Welke wereldsteden zijn het meest modebewust?

De winnaar van de titel 2014 Top Global Fashion Capital is bekend, en dit jaar heeft de titel een verrassende winnaar. New York is verkozen tot de meest modebewuste stad ter wereld, 2014 Top Global Fashion Capital. En daarmee heeft de stad haar oude positie weer terug, nadat ze de titel in 2011 en 2012 verloor aan Londen. De top 6 van meest modebewuste steden ter wereld ziet er als volgt uit: 1. New York 2. Parijs 3. Londen 4. Los Angeles 5. Rome 6. Berlijn

9 February door Kwappa·geen reacties·

Zijn voorgesneden groenten net zo gezond als zelf snijden?

Heel gemakkelijk, lekker snel. Voorgesneden groenten zijn duidelijk in opmars, we kopen er graag van. Maar weet jij of ze net zo gezond zijn als zelf de groenten snijden? Voorgesneden groenten zijn net zo gezond als groenten die je zelf thuis snijdt. En dat komt omdat het verwerkingsproces zo snel en gecontroleerd plaatsvindt. Wel is 't zo dat voorgesneden groenten sneller bederven. En dat komt omdat zuurstof en bacteriën eerder hun werk kunnen doen. Weliswaar wordt dat tegengegaan door de verpakking, maar helemaal tegenhouden lukt niet. Je kunt dan ook het beste voorgesneden groenten dezelfde dag consumeren. En helemaal als de verpakking eenmaal open is.

8 February door Kwappa·geen reacties·

Rihanna trouwt platenbaas in Nigeriaanse huwelijksceremonie

Na een turbulente relatie met Chris Brown, lijkt 't erop dat Rihanna (25) eindelijk de rust in haar leven heeft gevonden. Sterker nog, ze zou zijn getrouwd! Het lijkt erop dat Rihanna is getrouwd met muziekproducent, en baas van Marvin Records Don Jazzy. Het stel stuurde een foto van iets wat lijkt op een huwelijksfoto de wereld in via Twitter. RiRi ziet er prachtig uit in traditionele Nigeriaanse trouwkleding. En Don Jazzy draagt ook een outfit die past bij de vereiste outfit voor een huwelijk...... Maarrrr....niets is wat het lijkt. Het 'huwelijk' blijkt het werk van een fan van Marvin Records die een goed staaltje Photoshop laat zien. Rihanna heeft niet gereageerd op haar 'huwelijk'.

8 February door Kwappa·geen reacties·

Fashionshow van Versace was voor Victoria Beckham een keerpunt in haar leven

Voor Victoria Beckham was haar eerste ervaring met een fashionshow "van een andere wereld". Beckham bezocht haar eerste fashionshow, die van Versace in Milaan. "Een surrealistische ervaring", zo noemt ze het. Het was een keerpunt in haar leven. "Toen ik nog bij de Spice Girls was werd ik uitgenodigd voor een Versace fashionshow. Ik was nooit eerder bij een fashionshow geweest. Donatella Versace liet me invliegen in een privévliegtuig van een vriend. Het was allemaal erg glamorous en het bracht me echt naar een andere wereld."

8 February door Kwappa·geen reacties·

Zoons Bruce Jenner bevestigen identiteitscrisis van hun vader

Alle geruchten rondom de geslachtsverandering van Bruce Jenner (64) lijken op waarheid te berusten. De zoons van Bruce hebben namelijk bevestigd dat hun vader een identiteitscrisis doormaakt. Eerder berichtten wij al dat Bruce er steeds meer uit gaat zien als een vrouw. Hij heeft lang haar, laat zijn nagels groeien en heeft zijn adamsappel onlangs chirurgisch laten verkleinen. Brandon en Brody, de zoons van Bruce, zouden zich inderdaad afvragen of hun vader vrouw wil worden, maar zijn blij dat Bruce eindelijk weer gelukkig is. Dat is eigenlijk het enige waar ze zich druk om maken. Ze zijn blij dat hun vader gaat scheiden van Kris Jenner, de Kardashian vrouw die in hun optiek de plastische chirurgie heeft geïntroduceerd bij hun vader.

8 February door Kwappa·geen reacties·

Op welk moment van de dag kun je het beste sporten om goed te slapen?

