George Clooney viert vrijgezellenfeest met veel tequila

George Clooney (53) heeft afgelopen vrijdag gevierd dat hij binnenkort in het huwelijksbootje stapt. 's Werelds felst begeerde vrijgezel vierde zijn vrijgezellenfeest in Italië. En naar verluidt zou er flink wat drank aan te pas zijn gekomen. Clooney liet zich volledig gaan in zijn favoriete restaurant, Da Ivo in Venetië. Dat deed hij in het gezelschap van zijn vrienden, waaronder de echtgenoot van topmodel Cindy Crawford, Rande Gerber. Volgens geruchten zou Rande zijn getuige zijn. Het restaurant zou verscheidene flessen tequila en dure flessen rode wijn van zo'n $400 per fles hebben laten aanrukken voor Clooney's gezelschap. Geen wonder dat de volgende dag Clooney met een zonnenbril op aan het ontbijt verscheen. De officiële datum van de huwelijksvoltrekking is niet bekend gemaakt, maar naar verwachting gaat Clooney aanstaande maandag in Venetië trouwen met de mooie Britse mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin (36).

27 September door Kwappa·geen reacties·

Barbara Streisand heeft zoveel plankenkoorts dat ze liefst niet live zingt

Je zou 't niet verwachten, maar Barbara Streisand (72) heeft een hekel aan optredens. Ze heeft zoveel last van plankenkoorts, dat ze liever een live optreden vermijdt. "Het is niet vanwege het optreden zelf. Dat vind ik prima, als 't alleen ik en mijn muziek is. Dan hoef ik helemaal niet grappig of charmant te zijn", vertelt Streisand. De zangeres van 'Woman in Love' herinnert zich hoe jaloers ze vroeger altijd was op Liza Minnelli die zo relaxt op een privéfeestje bij Donna Karan kon zingen. "Liza ging gewoon midden in de kamer staan om te zingen. En ik dacht alleen maar 'Hoe doet ze dat?'" "Ik was nooit zo - ik zing zelfs niet thuis. Ik kan gewoon gewoon niet zingen als ik mensen zie. Ik word gewoon bang." Binnenkort brengt de diva haar 34ste album 'Partners' uit. De classificatie van 'diva' bevalt Streisand geenszins. "Ik haat het woord 'diva'. Het betekent dat je veeleisend bent. Waarom? Omdat je wil excelleren? Er is geen mannelijk equivalent."

21 September door Kwappa·geen reacties·

Offline winkelen is 'out'

Engels onderzoek wijst uit dat winkelen steeds minder populair wordt, althans offline. Online zit daarentegen in de lift. De Engelse retailer BrandAlley onderzocht het koopgedrag onder shoppers. En wat bleek? 48% van het winkelend publiek heeft zo langzamerhand genoeg van winkelen. En dat wordt vooral veroorzaakt door het feit dat het winkelend publiek niet altijd het gewenste product kan vinden. 80% van de shoppers zoekt hun heil bij de online shops. Ondanks het feit dat kleding niet gepast kan worden en dat je veelal afleverkosten betaalt, geeft een toenemend aantal mensen hier de voorkeur aan. Het feit dat winkels vaak het gezochte en gevraagde product niet op voorraad heeft, is een probleem voor het winkelend publiek.

14 September door Kwappa·geen reacties·

Niet nu schat, ik heb hoofdpijn - fabeltje of gewoon waar?

Het is een klassieker: hoofdpijn veinzen als men geen zin in seks heeft. Ook al bestaan er zelfs tegenargumenten (van seks verdwijnt je hoofdpijn, wordt ook wel gezegd); het blijft een cliché. Uit een onderzoek van Parship blijkt dat hoofdpijn uit is en moe zijn is in. Als de lust even op een laag pitje staat, gooit de helft van de vrouwen het op vermoeidheid. Een derde van de mannen zegt eveneens moe te zijn, als hij geen zin heeft. En tijdens het gapen zegt ook nog eens 30% van de heren en 38% van de dames dat het een stressvolle dag was. Maar mannen gaan nog een stapje verder: 20% faket gewoon dat ze ziek zijn. IJskoud beweren dat je verkouden bent, is voor veel mannen een uitkomst. Vrouwen daarentegen houden het wat vager: “ik ben gewoon wat druk in mijn hoofd nu”, zegt zeker een vijfde van de dames, wanneer ze geen zin hebben. Het aloude hoofdpijn-smoesje wordt door slechts 18% van de dames en 14% van de heren gebruikt. Vrouwen hebben overigens nog een troef achter de hand: 16% wil niet omdat ze ongesteld is. En het is vast goed bedoeld van de dames: een derde zegt een smoes te gebruiken om hun man niet te kwetsen. Van de mannen zegt een kwart dat. Maar het beste nieuws is: Alle creativiteit ten spijt, zegt 47% het gewoon als ze geen zin hebben. Lekker eerlijk.

