Welke kleur oogschaduw staat bij welke kleur ogen?

Heb je blauwe of grijze ogen, dan zijn de kleuren taupe, bruin, grijs en violet altijd goed. Een veilige keuze, noem je dat. Maar misschien wil je ook wel 'ns wat anders proberen. Maar wat dan? Wij hebben een paar tips. Extra fraai staan de tinten zilver, turquoise, fucsia bij vrouwen met blauwe of grijze ogen. Bij groene ogen of groenbruine, passen de kleuren taupe, mosgroen, paars en abrikoos perfect. En wil je een extra accent, ga dan voor goud, lime, heldergroen en mauve. Bruine ogen gaan stralen van champagne-, brons- en kastanjekleuren. Voor extra accent kun je lime, zalm en knalroze gebruiken.

7 February door Kwappa·geen reacties·

Cameron Diaz ziet er in bikini niet uit als een 41-jarige (foto's)

De Amerikaanse actrice en voormalig fotomodel Cameron Diaz (41) verblijft momenteel op St. Barts. Ze geniet daar onder andere van het gezelschap van vrienden op een luxe jacht. Daar werd Diaz door paparazzi op de gevoelige plaat vastgelegd. En we wisten 't natuurlijk al, Diaz ziet er heel goed uit. In interviews zegt ze daar zelf het volgende over: "Ik heb altijd heel veel gesport, en daar pluk ik nu de vruchten van." Inderdaad dat is te zien, want Diaz ziet er in bikini niet uit als een 41-jarige.

6 February door Kwappa·geen reacties·

Voor wie ruilt H&M Gisele Bundchen in?

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bundchen voert al een poosje campagne voor H&M, maar binnenkort wordt ze door een collega vervangen. Miranda Kerr neemt het stokje over van Gisele. Zij wordt het nieuwe gezicht van het Zweedse modemerk. Daarmee komt Miranda hoger op de lijst van best betaalde modellen ter wereld. Gisele voert al jaren de Forbes lijst aan van best betaalde modellen ter wereld. Ze verdient zo'n 33 miljoen EUR per jaar. Miranda bekleedt de tweede plek en verdient 'slechts' 5,5 miljoen EUR. Miranda beëindigde recent haar overeenkomst met Mango, en mocht niet meer voor Victoria's Secrets uitkomen. Ze had dus wel even een extra klusje nodig.

6 February door Kwappa·geen reacties·

Wat waren de meest populaire plastisch chirurgische ingrepen in 2013?

Uit Engels onderzoek blijkt dat de plastische chirurgie geen last heeft van de crisis. Sterker nog, uit onderzoek van de British Association of Aesthetic Plastic Surgeons blijkt een dramatische toename. In 2013 zijn er 17% meer plastisch chirurgische ingrepen gedaan in Engeland dan in het jaar ervoor. En daarbij was liposuctie het meest populair. Daar is sprake van een stijging van 41%. Hierna een overzicht van de top 10 meest populaire ingrepen: 1) Borstvergroting 2) Ooglidcorrectie 3) Gezichts- en neklift 4) Borstverkleining 5) Neuscorrectie 6) Liposuctie 7) Tummy tuck 8) Vet verplaatsing 9) Wenkbrauw lift 10) Oorcorrectie

6 February door Kwappa·geen reacties·

Is Cher een rotmoeder?

Elijah Blue (37), de zoon van superster Cher (67), vindt dat zijn moeder hem en zijn vrouw Marie-Angela King in de steek heeft gelaten. Hij heeft weinig goeie woorden over voor zijn beroemde ma. "Ik ben altijd al het zwarte schaap van de familie geweest. Het is altijd al ups en downs geweest met ons, en nu is 't geen beste tijd", zegt Blue in een interview met de National Enquirer. Blue en zijn vrouw trouwden twee maanden geleden in Beverly Hills, maar zijn moeder heeft helemaal niets van zich laten horen. Ook niet toen ze trouwden, om het stel te feliciteren. Helemaal niets. Blue zegt dat 't komt omdat zijn moeder niet kan opschieten met zijn vrouw. "Twee sterke vrouwen" noemt hij ze. "Allebei koppig." Toch heeft hij hoop dat hij in de toekomst weer goed met zijn moeder door één deur past.

