Natuurgeneeskunde in Amerika erkend

De Senaat van de Verenigde Staten heeft een resolutie over natuurgeneeskunde geaccepteerd. Deze resolutie erkent de waarde van natuurgeneeskunde als een methode die veilig, effectief en betaalbaar is. Aan Amerikanen wrodt aanbevolen zich op de hoogte te stellen van het werk van natuurgeneeskundigen, vooral bij de behandeling van chronische aandoeningen.

25 February door Kwappa·geen reacties·

Voormalig vriend eist lijst van alle jongens die door Michael Jackson werden misbruikt

Wade Robson, choreograaf en voormalig 'vriend' van Michael Jackson, zegt dat hij als kind meerdere malen werd misbruikt door de King of Pop. Hij beweert zelfs dat de Michael Jackson Estate een lijst heeft van alle kinderen die ooit door hem seksueel werden misbruikt. Robson heeft een claim ingediend bij de Estate en eist schadevergoeding omdat hij tussen z'n 7de en 14de levensjaar door Michael werd misbruikt. Hij eist daarbij de lijst met namen van alle jongens die ook door Michael werden misbruikt, te kennen. De Estate heeft al eerder aangegeven geen zin te hebben op de aantijgingen van Robson in te gaan, vooral omdat hij zo laat met zijn beweringen komt. Robson zegt dat hij aan geheugenverlies leed. Dat verklaart waarom hij zoveel jaren later pas met zijn schadeclaim komt. De Estate weigert overigens informatie te verstrekken over Michael Jackson. Word vervolgd....

25 February door Kwappa·geen reacties·

Robin Thicke en zijn vrouw gaan uit elkaar na vermeend overspel

Nog geen half jaar na geruchten over vermeend overspel van Robin Thicke (36) hebben Thicke en zijn vrouw Paula Patton besloten een punt te zetten achter hun huwelijk van 10 jaar. Het stel bevestigt dat ze uit elkaar gaan, maar vrienden blijven. "We zullen altijd van elkaar houden, en goeie vrienden blijven. Echter we hebben besloten om uit elkaar te gaan", zo luidt de officiƫle verklaring. Thicke werd vorig jaar vlak na de MTV Music Video Awards betrapt met een andere vrouw. Hij werd met zijn hand onder de jurk van de vrouw gefotografeerd. Dat bracht de geruchtenstroom op gang. In februari werd hij opnieuw met een andere vrouw in een club in Parijs gespot.

25 February door Kwappa·geen reacties·

Australia's Next Top Model Charlotte Dawson dood aangetroffen

Voormalig Australia's Next Top Model en televisie personality Charlotte Dawson (47) is vanmorgen vroeg in haar appartement in Sydney dood aangetroffen. Dawson leed al langere tijd aan een depressie, en werd daar ook voor behandeld. Vrienden maakten zich bezorgd om haar welzijn en alarmeerden de beveiligingsdienst van haar appartment. Een beamte vond haar lichaam. Dawson is getrouwd geweest met voormalig Olympisch zwemkampioen Scott Miller.

22 February door Kwappa·geen reacties·

Rechter doet uitspraak: Badr Hari is schuldig en krijgt gevangenisstraf

Het ex-vriendje van Estelle Cruijff, de kickbokser Badr Hari (29), heeft gisteren 1,5 jaar cel als gevangenisstraf gekregen. Hari werd schuldig bevonden aan de mishandeling van miljonair Koen Everink tijdens een Sensation White feest in de Amsterdamse Arena. Ook vond de rechter dat Hari schuldig is aan de mishandeling van de eigenaar van club Air in Amsterdam, overigens een vriend van het andere slachtoffer Koen Everink. Omdat Hari al 8 maanden in voorarrest heeft gezeten, hoeft hij slechts 4 maanden nog te zitten.

22 February door Kwappa·geen reacties·

Paris Hilton viert verjaardag met echt prinsessenfeest (foto's)

Paris Hilton werd afgelopen week - 17 februari - 33 jaar, en ze gaf een aardig prinsessenfeestje... In een luxe nachtclub in West Hollywood, het Graystone Manor, organiseerde Paris haar eigen verjaardagsfeestje. Ze verscheen in een prachtig rose gewaad, inclusief tiara. Een echt sprookje.... Bekijk hier de foto's van Paris als prinsesje.

22 February door Kwappa·geen reacties·

Wat kun je doen om een depressie te voorkomen?

Een depressie laat zich niet altijd afwenden. Soms is 't genetisch bepaald, of zijn de omstandigheden zo moeilijk dat je er niet omheen kunt. Toch zijn er wel dingen die je zelf kunt doen om jezelf in balans te houden. Wij hebben een paar tips voor een gezonde levenswijze. 1. Beweeg voldoende: als je 3 keer per week 30 tot 40 minuten matig intensief beweegt zorg je goed voor je lichaam en geest. 2. Kies voor voldoende ontspanning, en dat lukt door bijvoorbeeld te wanden, goed op je ademhaling te letten, yoga te beoefenen of te mediteren. 3. Eet gezond: geen rotzooi, geen junkfood. Gezonde vetten, veel groente en fruit (vooral vitamine C werken goed bij veel stress). 4. Drink matig. Van alcohol voel je je misschien even lekker, maar je slaapt minder goed en bent vervolgens de volgende dag niet in je kracht. Gewoon niet doen.

22 February door Kwappa·geen reacties·

Gaat 't wel goed met Kate Hudson en haar verloofde?

Kate Hudson (34) en haar verloofde Matt Bellamy zouden nog maar weinig in elkaars gezelschap worden gezien. Dit wakkert een geruchtenstroom aan dat 't niet goed gaat met het stel. Hudson en Bellamy zijn al bijna drie jaar verloofd, maar nog altijd is er geen trouwdatum geprikt. Hudson zou veel voor werk onderweg zijn of thuis in Los Angeles zijn, terwijl Bellamy eigenlijk het grootste deel van zijn tijd in Londen verblijft. In de Engelse stad bezitten Hudson en Bellamy samen een huis, en Bellamy werkt daar. Ondanks het feit dat het stel erg hun best doen om bij elkaar te zijn (niet in de laatste plaats omdat ze samen een zoontje hebben van 2), lukt 't niet echt om elkaar regelmatig te zien.

21 February door Kwappa·geen reacties·

Christina Aguilera is in verwachting

Christina Aguilera (33) is in verwachting van haar tweede kindje. Het eerste kindje met haar verloofde Matt Rutler. Aguilera heeft al een zoon, Max (6), van haar ex-man Jordan Bratman.

21 February door Kwappa·geen reacties·

Roberto Cavalli over Michael Kors: 'Hij kopieert mijn werk; het is een schandaal!'

De Italiaanse modeontwerper Roberto Cavalli beschuldigt zijn Amerikaanse collega Michael Kors van plagiaat! Het is niet voor het eerst dat Cavalli uithaalt naar Kors. Vorig jaar al beschuldigde hij Kors ervan zijn ontwerpen te kopieren. Nu doet hij dat opnieuw. Hij is bovendien woedend dat de fashion industrie het klaarblijkelijk allemaal accepteert. "Je hebt ontwerpers, en je hebt ZARA. En daarvan verwacht je dat ze snel en goedkoop moeten zijn, en dat ze je werk kopieren. Maar Mr Michael kors, hij kopieert alles! Het is een schandaal. En niemand heeft het lef om de man aan te pakken. Het is niet eerlijk", zegt Cavalli. Kors heeft (nog) niet gereageerd op de aantijgingen van Cavalli.

21 February door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service