Charlize Theron trekt bij Sean Penn in

Ook al hebben Charlize Theron (38) en Sean Penn (53) nog maar een paar maanden wat met elkaar, is Charlize nu bij Sean in getrokken. Sean zou heel verliefd zijn op Charlize. Hij schijnt met haar in de buurt een heel andere persoon te zijn. En voor Charlize is haar relatie met Sean ook een openbaring. Ze dacht heel lang dat 't wel goed was om alleen met haar zoontje te zijn, maar nu denkt ze er toch heel anders over. Sterker nog, ze denkt zelfs weer aan trouwen. Terwijl dat toch lange tijd een verboden onderwerp was. Charlize en Sean zijn al jaren met elkaar bevriend. De vonk sprong pas een paar maanden geleden over.

5 February door Kwappa·geen reacties·

Ruziënde kinderen op achterbank even gevaarlijk als alcohol

Recent onderzoek toont aan dat ruziënde kinderen op de achterbank dezelfde invloed heeft op de rijvaardigheid als een paar borrels teveel op achter het stuur. Geruzie in de auto vertraagt de reactiesnelheid en leidt bovendien tot meer onverwachte remmanoeuvres. Iedereen kent het wel, de auto is volgepakt, de kinderen achterin, vader checkt voor de laatste keer of het huis wel echt hermetisch is afgesloten. Jullie gaan op vakantie! Maar nog voordat je de hoek van de straat om bent klinkt er al een luid: ‘mam, hij heeft me geknepen!’ van de achterbank. Onderzoek laat zien dat kinderen die elkaar in de haren vliegen in de auto de reactiesnelheid van de bestuurder met wel 13% doet afnemen. Dit betekent dat de remweg al snel met vier meter wordt verlengd bij een snelheid tussen 80 en 100km/h. Dat is niet het enige negatieve effect van gekibbel op de achterbank. Het onderzoek wijst uit dat het leidt tot 40% meer gevallen van abrupt remmen en bovendien verhoogt het het stresslevel bij een derde van de bestuurders. Deze combinatie van effecten kan niet anders dan ongelukken veroorzaken. Het enige wat je kunt doen om te voorkomen dat de gemoederen hoog oplopen tijdens de autorit is de kinderen bezig houden. Kinderen kunnen vaak moeilijk begrijpen hoe lang ze onderweg gaan zijn. Acht uur in de auto lijkt vooral voor jonge kinderen meer op acht weken. Het liefst vermaak je de kinderen natuurlijk de hele weg met gezellige spelletjes en leuke liedjes, maar dat werkt in de praktijk vaak niet de hele rit. Een portable DVD speler kan uitkomst bieden. Kinderen kunnen hun favoriete Disneyfilm kijken en jij kunt je volledige aandacht bij het verkeer houden.

4 February door Kwappa·geen reacties·

Mariah Carey ziet er nog goed uit, toch?

Het lijkt wel een trend: sterren die er nog best goed uitzien, laten zich schaars gekleed fotograferen en posten de foto op Instagram. Het meest recente voorbeeld hiervan is Mariah Carey (43). In navolging van Demi Moore, Jennifer Aniston, Halle Berry, post Mariah ook een foto van zichzelf half naakt. Wat vinden jullie? Laat 't ons weten en plaats hier een reactie. Een berichtje plaatsen mag natuurlijk ook.

4 February door Kwappa·geen reacties·

Claudia Schiffer produceert film met grote namen

Het Duitse topmodel Claudia Schiffer geeft haar carrière een nieuwe wending. Ze wordt producent bij een nieuwe film, The Secret Service. Het gaat hier om een film van haar man, de regisseur Matthew Vaughn. En Schiffer mag zich bemoeien met de productie, waaronder de aankleding, kleding, haar en make-up van de acteurs. De film heeft een indrukwekkende cast. Colin Firth en Samuel L Jackson hebben al bevestigd mee te zullen doen. En het gerucht gaat dat David Beckham, Elton John, Taylor Swift en Adele ook zijn benaderd om mee te spelen. Schiffer heeft eerder meegewerkt aan films van haar man, waaronder als producente in Kick-Ass 2, en ze had een rol in de film Love Actually.

4 February door Kwappa·geen reacties·

Jennifer Aniston ongelukkig over nieuwe coupe: 'Kort haar maakt me oud'

Een paar weken nadat Jennifer Aniston (44) haar lange lokken verruilde voor een korte coupe, heeft ze lange haarextensies laten zetten. Ze vond dat het korte haar haar oud maakte. Aniston's lange haar was erg beschadigd, en het moest er ook eigenlijk wel af. Bovendien was Aniston ook wel toe aan iets compleet anders. Volgens haar kapper zou Aniston echt heel implusief hebben gehandeld. Later kwam de spijt. Ze zou zich hebben gerealiseerd dat een belangrijk deel van haar identiteit wordt bepaald door haar haar. En door het af te knippen vond ze zichzelf in ene heel oud. Met de haarextensies voelt ze zich nu weer een stuk jonger.

