Nicole Scherzinger gaat trouwen

Nicole Scherzinger (35) gaat binnenkort trouwen met haar vriend Lewis Hamilton. Het stel heeft hun verloving bekend gemaakt. De voormalige ster van de Pussycat Dolls heeft al zo'n vijf jaar een relatie met haar vriend, een Formule 1 coureur. Het stel is van plan om in augustus van dit jaar te trouwen.

16 March door Kwappa·geen reacties·

Angelina Jolie moet opnieuw onder het mes

Angelina Jolie (38) moet opnieuw een operatie ondergaan om borstkanker te voorkomen. Jolie onderging vorig jaar een dubbele borstamputatie nadat bleek dat ze 87% kans had op het krijgen van borstkanker.

16 March door Kwappa·geen reacties·

Spruiten verbeteren de kwaliteit van sperma

Wil je zwanger worden? Dan doe je er goed aan om je partner regelmatig spruitjes voor te zetten. Dit blijkt uit Engelse onderzoek. Een Britse wetenschapper beweert namelijk dat spruitjes de vruchtbaarheid mannen verhogen. Spruitjes zijn namelijk rijk aan foliumzuur. En foliumzuur helpt de kwaliteit van het sperma te verbeteren.....

16 March door Kwappa·geen reacties·

Gwyneth Paltrow koopt Malibu villa voor $14 miljoen (foto's)

Gwyneth Paltrow en haar echtgenoot Chris Martin hebben zojuist een schitterende villa gekocht in Malibu. Het stel telde er een bedrag van $14 miljoen voor neer. Bekijk hier de foto's van het nieuwe huis van Gwyneth en Chris en hun twee kinderen.

15 March door Kwappa·geen reacties·

Worteltjes blijken goed voor de mannelijke vruchtbaarheid

Worteltjes zijn om meerdere redenen supergezond. Ze zijn rijk aan vitaminen, mineralen en vezels. Maar blijken ook goed voor de mannelijke vruchtbaarheid. Dat komt door de carotenoïden in worteltjes. Niet alleen worteltjes hebben daar veel van, maar ook andere gele en oranje groente- en fruitsoorten. Zoals zoete aardappelen en meloen.

14 March door Kwappa·geen reacties·

Onze borsten worden steeds groter

Twintig jaar geleden waren onze borsten een stuk kleiner dan dat ze nu zijn. Wat is het verschil en waar wordt 't door veroorzaakt? Twee decennia geleden was de gemiddelde cupmaat van een vrouw cup B. Nu is dat cupmaat D. De grotere gemiddelde cupmaat wordt veroorzaakt door een toename van het oestrogeen bij vrouwen. Zo zie je bijvoorbeeld dat meisjes eerder in de puberteit komen, vrouwen minder kinderen krijgen en minder borstvoeding geven. Als reactie daarop produceert ons lichaam meer oestrogeen, en dat zorgt weer voor een grotere cupmaat.

14 March door Kwappa·geen reacties·

Leonardo DiCaprio koopt kapitale villa (foto's)

Leonardo DiCaprio (39) heeft een nieuw optrekje gekocht in Palm Springs. Hij telde er zo'n slordige $5,23 miljoen voor neer. Bekijk hier de foto's.

14 March door Kwappa·geen reacties·

Denzel Washington krijgt fikse korting op huis in ruil voor publiciteit

De Amerikaanse acteur Denzel Washington (59) is zelf zo'n $140 miljoen waard, maar dat weerhoudt hem er niet van om ergens op af te dingen. Het is hem gelukt om bij de aanschaf van een luxe flat in Manhattan korting te krijgen. Maar daar stond wel iets tegenover.... Washington is sinds kort de gelukkige eigenaar van een appartement in Manhattan ter waarde van $13 miljoen. Maar naar verluidt zou hij daar niet de volle mep voor hebben betaald. De makelaar kreeg toestemming om goede sier te maken met Denzel's naam. En in ruil daarvoor zou Denzel flink wat minder hebben betaald voor zijn luxe optrekje.

14 March door Kwappa·geen reacties·

Doutzen Kroes maakt YouTube filmpje over kleding

Topmodel Doutzen Kroes (29) praat in een recent geupload YouTube filmpje over haar kledingstijl, mode en gemak. Bekijk hier het filmpje van Doutzen.

14 March door Kwappa·geen reacties·

Huwelijksfoto's van Chrissy Teigen en John Legend publiek! (foto's)

Vorig jaar september trouwden John Legend en topmodel Chrissy Teigen in het romantische Italië, aan het Como meer. Het Amerikaanse tijdschrift Weddings heeft de foto's. De bruiloft was een waar sprookje, ondanks het minder goede weer. De dag zelf regende het in het anders zo zonnige Italië. Bekijk hier de huwelijksfoto's van John en Chrissy.

12 March door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service