Sporten heeft absoluut invloed op hoe goed je slaapt. Maar wanneer kun je het beste op de dag sporten om lekker de nacht door te komen? Uit onderzoek blijkt dat het beste tijdstip om te sporten 's middags of de vroege avond is. Laat in de avond, vlak voordat je gaat slapen, is niet aan te raden. Je lichaam is nog te wakker van de inspanning, en je hersenen zullen meer tijd nodig hebben om tot rust te komen. 's Ochtends vroeg is misschien voor de ochtendmensen een goed moment, maar als je goed wilt slapen moet je wel langer sporten dan 's middags of in de vroege avond. 's Middags is een half uur voldoende. 's Ochtends zul je langer moeten sporten om de slaapkwaliteit te bevorderen.

7 February door Kwappa·geen reacties·

Channing Tatum: 'Ik ben dik maar gelukkig'

De Amerikaanse acteur Channing Tatum (33), die in 2012 nog te zien was in stripper in de film Magic Mike, verklaart in een recent interview dat hij "dik maar gelukkig" is. Tatum die ooit "De meest sexy man ter wereld" werd verklaard door People magazine, heeft bij Ellen DeGeneres bevestigd dat hij te dik is. "Ik heb twee jaar lang heel hard gewerkt, maar het is nu tijd om rustig aan te doen." En daarmee is direct de verklaring gevonden voor zijn extra kilo's.

7 February door Kwappa·geen reacties·

Gordon praat met Mark Rutte over anti-homowet

Via Twitter laat Gordon vandaag weten te hebben gesproken met premier Mark Rutte over het anti-homobeleid van de Russen. Gordon vindt dat de anti-homowet in Rusland moet worden ingetrokken. Volgens Gordon heeft Rutte hem ervan overtuigd dat hij elke dag met diverse instanties in Rusland spreekt over dat doel en dat hij het aan de orde zou brengen in zijn gesprek vandaag met president Poetin. Wat denken jullie? Zou Gordon echt met Rutte hebben gesproken of gaat 't hier om een publiciteitsstunt van Gordon? Laat 't ons weten en plaats hier een reactie.

7 February door Kwappa·geen reacties·

Kim Kardashian moet van Kanye West haar dochtertje thuis laten!

Ondanks het feit dat het dochtertje van Kim Kardashian (33) en Kanye West (36) 2 full-time babysitters heeft, mag ze niet mee op huwelijksreis. Dat wil papa West namelijk echt niet. Het beroemde stel is van plan om deze zomer in Frankrijk te trouwen, en aansluitend op huwelijksreis te gaan. Kanye heeft Kim op het hart gedrukt baby North niet mee te nemen. Volgens ingewijden zou North waarschijnlijk achterblijven bij de babysitters, in hun appartement in Parijs. Kim wil niets liever dan haar dochtertje meenemen, maar Kanye ziet dat niet zitten. Bij het huwelijk zelf mag North wel aanwezig zijn. En dan helpt 't dat 't een makkelijk kind is.

7 February door Kwappa·geen reacties·

Bridget Maasland wilde met haar grote liefde oud worden

Vier jaar geleden kwam er een einde aan de relatie van Bridget Maasland (39) met Pepijn Padberg, haar grote liefde. Nog altijd vindt Bridget het heel jammer dat 't toen misliep. Elf jaar waren Bridget en Pepijn samen. De breuk was een enorme klap voor haar. Bridget had erop gerekend dat ze net zo'n relatie als haar ouders zou krijgen. "Ze zijn al jaren samen en nog elke dag intens gelukkig met elkaar", zegt Bridget in Story. "Dat wilde ik ook. Samen met ons zoontje Mees. Ik dacht echt dat we dat voor elkaar zouden krijgen." Bridget heeft de breuk geaccepteerd, maar vindt 't nog altijd jammer dat 't zo is gegaan. "Ik heb mijn leven weer op de rit. En ik weet nu dat het vaak gewoon niet lukt." Na Pepijn heeft Bridget diverse korte relaties gehad - waaronder met Johnny de Mol en Pieter van Schaik -. Geen blijverdjes. Bridget is nog vrijgezel.

7 February door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service