Miranda Kerr deelt haar beauty geheim

Topmodel Miranda Kerr (30) heeft een heel bijzondere manier om de hele dag lekker te ruiken. Volgens Miranda is 't goed om parfum in je haar te spuiten. Dat zorgt ervoor dat je de hele dag lekker ruikt. Ze spuit 't niet voluit over haar haardos, maar over de punten van haar haar. "Voordat ik me aankleed doe ik wat parfum op m'n haareinden en op m'n kleding - een heel klein beetje. Op deze manier laat je op een subtiele manier weten dat je er bent", zegt Miranda.

22 March door Kwappa·geen reacties·

Single deelt bed het liefst met Chantal Janzen en Jeroen Spitzenberger

Ook de single verschanst zich wekelijks voor de buis om de verwikkelingen in de populaire serie Divorce te volgen. Online magazine Singlessite.nl vroeg hen daarom met welke acteur of actrice ze wel eens een beschuitje zouden willen eten. De mannen kiezen massaal voor Chantal Janzen, gevolgd door Carly Wijs. Op de derde plaats eindigt actrice Katja Herbers. De meeste vrouwen fantaseren over seks met Jeroen Spitzenberger. Dirk Zeelenberg komt op een tweede plaats. Verrassend genoeg kiest de single vrouw Waldemar Torenstra als laatste voor een intiem beschuitje. Omdat de serie over het wel en wee van drie onlangs gescheiden mannen gaat kreeg de single ook de vraag voorgeschoteld voor wie ze, mits wel in een relatie, een echtscheiding zouden overwegen. Het is de single kennelijk om het even want de resulteer zijn exact dezelfde.

22 March door Kwappa·geen reacties·

Gaat Jennifer Aniston 'stiekem' trouwen?

Het gerucht gaat dat Jennifer Aniston (42) en haar verloofde Justin Theroux (42) in het geheim gaan trouwen. Aniston en Theroux zijn sinds augustus 2012 verloofd, maar hebben nog altijd geen trouwdatum of -lokatie vastgesteld. Het stel was lange tijd onafscheidelijk, maar toen Aniston ontbrak op de begrafenis van Theroux's beste vriend, Philip Seymour Hoffman, viel dat op. Sindsdien gaat het gerucht dat het stel misschien niet meer gaat trouwen en uit elkaar gaat. Volgens ingewijden zou Aniston geen belangstelling hebben voor een grote bruiloft, maar het liefst willen 'ontsnappen' naar een warm zonnig oord zoals Mexico.

22 March door Kwappa·geen reacties·

Na 24 jaar huwelijk zijn David Guetta en Cathy uit elkaar

David Guetta en zijn vrouw Cathy zijn uit elkaar. Na 24 jaar huwelijk zetten ze er een punt achter. Guetta en Cathy trouwden in 1990, ze hebben twee kinderen van 10 en 6 jaar. In 2012 trouwden ze nogmaals, op Ibiza. Het huwelijk zou al officieel zijn be├źndigd door een Franse rechter.

22 March door Kwappa·geen reacties·

Wie wordt voogd van Paul Walker's dochter en 'krijgt' de $16 miljoen?

Bijna vier maanden na de tragische dood van Paul Walker, is er nog altijd geen voogd voor zijn 15-jarige dochter Meadow. Nu is Paul's moeder, Cheryl Ann Walker, opgestaan en wil ze het voogdij op zich nemen. Echter, er zijn twijfels over haar motieven.... Meadow's moeder zou volgens Ann niet in staat zijn om voor haar dochter te zorgen, omdat ze "een alcoholprobleem" zou hebben. Ann vindt dat zij veel beter in staat is om voor het kind te zorgen. Als de rechter haar het voogdij toewijst, wordt ze tevens verantwoordelijk voor het trustfonds voor Meadow van $16 miljoen. Pas wanneer Meadow 18 wordt mag ze zelf over het geld beschikken. Tot die tijd moet ze vertrouwen op haar voogd.

21 March door Kwappa·geen reacties·

Cameron Diaz laat zich topless fotograferen

De Amerikaanse actrice Cameron Diaz (41) bracht vorige week haar vakantie door in het Carribisch gebied. Ze verbleef daar met vrienden. En duidelijk met veel plezier, want ze liet zich verleiden om zich voor de camera te ontdoen van haar bikini bovenstukje. Diaz is altijd wel in voor een goeie grap, en neemt zichzelf niet al te serieus. Dat bleek ook weer vorige week. Ze had er geen enkele moeite mee om zich topless voor de aanwezige fotografen te tonen.

19 March door Kwappa·geen reacties·

Welke beroemdheden hadden 'iets' met Lindsay Lohan?

Lindsay Lohan (27) heeft 'per ongeluk' een lijstje met beroemde lovers achtergelaten in een hotelkamer. Inmiddels circuleren de namen op het internet. Het zou gaan om zo'n 36 namen. Op de lijst prijken de namen van onder andere Orlando Bloom, Ashton Kutcher, Ryan Phillippe en Benicio Del Toro. Allen zouden in het verre of nabije verleden 'iets' hebben gehad met Lohan.

19 March door Kwappa·geen reacties·

Schuldgevoel maakt dik

Ben je op dieet, en je voelt je rot als je gezondigd hebt? Niet doen, want uit onderzoek blijkt dat schuldgevoel je dik maakt. Onderzoekers uit Nieuw-Zeeland hebben vastgesteld dat wie zich eenvoudig schuldig voelt over een zonde, zoals een stukje chocolade of taart, nog sneller geneigd is om ongezonder te gaan eten. Het is dieet is toch al mislukt, dus wat maakt 't nog uit. Door de zonde niet te beschouwen als een overtreding, maar als een beloning voor je inspanning, zou je kunnen voorkomen om extra aan te komen. Het zou zelfs helpen om af te vallen!

19 March door Kwappa·geen reacties·

One Direction Harry Styles koopt luxe villa in Beverly Hills (foto's)

Leadzanger van One Direction, Harry Styles (20) heeft voor $4 miljoen een luxe villa gekocht in het Beverly Hills. Volgens de makelaar bestaat het huis van drie verdiepingen uit zo'n vier of vijf slaapkamers, meerdere badkamers, een zwembad en een lounge area. Bekijk hier de foto's van Harry's nieuwe huis.

19 March door Kwappa·geen reacties·

Prinses Diana zou zelf informatie hebben gelekt naar de pers

Voormalig royalty verslaggever Clive Goodman beweert dat Prinses Diana hem zelf op de hoogte stelde van allerlei perikelen aan het hof. Goodman vertelde dit wapenfeit tijdens het proces dat loopt naar de rol van de media die in Engeland op grote schaal beroemdheden afluisterden. In 1992 zou Prinses Diana hem informatie verstrekte over haar scheiding van Prins Charles. Ze was verbitterd en wilde zeker zijn dat de pers op de hoogte was van alle sappige details. "Het ging niet zo goed met haar toen. Ze vertelde me dat ze wilde dat ik wist wat de omvang was van de staf van haar man, in vergelijking met die van haar", zo vertelt Goodman. "Ze voelde zich in een lastige situatie gebracht. Ze had het gevoel dat ze door de directe omgeving van haar man werd gekleineerd. Ze zocht een bondgenoot om de wereld te laten weten welke krachten tegen haar waren." In het huis van Goodman werden privegegevens gevonden van de Engelse koninklijke familie. Goodman beweert dat hij nimmer betaald heeft voor de stukken.

16 March door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service