Kim Basinger lijkt niet ouder te worden

Kim Basinger (60) ziet er echt prachtig uit. Het lijkt wel alsof de tand des tijds geen grip krijgt op haar. Deze week stond Basinger op de rode loper bij de New York's Fashion Week. Vriend en vijand is 't erover eens: Kim ziet er niet uit als een 60jarige vrouw.

14 February door Kwappa·geen reacties·

Wanneer moet je psychische hulp zoeken ?

We maken allemaal wel 'ns moeilijke tijden door. Maar wanneer moet je nu professionele hulp gaan zoeken? Wat zijn de tekenen? 1. Alles wat je voelt, beleef je heel intens Als je je regelmatig boos of verdrietig voelt, dan kan daar een onderliggende reden voor zijn. Maar als je daarbij je emoties ook heel sterk beleeft, en zaken uitvergroot, dan moet je echt bezorgd zijn. Wanneer iets akeligs op je pad komt, en je gaat steeds uit van het allerergste, dan word je waarschijnlijk door angst gedreven. En dat werkt verlammend voor je hele bestaan. En kunnen zelfs leiden tot paniekaanvallen. 2. Je hebt iets heel ergs meegemaakt, en je krijgt 't niet uit je hoofd Het overlijden van een dierbare, ontslag, scheiding...allemaal redenen genoeg om wat hulp te zoeken. Verdriet kan heel lang duren. Sommige mensen zullen zelfs manisch reageren: ze willen zich enorm verbinden aan vrienden en familie, of kunnen niet meer slapen. Allemaal tekenen dat 't tijd is voor professionele hulp. 3. Onverklaarbare hoofd- en buikpijn Voel je je niet goed, dan heeft dat een uitwerking op je lichaam. Chronische hoofd- en buikpijn, voortdurend koud voelen, verminderd libido en zenuwtrekjes zijn tekenen van een verminderd afweersysteem. Heb je daar last van, zoek hulp. 4. Teveel drinken of drugs gebruiken Sommige mensen proberen het nare gevoel in hun lichaam te verdringen met behulp van drank of drugs. Overmatig eten of juist niet eten horen ook in dit rijtje thuis. 5. Collega's geven je negatieve feedback Verminderde concentratie, weinig zin om naar je werk te gaan. We hebben er allemaal last van. Maar als je opeens negatieve feedback krijgt van collega's of je leidinggevende op je functioneren, dan kan er wel 'ns wat anders aan de hand zijn. 6. Je hebt nergens zin in Alles wat je vroeger leuk vond, beleef je nu geen plezier meer aan. 7. Je relatie staat onder druk Heb je moeite om jezelf goed uit te drukken? Voel je je niet gelukkig in het bijzijn van je partner? Veel spanningen in je relatie? Misschien moet je 'ns denken aan relatie- of gezinstherapie. 8. Vrienden maken zich zorgen Vrienden zien vaak eerder dan jijzelf dat er wat aan de hand is. Als zij zich afvragen of 't wel goed met je gaat, neem dat dan serieus. Waarschijnlijk maken zij zich terecht bezorgd.

13 February door Kwappa·geen reacties·

Jennifer Lopez neemt haar schattige tweeling mee op de set (foto's)

Jennifer Lopez (44) bracht gisteren haar tweeling mee naar de set. Dat leverde een paar schattige foto's op. De tweeling Max en Emme (5) mochten mee naar de opnamen van de muziekvideo bij We Are One World Cup. Uiteraard lukte dat alleen onder strikte beveiliging. .

13 February door Kwappa·geen reacties·

Bruce Jenner heeft 't helemaal gehad met Hollywood

Bruce Jenner (64) wil helemaal niets meer te maken hebben met Hollywood. Hij keert de stad de rug toe. De binnenkort ex van Kris Jenner is absoluut niet van plan om nog op een of andere manier betrokken te zijn of te blijven bij de realityshow Keeping Up With The Kardashians. Zelfs als er nog een vervolg zou komen, ze hoeven niet op Bruce te rekenen. Bruce woont momenteel in Malibu, en dat vindt hij prima zo. Hij komt alleen nog naar Hollywood als 't echt niet anders kan. Hij is 't beu om voortdurend in de schijnwerpers te staan. Bruce komt de laatste tijd veel in het nieuws vanwege zijn vermeende transformatie van man naar vrouw.

13 February door Kwappa·geen reacties·

Philip Seymour Hoffman hield van twee vrouwen tegelijk

Uit dagboeken van de overleden acteur Philip Seymour Hoffman (46) blijkt dat in zijn laatste jaar hij verwikkeld was in een 'menage a trois'. Hoffman, die al jaren samen was met de moeder van zijn drie kinderen Mimi O'Donnell, zou verliefd zijn geworden op een andere vrouw. Volgens bronnen zou deze complexe situatie de oorzaak zijn geweest van Hoffman's getroubleerde geest en drugsgebruik. Hoffman zou uit huis zijn gezet vorig jaar door Mimi omdat ze niet meer tegen zijn excessieve alcohol- en drugsgebruik kon. Hoffman werd vorige week in zijn huis in New York gevonden. Hij zou zijn overleden aan een overdosis drugs.

