Cara Delevingne en Michelle Rodriguez bevestigen lesbische relatie

Al langere tijd ging het gerucht dat actrice en fotomodel Cara Delevingne (21) en actrice Michelle Rodriguez (35) iets zouden hebben. Nu hebben ze zelf bevestigd dat het waar is. "Het gaat eigenlijk heel goed" zegt Rodriguez. "Ze is zo geweldig. Toen we elkaar net leerden kennen, vond ik dat ze fantastisch was, en we hebben 't heel fijn samen. Ze is niet makkelijk hoor. Je wil geen ruzie met haar krijgen."

21 February door Kwappa·geen reacties·

Voormalig vriendje van Michael Jackson krijgt geen cent vanwege seksueel misbruik

Wade Robson, een voormalig vriendje van Michael Jackson en choreograaf, hoeft niet te rekenen op een schadevergoeding vanwege vermeend misbruik door de King of Pop. Volgens de Michael Jackson Estate komt Robson veel te laat aanzetten met zijn claim. Robson zou een aardig bedrag hebben geëist omdat hij beweert seksueel te zijn misbruikt door Michael. Waarom Robson zo laat met zijn claim om een schadvergoeding kwam, komt omdat hij volgens eigen zegge lijdt aan geheugenverlies. De rechter moet nog uitspraak doen over deze zaak.

18 February door Kwappa·geen reacties·

Cate Blanchett draagt BAFTA award op aan overleden Philip Seymour Hoffman

Actrice Cate Blanchett (44) won zondagavond een BAFTA ware voor haar rol in Blue Jasmine. Ze droeg 'm op aan haar overleden collega Philip Seymour Hoffman. Blanchett won de BAFTA award voor de beste vrouwelijke hoofdrol in de speelfilm Blue Jasmine van Woody Allen. Tijdens haar speech noemde Blanchett haar vriend en collega "de grote afwezige". Blanchett droeg de BAFTA award aan Phil op: "Phil, jongen, deze is voor jou. Ik hoop dat je trots bent." Philip Seymour Hoffman kwam twee weken geleden om het leven door een overdosis drugs.

17 February door Kwappa·geen reacties·

Vertrekt Donna Karan bij DKNY?

Het gerucht gaat dat Donna Karan weggaat bij het bedrijf dat haar naam draagt. Donna zou als creative director van DKNY terugtreden. Volgens ingewijden zou de herfst/winter collectie voor 2014 haar laatste klus zijn. DKNY viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Waarom Donna het bedrijf zou willen verlaten, is niet bekend.

17 February door Kwappa·geen reacties·

Waarom bosbessen goed zijn voor je seksleven

Eet elke dag een bakje bosbessen en verbeter je seksleven. Bosbessen bevatten plantenextracten, proanthocyanidines, die zouden een positieve werking hebben op onze bloedvaten en bloedcirculatie. Zodanig dat ook ons libido daar wel bij vaart. Bovendien blijken bosbessen ook goed te zijn voor ons hart, niet onbelangrijk bij een gezond seksleven.

17 February door Kwappa·geen reacties·

Door wie liet Taylor Swift zich ontmaagden?

Taylor Swift (24) had het plan om pas met iemand naar bed te gaan waarmee ze zou trouwen. Maar het pakte iets anders uit. Swift was zo'n vier jaar geleden helemaal verliefd op acteur Jake Gyllenhaal (33). En na drie maanden wist hij haar over te halen om het bed met hem te delen. Swift liet zich ontmaagden door Gyllenhaal. Volgens ingewijden was Swift zo gek op hem, dat ze echt dacht dat ze met Gyllenhaal zou trouwen. Maar helaas pakte het anders uit. Toen Swift 21 jaar werd en ze een feestje bij haar ouders thuis in Nashville wilde geven, kwam Gyllenhaal niet opdagen. Tot groot verdriet van Swift. Swift was er kapot van. Ze had echt verwacht dat hij zou komen. Om haar verdriet te uiten maakte ze het nummer Red. Het nummer is volledig geïnspireerd op haar liefdesverdriet om Gyllenhaal.

17 February door Kwappa·geen reacties·

Beyonce's halfbroer moet in de rij staan van de voedselbank

De vader van Beyonce (32) is zo achter met betalen van alimentatie, dat de moeder van zijn kind genoodzaakt is om bij de voedselbank in de rij te staan. Alexsandra Wright wiens zoon Beyonce's halfbroer is, zou nog zo'n dikke $32.000 tegoed zijn van Beyonce's vader.

15 February door Kwappa·geen reacties·

Ellen Page: 'Ik ben lesbisch'

De Canadese actrice Ellen Page (26) heeft deze week bekend gemaakt dat ze lesbisch is. "Ik heb er genoeg van om te liegen." Page kwam uit de kast tijdens een congres voor jeugdige homoseksuelen. "Ik ben hier omdat ik lesbisch ben...en omdat ik misschien het verschil kan maken", zo zei Page. Page legde uit dat ze er jaren onder leed dat ze niet voor haar geaardheid durfde uit te komen. "Mentaal zat ik er helemaal doorheen. Het ging slecht met mijn relaties. En nu sta ik dan hier, aan de andere kant van de pijn."

15 February door Kwappa·geen reacties·

Victoria wil ook schoenen ontwerpen

Modeontwerpster Victoria Beckham heeft bekend gemaakt dat ze ook graag schoenen zou ontwerpen. De 39-jarige ontwerpster zou nieuwe wegen willen inslaan om haar imperium te vergroten. Tijdens de New York Fashion Week liet ze zich ontvallen op zoek te zijn naar iemand die voor haar schoenen kan ontwerpen. "Ik zou dolgraag met Manolo Blahnik werken" vertelt Victoria. "Het is niet eenvoudig, ik wil namelijk niet zomaar schoenen maken. Ik wil echt met de beste bedrijven werken."

14 February door Kwappa·geen reacties·

Monic Hendrickx in vierde seizoen van Penoza

Actrice Monic Hendrickx (47) is zeer waarschijnlijk weer te zien in een vervolg op de populaire serie Penoza. De producent van Penoza maakte op BNR Nieuwsradio bekend dat er een vierde seizoen aan zit te komen. En dat hij het vervolg graag met Monic zou maken.

14 February door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service