Wat is het meest populaire beautyproduct?

Vrouwen hebben gemiddeld zo'n 14 verschillende beautyproducten in hun handtas, maar welk item is het meest populair? De mascara is een must-have item voor elke vrouw. Het is het meest populaire beautyproduct.

12 March door Kwappa·geen reacties·

Miley Cyrus en Katy Perry halen naar elkaar uit, na zoenpartij op het podium

Miley Cyrus (21) en Katy Perry (29) hebben een soort knipperlichtrelatie. Het gaat soms goed, soms minder goed. Nu zitten we weer op een ijskoud dieptepunt. Cyrus en Perry hadden in het verleden best een goeie verstandhouding. Sterker nog, ze kusten elkaar vol op de mond tijdens een optreden van Cyrus in Los Angeles. Perry liet zich daarover wat minder gezellig uit in de media. Perry zou best wel even hebben willen zoenen, maar Cyrus zou meer hebben gewild. Nou, te veel meer dan dat Perry wilde. Cyrus was 'not amused' en liet haar ongenoegen via Twitter kennen. Ze maakte Perry belachelijk door te refereren aan haar relatie met John Mayer waarvan de hele wereld inmiddels niet meer weet of 't nu aan of uit is.

8 March door Kwappa·geen reacties·

VOORJAARS TREND 2014: Asymetrische rokken

Rokken zien er dit jaar net iets anders uit. De trend is namelijk: asymetrisch! Maar hoe draag je ze? Zorg voor voldoende contrast tussen je rok en je benen. Want dan valt de asymetrie natuurlijk het beste op!

8 March door Kwappa·geen reacties·

Marc Anthony wil zijn kinderen niet verwennen en weigert extra alimentatie

Marc Anthony (45) is niet van plan om meer alimentatie voor zijn kinderen te betalen. En zijn overwegingen zijn heel nobel. Hij doet 't voor het welzijn van zijn kinderen. Anthony wil niet ingaan op de eis van zijn ex Dayanara Torres. Ze wil maandelijk zo'n $113.000. En dat is fors meer dan dat ze tot nu toe ving. Momenteel krijgt ze $13.000 per maand. Niet genoeg volgens Torres. Sterker nog, ze vindt dat ze samen met haar twee kinderen in armoede moet leven. Ze zegt dat haar kinderen ook de gelegenheid moeten hebben om in prive-vliegtuigen te reizen en in 5-sterren hotels te logeren. In officiële stukken laat Anthony weten de eis belachelijk te vinden. Hij is niet van plan om de toelage te verhogen, omdat hij bang is dat anders zijn kinderen te verwend raken. Om zijn bewering kracht bij te zetten heeft Anthony zelfs een verklaring van een psychiater bijgevoegd die beweert dat vooral kinderen van rijke ouders een "groter risico lopen om verslaafd te raken aan drugs en alcohol. De snelle levensstijl is voor velen te moeilijk om emotioneel te vewerken."

8 March door Kwappa·geen reacties·

Hoe gezond is yoghurt?

De goede bacteriën in yoghurt en andere melkproducten hebben een belangrijke invloed op je immuunsysteem. Wanneer deze goede bacteriën het aantal slechte bacteriën in de darmen terugdringen, zouden ze daarmee niet alleen je weerstand een boost bezorgen, maar ook je risico op een allergie terugdringen.

8 March door Kwappa·geen reacties·

Naomi Campbell barst in tranen uit

Topmodel Naomi Campbell (41) barstte onlangs in trarnen uit toen ze zich inzette voor het goede doel. Campbell was één van de vele vrouwen die afgelopen vrijdag deelnam aan een speciale tocht in New York om aandacht te vragen voor geweld tegen vrouwen. Campbell, samen met Sex and the City actrice Kim Cattrall, sprak tijdens het evenement. Tijdens haar speech werd Campbell overmand door emoties. Ze liet haar tranen de vrije loop.

8 March door Kwappa·geen reacties·

Nog altijd ruziet Marc Anthony met ex over alimentatie

Nog altijd vecht Marc Anthony's ex-vrouw om een hogere toelage van haar ex. In deze strijd heeft Anthony nu bevestigd dat hij $1,25 miljoen per maand verdient! Uit officiële documenten blijkt dat Dayanara Torres, de ex van Marc en voormalige Miss Universe, voor hun twee zonen een ton extra per maand wil vangen. Geen $13.000, maar $113.000. Omdat Anthony zich moet verantwoorden, heeft hij zijn inkomen moeten prijsgeven. Hij is $20,8 miljoen waard en hij zegt voor z'n andere kinderen (waarschijnlijk de tweeling die hij heeft met Jennifer Lopez) $18.000 per maand te betalen. Dayanara beklaagt zichzelf, en beweert dat ze haar luxe huis heeft moeten inruilen voor een treurige woning ergens in Los Angeles. Anthony slaat terug, en zegt dat zijn ex gewoon niet met geld om kan gaan, en dat ze veel beter zou kunnen wonen van de $28.4216 die hij maandelijk overmaakt voor alimentatie voor haar en hun twee zonen.

26 February door Kwappa·geen reacties·

Hoeveel moet je slapen om een depressie te voorkomen?

Overmatige stress en slecht slapen leiden tot het ontstaan van psychische ziektes. Al bij minder dan zes uur per nacht slaap, en veel stress, loop je een groot risico op een psychische stoornis zoals een depressie. Slaap je minder dan zes uur? Opgepast dan, het is een belangrijke indicator voor problemen!

26 February door Kwappa·geen reacties·

FASHION TREND voorjaar 2014: romantische pastelletjes

Pastelletjes veroveren de collecties dit voorjaar. Dus houd je van romantisch? Dan kun je nu je hart ophalen! Pastelletjes, zijden stoffen en bloemenprint mogen niet ontbreken in je garderobe dit voorjaar. Wij vonden een prachtig mint groen vestje, dat o zo goed past bij je romantische outfit.

26 February door Kwappa·geen reacties·

Ondanks zware bevalling wil Kim Kardashian nog twee kinderen

Kim Kardashian (33) heeft in een radio interview bevestigd dit jaar met Kanye West te trouwen en dat ze haar gezin wil uitbreiden. "Ik geniet momenteel erg van het leven. Mijn dochter is zo lief. Ik weet dat elke ouder dat van zijn eigen kind zal zeggen, maar...ik vind 't heerlijk om moeder te zijn. Ik had niet gedacht dat ik dat ooit zou zeggen", aldus Kim. Kim vertelt verder in het interview dat ze best bang was voor de verantwoordelijkheid. "Ik wilde altijd al kinderen, maar om de een of andere reden werd ik zo bang toen ik zwanger werd. Iedereen vertelt je dat het je leven zo verandert, en dat het een geweldige ervaring is, en dat je 't geweldig zult vinden. En zo is 't ook, maar dan maal 100." Ondanks het feit dat Kim de bevalling zwaar vond, wil ze nog twee kinderen. "Na de bevalling zei ik dat ik dit nooit meer zou doen. Maar ik ben zo dol op mijn dochter. En ik weet hoe 't is om met broers en zussen op te groeien, dus ik wil er absoluut meer." Kim vindt drie wel een mooi aantal. "Dat lijkt me wel genoeg."

26 February door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service