13 February door Kwappa·geen reacties·

Bij borstkanker is borstweefsel gemiddeld twaalf jaar ouder!

Uit onderzoek blijkt dat het borstweefsel van vrouwen met borstkanker gemiddeld twaalf jaar ouder is dan de rest van haar lichaam. En dit verschilt aanzienlijk met vrouwen met gezond borstweefsel. Gezond borstweefsel is gemiddeld drie jaar ouder dan de rest van het lichaam. Bij een vrouw met borstkanker is dat verschil nog groter: het weefsel rondom de borsten is dan twaalf jaar ouder. Waardoor het verschil bestaat, is nog niet bekend.

12 February door Kwappa·geen reacties·

Julia Roberts is kapot van verdriet na overlijden van haar verslaafde zus

Julia Roberts (46) heeft er alles aangedaan om haar halfzusje Nancy Motes (37) te laten afkicken. Maar tevergeefs, Nancy stierf afgelopen 9 februari aan een overdosis. Motes werkte als productieassistente bij de hitserie Glee, en werd afgelopen zondag in haar huis in Los Angeles dood aangetroffen. Ze stierf aan een overdosis drugs. Volgens ingewijden zouden Roberts en haar zus een moeilijke relatie hebben. Vroeger waren ze echt heel goed met elkaar, en Julia heeft zeker de laatste maanden van alles gedaan om haar zus te laten afkicken. Nancy weigerde en liet zich regelmatig negatief uit over haar beroemde zus, ook in de media. Zo liet ze bijvoorbeeld afgelopen week via Twitter weten niet al te gesteld te zijn op Julia: "Wil je een fan zijn van iemand die zo wreed is? Ze is niet eens een goede actrice. Ben je nu blij dat je mij helemaal kapot hebt gemaakt?" Deze reactie kwam op het feit dat Julia haar onder dwang wilde laten opnemen in een afkickkliniek. Julia is kapot van het overlijden van haar zus. Ze heeft zo haar best gedaan om de dingen beter voor haar te maken. Maar helaas. Ze heeft het gevoel te hebben gefaald.

12 February door Kwappa·geen reacties·

Sandra Bullock maakte zich zorgen over haar achterwerk in Gravity

Oscar winnares Sandra Bullock (49) heeft er alles aan gedaan om haar billen buiten beeld te laten in haar recente film Gravity. Bullock is genomineerd voor een Oscar als Best Actress voor de science fiction film Gravity. En ze bekent dat ze voor deze film ontzettend hard haar best heeft gedaan om haar lichaam goed in vorm te krijgen. "Ik heb heel hard getraind voor deze film. Ik moest wel, want er was veel van me te zien", aldus Bullock in een recent interview. "Ik heb wel wat woorden gehad over de scenes waar ik eigenlijk helemaal in m'n ondergoed was bedacht, waarbij zelfs m'n billen niet bedekt zouden zijn!" "Ik vlieg veel in het rond, en m'n billen zijn dan heel goed in beeld. Ik vroeg me dan af of 't niet een beetje minder kon." Gravity is een kassucces. De speelfilm heeft al meer dan $698 miljoen opgehaald in de bioscoop en is genomineerd voor 10 Oscars!

12 February door Kwappa·geen reacties·

Harrods opent winkel in New York

Het beroemde luxe warenhuis Harrods uit Londen gaat een vestiging openen in New York. Dat heeft de voorzitter van Raad van Bestuur, Ahmad Al-Sayed, bekend gemaakt. Sinds Harrods in handen is van investeringsmaatschappij Qatar Holding, heeft het bedrijf meer dan 300 miljoen EUR geïnvesteerd. En vooralsnog is het bedrijf niet van plan om daarin te minderen.

12 February door Kwappa·geen reacties·

Rihanna: 'Ik was failliet vanwege een stomme boekhouder!'

Rihanna (25) beweert dat ze in 2009 failliet was omdat haar accountant haar vermogen er door heen had gejaagd. Uit documenten blijkt dat Rihanna aan het begin van 2009 zo'n $11 miljoen in cash had. Rihanna zegt dat haar accountant volstrekt niet op haar belangen heeft gelet, want tegen het einde van dat jaar kwam ze erachter dat ze nog maar $2 miljoen over had. En daarnaast was 't zo dat haar uitgaven inmiddels waren verdubbeld. Rihanna wist er dus zo'n $9 miljoen doorheen te jagen in één jaar. En dat was voornamelijk omdat haar accountant haar akkoord had gegeven om een huis van rond de $7 miljoen te kopen. Ze moest het huis uiteindelijk verkopen, tegen een opbrengst van zo'n $5 miljoen. Ook zou Rihanna haar accountant verwijten dat haar tour van 2009 - Last Girl on Earth Tour - geen winst draaide, omdat hij nooit een overzicht gaf van de kosten. Rihanna is inmiddels een rechtszaak aangespannen tegen haar voormalige accountant. Overigens hoeven we het allemaal niet zielig te vinden voor Rihanna, want haar vermogen wordt momenteel geschat om $43 miljoen.

12 February door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service