de Australische regisseur Peter Jackson. Het meet 2.440 m2 en telt 3 slaapkamers. Bovendien heeft het appartement een eigen dakterras van 1.000 m2. Bekijk hier de foto's van het nieuwe appartement van Swift in New York.

29 March door Kwappa·geen reacties·

Nigella Lawson barst in tranen uit op televisie

Televisiekok Nigella Lawson (54) barstte tijdens opnamen voor de Engelse televisieshow The Michael McIntyre Chat Show in tranen uit toen ze sprak over de situatie waar ze momenteel in zit. Nigella is vorig jaar bij haar man Charles Saatchi weggegaan, en dat ging niet bepaald in stilte. De media kopten wekenlang berichten dat Nigella door haar man werd mishandeld. In de rechterzaak die daarop volgde moest Nigella bekennen regelmatig cocaïne en marijuana te gebruiken. "'t Is wel 'ns beter met me gegaan", zegt Nigella in de televisieshow. Vervolgens wijdt ze uit over het feit dat ze vaak zomaar wat zegt, waar ze achteraf spijt van heeft, maar dat dan het leed al is geschied. "Ik schaam me dan, en vraag me af wat mensen er wel niet over zullen denken." Nigella liet haar tranen vloeien. "Ik ben niet onschuldig. Ik begrijp hoe 't werkt."

29 March door Kwappa·geen reacties·

Naomi Campbell laat zich negatief uit over VOGUE cover met Kim Kardashian en Kanye West

Topmodel Naomi Campbell is niet bijzonder gecharmeerd van de VOGUE cover waarop Kim Kardashian en Kanye West prijken. Campbell, die gedurende haar 28-jarige carrière prijkte op talloze covers, sprak zich nogal negatief uit over de controversiële cover. Dat deed ze in het Australische programma The Morning Show. Ze lachte toen haar werd gevraagd naar haar mening over de cover en zei "Ik ben een model...ik wil er niet op reageren." Ze voegde er aan toe: "Omdat ik een model ben, en ik er 28 jaar voor heb gewerkt, krijg je op een gegeven moment een VOGUE cover. Het is onderdeel van je carrière, een waardering voor je werk." Op de vraag of ze vindt dat Kim en Kanye eigenlijk geen recht hebben op de cover antwoordde ze: "Het is Anna Wintour's keuze geweest om hen op de cover te zetten. Wat moet ik er verder nog van zeggen?"

26 March door Kwappa·geen reacties·

David Cassidy moet van justitie verplicht afkicken

David Cassidy (63) moet van de rechter verplicht afkicken. Hij werd met een borrel op achter het stuur van de weg gehaald. En de rechter besliste in zijn nadeel. De voormalige ster uit de Partridge Family werd deze week door de rechter veroordeeld tot drie maanden therapie. De rechter vond 't welletjes. 't Was namelijk niet de eerste keer dat hij voor hetzelfde vergrijp werd gearresteerd. 't Is de tweede keer in zes maanden, en de derde keer sinds 2011 dat hij voor de rechter moest verschijnen.

26 March door Kwappa·geen reacties·

Overspel Gwyneth Paltrow oorzaak einde huwelijk

Opnieuw gaat het gerucht dat Gwyneth Paltrow (41) haar man Chris Martin zou hebben bedrogen met een andere man. Paltrow's overspel zou de aanleiding zijn van de breuk tussen haar en Chris. Begin deze week werd duidelijk dat na 10 jaar huwelijk Paltrow en Chris er een punt achter zetten. Ze bevestigden het einde van hun relatie zelf. Vorig jaar al waren er berichten dat Gwyneth het niet zo nauw zou nemen met de huwelijkstrouw. Ze werd in september 2013 op de foto gezet met haar ex-vriendje Donovan Leitch. Het stel zou het weer erg gezellig met elkaar hebben. Een paar maanden later werd bekend dat Leitch brak met zijn toenamlige vriendin.

26 March door Kwappa·geen reacties·

Eet dagelijks een portie yoghurt en verbeter je gezondheid!

Melk is goed voor elk. Die kenden we al, maar nu blijkt uit onderzoek dat ook yoghurt grote gezondheidsvoordelen heeft. Maken yoghurt en andere melkproducten deel uit van je dagelijkse routine, dan verminder je het risico op een hoge bloeddruk. Het risico is zelfs 40 procent minder dan mensen die geen yoghurt en melkproducten nuttigen. De kans dat je bovendien type 2 diabetes ontwikkelt zou ook met 30 procent verminderen.

26 March door Kwappa·geen reacties·

Jennifer Aniston: 'Botox. Dat ziet er vreselijk uit!'

Jennifer Aniston (45) doet er alles aan om er jong uit te blijven zien. Ze zoekt 't daarbij vooral in 'natuurlijke' oplossingen, en weigert haar toevlucht te nemen tot injecties. Toen People magazine haar vroeg naar haar beautyregime, antwoordde Aniston dat ze "vooral van natuurlijke dingen" houdt. "Niemand houdt van rimpels, maar Botox ziet er vreselijk uit", aldus Aniston. Aniston zegt dat ze super gedisciplineerd is, wanneer 't op haar uiterlijk aankomt. Ze zondigt nooit en slaat sporten nooit over. "Dat gaat het hele jaar door", ook als 't niet het bikiniseizoen is. "Het gaat erom om gezond bezig te zijn. Natuurlijk willen we er allemaal goed uitzien, maar uiteindelijk gaat 't erom dat we ons heel goed voelen."

26 March door Kwappa·geen reacties·

Het gaat een stuk beter met Amanda Bynes

Het gaat een stuk beter met Amanda Bynes. Afgelopen vrijdag werd ze voor het eerst sinds haar opname in een psychiatrische kliniek tijdens een publiek evenement gesignaleerd. Bynes was afgelopen vrijdag - samen met haar ouders - bij de Fashion Institute of Design & Merchandising in Los Angeles. En ze zag er heel gezond uit. Vorig jaar stortte Bynes volledig in, en werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. Ze werd daar behandeld voor schizofrenie.

23 March door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service