Vrouw van alcoholverslaafde David Cassidy wil van haar man af

De vrouw van David Cassidy wil scheiden. Ze heeft er na 23 jaar genoeg van. Sue Cassidy wil niet zeggen of haar besluit om te gaan scheiden iets te maken heeft met de drankmisbruik van haar man, maar ze wil wel kwijt dat ze blij is dat hij hulp krijgt. Ze heeft er vertrouwen dat 't hem gaat lukken om van zijn alcoholverslaving af te komen. David werd vorige maand in Los Angeles gearresteerd omdat hij dronken achter het stuur zat. Hij zit momenteel in een afkickkliniek. Het is overigens niet de eerste keer dat hij is gearresteerd omdat hij met een borrel op achter het stuur zat, dat gebeurde al twee keer eerder. Sue en David zijn 28 jaar samen en hebben een zoon, Beau (23).

11 February door Kwappa·geen reacties·

Kindersterretje Shirley Temple is dood

Shirley Temple is niet meer. De legendarische ster van het witte doek is op 85-jarige leeftijd in haar huis in Californië overleden. Temple was één van de eerste kindsterretjes. Ze begon haar carrière als actrice op 3-jarige leeftijd. Vorig jaar stierf haar echtgenoot Charles Alden Black, de man waarmee ze 50 jaar lang getrouwd was.

11 February door Kwappa·geen reacties·

Hoe gezond zijn noten?

Noten zijn niet alleen superlekker, maar ook supergezond. Maar dan wel onder een paar voorwaarden. Noten zijn gezond en passen prima in een dieet mits de noten vers, ongebrand en ongezouten zijn. Alleen dan zijn ze namelijk gezond en voorkomen ze dat je er dik van wordt. Noten zijn rijk aan proteïne, mineralen, vitaminen en gezonde vetten. Bovendien passen ze in een glutenvrij dieet. Oppassen dat je er niet teveel van eet, want noten bevatten wel wat calorieën. Maar als je ze ongebrand eet, dan valt 't mee. Je mag dan zo'n 2 handjes per dag eten. De vetzuren in noten werken bij het in balans houden van je bloedsuikerspiegel, en daardoor zul je minder trek krijgen na het eten van noten. Je ziet er dus snel vol van, en krijgt veel voedingsmiddelen bovendien binnen. Vooral walnoten en amandelen blijken een gunstig effect te hebben op je cholesterolgehalte. Met zo'n 40 tot 67 gram noten per dag verminder je de kans oph art- en vaatziekten.

10 February door Kwappa·geen reacties·

Cougar Heidi Klum legt 't aan met jonge playboy

Topmodel Heidi Klum (40) heeft een nieuwe vriend. Ze heeft haar bodyguard ingeruild voor playboy Vito Schnabel (27). Vito kennen we al van zijn voormalige cougar vriendinnetje, Demi Moore. Hij zou met haar kortstondig iets gehad hebben in 2012. Klum en Vito zijn heftig zoenend in een nachtclub gespot, afgelopen weekend. Volgens omstanders zou Klum zich als een "tiener" hebben gedragen. Vito is de zoon van de beroemde schilder Julian Schnabel. Ook zijn vader had een voorliefde voor mooie vrouwen. Hij zou onder andere iets met Liv Tyler en Elle Macpherson hebben gehad.

10 February door Kwappa·geen reacties·

Hoe camoufleer je 'kipfilets' armen?

Armen kunnen gevaarlijke lichaamsdelen zijn. Zeker als je wat ouder bent (kipfiletjes) of zwaarder dan gemiddeld. Wij hebben een paar nuttige kledingtips. Do's: - Draag shirtjes of blousjes met wijdere mouwen - Draag langere mouwen, dat trekt de aandacht naar de handen in plaats van naar de bovenkant van de armen - Draag een bolero bij een mouwloze jurk - Draag jasjes, als je dat te warm vindt in de zomer draag dan een chiffon blouse onder je jasje - Draag overhemden met een riem, dat trekt de aandacht naar je taille - Draag een zijden omslagdoek om je schouders bij een avondjurk Don'ts: - Draag geen nauwzittende mouwen, die 'tekenen' je armen te veel - 'No go' voor halterlijn of een bandeau top; deze vragen alleen maar meer aandacht voor je armen - Voor strapless jurken geldt hetzelfde - Te strakke jurkjes - Mouwen waarvan het breedste gedeelte eindigt op je bovenarm - Pofmouwtjes