14 September door Kwappa·geen reacties·

Beyonce zwanger van een tweede kindje?

Jay-Z (44) zou tijdens een optreden hebben aangekondigd dat zijn vrouw Beyonce (33) weer in verwachting is. Beyonce en Jay-Z waren afgelopen week voor een optreden in het kader van hun On The Run tour. Volgens fans zou Jay-Z op het podium een verwijzing hebben gemaakt naar de zwangerschap. Van het nummer Beach Is Better zou hij de tekst hebben gewijzigd. Jay-Z zou hebben gezongen: "...omdat ze zwanger is van een nieuw kindje". Het gerucht staat niet op zichzelf. Al een paar weken gonst 't van de geruchten. Opmerkelijk, want eigenlijk was het stel - volgens dezelfde geruchtenmachine - van plan om te scheiden. Het zou intens slecht gaan tussen het beroemde couple. Beyonce zou het meer dan spuugzat zijn dat haar man regelmatig vreemd gaat.

14 September door Kwappa·geen reacties·

Waarom ananas zo gezond is?

Dat ananas boordevol vitamine C zit, dat wisten we natuurlijk wel. Maar ananas heeft nog veel meer eigenschappen die voordelig zijn voor onze gezondheid. Ananas bevat nonder andere beta-caroteen, een belangrijke anti-oxidant die bijdraagt aan ons gezichtsvermogen. We gaan er dus beter van zien! Ananas helpt bovendien bij het verzachten van de pijn van pijnlijke gewrichten. De stof bromelia in ananas wordt gebruikt om zwellingen en ontstekingen tegen te gaan. Het consumeren van een paar stukjes ananas zou ook helpen bij het voorkomen van bloedpropjes en bij het verlagen van het risico van hartproblemen. Kortom, niet alleen superlekker maar ook supergezond!

14 September door Kwappa·geen reacties·

Joan Rivers voorspelde haar eigen dood

Joan Rivers (81) voorspelde haar eigen dood. "'t Zit er aan te komen", zei de comedienne in een recent interview. Rivers zou een duidelijk voorgevoel hebben. In het interview met de Sunday Times zegt Rivers dat ze haar 46-jarige dochter wil voorbereiden "op de enorme klap". "Melissa zegt steeds dat ze er niet over willen praten of er over wil horen, maar ik zeg steeds 'Het zit er aan te komen!'" "Het is onvermijdelijk. Het is niet langer een abstract ding. Mijn God, ik ben al in de 80." Ondanks het voorgevoel blijft Rivers in het interview positief. "Niemand zal vragen hoe oud ik ben geworden als ik sterf. Ze zullen wel zeggen dat ik 't geweldig heb gehad!" Rivers stierf afgelopen 4 september aan de gevolgen van een hartstilstand.

7 September door Kwappa·geen reacties·

't Gaat echt wel goed met Beyonce en Jay-Z

Beyonce (33) en Jay-Z weerleggen alle geruchten dat hun huwelijk op springen staat. Afgelopen week vierde het stel samen de 33ste verjaardag van Beyonce in Europa. Beyonce en Jay-Z verbleven op de verjaardag van Beyonce op het eiland Corsica, voordat ze naar de luxueuze stad Portofino in Italië verhuisden. Daar werd het beroemde stel door paparazzi op de foto vastgelegd. Geen vuiltje aan de lucht, zo lijkt 't. Bekijk hier de foto's.

6 September door Kwappa·geen reacties·

Naakte Kim Kardashian: 'Kanye en ik hebben een geweldig seksleven'

Kim Kardashian (33) is uit de kleren gegaan voor het Engelse blad GQ. In het mannentijdschrift geeft ze zich letterlijk en figuurlijk bloot. Ze geeft hoog op over haar seksleven met echtgenoot Kanye West. "Mijn man Kanye en ik hebben een geweldig seksleven", zegt Kim in GQ. Op de vraag of er ook een seksvideo van hen beiden bestaat, doet Kim ontwijkend. "Als we er al één zouden hebben, zouden we 'm nooit publiekelijk vertonen. Die fout maak ik niet nog een keer." In 2007 lekte er een seksvideo uit waarin Kim met haar toenmalige vriend Ray J. te zien was.

6 September door Kwappa·geen reacties·

Waarom kaas de nachtrust bevordert?

Wist je dat je van wat blokjes kaas eten, beter slaapt? De tryptofaan in kaas is een aminozuur dat onze lichaam omzet naar melatonine en serotonine, en die helpen weer om te slapen. Bovendien zou het calcium in kaas ook bijdragen aan extra serotonine. Pas alleen op: eet er niet te veel van (kaas is een dikmaker) en eet 't minstens twee uur voordat je naar bed gaat. Dat voorkomt dat je last van oprispingen krijgt, en dat bevordert nu juist weer niet de nachtrust.

31 August door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service