6 February door Kwappa·geen reacties·

Jennifer Lawrence moet rust nemen

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence (23) moet 't een poosje rustiger aan doen. Jennifer zou heel moe zijn van alle acteerprestaties die ze de afgelopen periode heeft neergezet. Ze heeft dan ook besloten om een 'break' te nemen. De dood van haar Hunger Games- collega Philip Seymour Hoffman zal haar ook niet in haar koude kleren zijn gaan zitten.

6 February door Kwappa·geen reacties·

'Suiker mag maximaal 10% van je dagelijkse calorie intake uitmaken'

Suikerhoudende voedingsmiddelen verhogen het risico van het krijgen van een hartaanval. Dit blijkt uit Amerikaans onderzoek. Als je één blikje suikerhoudende frisdrank per dag drinkt, dan loop je eigenlijk al een groter risico. Suiker blijkt in de top 5 te staan van belangrijkste oorzaken van een hartaandoening. Tienduizenden mensen werden in het Amerikaanse onderzoek gevolgd. Uit het onderzoek bleek dat mensen die meer dan een kwart van hun dagelijkse calorie intake via suikers binnengekregen, drie keer zo'n groot risico hebben om te sterven aan een hartaandoening. De richtlijnen van de Wereldvoedsel Organisatie zeggen dat suiker maximaal 10% van je dagelijkse calorie intake mag uitmaken. Daarboven daalt je levensverwachting. Je houden aan deze norm is nog best een uitdaging, want er zitten veel toegevoegde suikers in allerlei voeding en drankjes. Voor je 't weet heb je teveel binnen. Ter vergelijking: een blikje frisdrank kan 35 gram suiker - 140 calorieën - bevatten.

5 February door Kwappa·geen reacties·

Uma Thurman betaalt forse boete vanwege slecht omgaan met personeel...

Uma Thurman (43) is een geweldige actrice, maar is ze een vreselijke baas? Thurman zou onlangs zijn beboet omdat ze niet netjes met haar medewerkers zou omgaan. De boete bedraagt $72.000, geen gering bedraag. En Thurman moet dit bedrag betalen aan de Workmen's Compensation Board van de staat New York, een soort belangenorganisatie van arbeiders. Thurman zou namelijk hebben nagelaten om verzekeringspremies af te dragen over een periode van een jaar. De rechter besliste in het voordeel van de belangenorganisatie.

5 February door Kwappa·geen reacties·

WE LOVE: Stella McCartney for Topshop - jurkjes

Deze voorjaars- of zomerjurkjes van Topshop zijn echt zo leuk! En we wisten dat we ze eerder hadden gezien. En ja, hoor! Bij Stella McCartney. Een mooi alternatief als je geen 2.000 EUR kunt of wilt neertellen voor een echte McCartney jurk (linker plaatje). De jurkjes van Topshop (rechter plaatje) zijn schattig en pittig. En, niet onbelangrijk: betaalbaar. Voor zo'n 70 EUR kun je er al een bemachtigen.

5 February door Kwappa·geen reacties·

Nieuw schandaal: Bill Clinton had affaire met Liz Hurley!

Terwijl zijn vrouw een gooi probeert te doen naar het presidentschap, staat voormalig President van Amerika Bill Clinton weer in z'n hemd. Hij zou tijdens zijn ambtsperiode een affaire hebben gehad met Liz Hurley! Acteur Tom Sizemore bracht het nieuws naar buiten. En hij kan 't weten, want hij gaf het telefoonnummer van Liz aan Bill die duidelijk gecharmeerd was van het topmodel. Aanvankelijk dacht Liz dat ze voor de gek werd gehouden toen ze werd gebeld door Bill. Er ontstond een affaire die een paar jaar heeft bestaan.

5 February door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service