10 February door Kwappa·geen reacties·

Gordon noemt journalist "ongelooflijke zak stront"

Gordon (43) heeft journalist Jan Dijkgraaf uitgemaakt voor "een ongelooflijke zak stront". Dat deed hij via Twitter. Dijkgraaf heeft een minder aardig stuk geschreven voor Spits over Gordon, en dat viel niet erg goed. Gordon is met modder gaan gooien. De scheldwoorden zijn niet van de lucht. Gordon noemt Dijkgraaf onder andere "een ordinaire schreeuwlelijk", "patjepeeër" en "een ongelooflijke zak stront". Dijkgraaf maakte een tweet die direct aan hem gericht was publiek. Deze is niet mals: “Je durft wel he!? Waarom kom je niet een keer face tot face op de koffie? Kijken of je dan nog zoveel praatjes hebt lijkt me heerlijk!” Dijkgraaf heeft weinig zin in een confrontatie met Gordon getuige zijn antwoord via Twitter: “Als ik bij jou op de koffie kom, @GordonBlaricum, kun je me dan verzekeren dat ik niet in de bladen kom als nieuwe liefde van je leven?”

10 February door Kwappa·geen reacties·

Aantal kankerpatiënten neemt fors toe komende 20 jaar

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zal het aantal kankerpatiënten de komende 20 jaar fors toenemen. Deze conclusie trekt de WHO op basis van een onderzoek waar meer dan 250 wetenschappers uit 14 landen aan meewerkten. De toename is vooral te danken aan een ongezonde levensstijl. We eten, roken en drinken te veel met elkaar. En we bewegen te weinig. Vooral longkanker onder mannen en borstkanker onder vrouwen zullen het meest voorkomen. 70 procent van de nieuwe kankerpatiënten woont in Afrika, Azië en Zuid-Amerika.

9 February door Kwappa·geen reacties·

Mariah Carey zet huis te koop voor $13 miljoen (foto's)

Het huis van Mariah Carey (43) en Nick Cannon staat te koop. Het beroemde stel heeft besloten om hun huis in een van de duurste wijken van Los Angeles, Bel Air, te koop te zetten. Voor een slordige $13 miljoen ben je eigenaar van het huis. Bekijk hier de foto's van Mariah.

9 February door Kwappa·geen reacties·

Patty Brard is 'het beu de jus te zijn'

Patty Brard (58) voelt zich niet altijd op waarde geschat. Ze vindt 't niet altijd leuk om tweede viool te spelen in programma's en dat niet meer gevraagd wordt om ergens een hoofdrol te hebbben. “Af en toe ben ik het beu de jus te zijn", zegt La Brard in het Algemeen Dagblad. "Maar tegelijkertijd bedenk ik me: die maaltijd is niet te eten zonder saus.“ "Met mijn karakter krijg je dus nooit een grote show als Miljoenenjacht aangeboden. Daar willen ze een leuke girl next door, iemand van onbesproken gedrag. En dus geen type dat in een glitterpak van de duikplank gaat. Maar door zo te denken onderschat je mijn kwaliteiten wel een beetje.”

9 February door Kwappa·geen reacties·

Belastingdienst aast op het vermogen van Michael Jackson

De Amerikaanse belastingdienst slaat de Michael Jackson estate aan voor een bedrag van $702 miljoen. Dit bedrag moet worden betaald vanwege (achterstallige) belastingen en boetes. De aanslag wordt veroorzaakt doordat bij het overlijden van Michael Jackson zijn vermogen werd geschat op $2 miljoen, en de waarde van zijn muziekcatalogus - waaronder de rechten op muziek van The Beatles - nul. Maar dat verhaal pikt de fiscus niet (meer). De fiscus heeft de waarde van Michael Jackson's vermogen inmiddels vastgesteld rond de $434 miljoen, en die van zijn muziekcatalogus op $469 miljoen. Daarnaast is 't zo dat de belastingdienst ook 'aast' op de auto's van Michael. Hij bezat zo'n drie Rolls-Royces en een Bentley. De waarde zou zijn gesteld op $250.000.

9 February door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service