4 February door Kwappa·geen reacties·

Paris Hilton wint fors bedrag in casino

Paris Hilton (32) 'hit the jackpot'....letterlijk. Ze won afgelopen zondag een fors bedrag aan de blackjack tafel in Atlantic City. Paris was gecontracteerd als DJ om een avondje te 'draaien' door Harrah's. Voor dat klusje ontving ze al een slordige $100.000. En na afloop beproefde ze haar geluk aan de blackjack tafel. En dat leverde aardig wat op. Paris wist haar omzet van de avond met $50.000 te verhogen.

4 February door Kwappa·geen reacties·

Shakira: 'Rihanna is de meest sexy vrouw ter wereld!' (video)

Voor haar nieuwste album is Shakira (36) een samenwerking aangegaan met Rihanna (25). Een en ander heeft geresulteerd in het nummer Can't Remember to Forget You. Shakira is heel enthousiast over Rihanna. Volgens Shakira is Rihanna "de meest sexy vrouw ter wereld". Zelf doet ze er ook niet voor onder, zo getuige de video die het stel opnam ter begeleiding van het nummer. "Werrken met haar was een droom. Ze is de meest sexy vrouw ter wereld", zegt Shakira over Rihanna. "We zijn allebei Caribbische meisjes. De chemie was zo goed en echt. Ze leerde me bepaalde danspasjes. Ze was echt heel lief." Bekijk hier de video Can't Remember to Forget You.

3 February door Kwappa·geen reacties·

Welke Hollywood sterren stierven aan een overdosis drugs?

Philip Seymour Hoffman (46) is het meest recente tragische slachtoffer op de lijst van celebs die aan een overdosis stierven. Wij hebben een overzicht van sterren die de strijd tegen de drugs verloren. Bekijk hier de lijst met Hollywood sterren die stierven aan een overdosis drugs.

3 February door Kwappa·geen reacties·

5 Tips voor een zachte en gezonde huid, ook bij dit winterweer

De meesten van ons hebben 't al gemerkt: het weer is omgeslagen en dat heeft een onmiddellijk effect op je huid. De eerste kloofjes en rode huidjes zijn al weer zichtbaar. Geen overbodige luxe dus deze 5 tips voor een zachte en gezonde huid. 1) Eet gezond en gevarieerd. Dat spreekt voor zich. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende gezonde vetten, fruit, groente en noten. 2) Exfoliëren: door je huid regelmatig te exfoliëren stimuleer je je celvernieuwing en krijg je een frisse, gezonde huid die straalt! 3) Smeren na het douchen: douche niet te warm en niet te lang. Smeer na het douchen je huid grondig in met een verzorgend product. Doe dit zo snel mogelijk na het douchen (binnen 3 minuten!), want wanneer je huid nog warm is staan je poriën wijder open, waardoor het product beter door uw huid wordt opgenomen! 4) Vergeet je lippen niet! Door steeds wisselende temperaturen en centrale verwarming kunnen je lippen erg droog aanvoelen waardoor velletjes en/of scheurtjes ontstaan. Tip: scrub je lippen regelmatig (dit kan zelfs met een beetje kristalsuiker!) en smeer ze vervolgens in met een goeie creme om je lippen te herstellen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 5) Hydrateren en kalmeren: hydrateren en kalmeren zijn sleutelwoorden voor een gezonde huid, zeker in de winter! En dat geldt voor al je 'huidjes'. Vergeet daarbij niet je handen en je voeten. Die hebben ook erg te lijden nu.

3 February door Kwappa·geen reacties·

De zusjes Kardashians zouden hun vader op zijn sterfbed in de steek hebben gelaten

De zusjes Kardashian zouden - terwijl hun vader op zijn sterfbad lag - liever een feestje hebben bezocht dan dat ze de laatste uren van hun vader wilden meemaken. Dat beweert de ex-vrouw van Robert Kardashian. Uit officiële stukken blijkt dat Kim, Kourtney en Khloe Kardashian niet bij hun vader waren, toen hij zijn laatste adem uitblies. Robert stierf op 30 september 2003 aan de gevolgen van kanker. Hij werd niet ouder dan 59 jaar. Zijn dochters erfden zijn enorme vermogen. Ellen Pearson Kardashian, die overigens slechts twee maanden voor zijn overlijden, met Robert trouwde zegt: "Zijn kinderen bezochten hem eigenlijk nauwelijks toen hij ziek was. Toen Robert stierf, waren geen van zijn kinderen bij hem. Ze verkozen een feestje bij Kourtney thuis." Ellen's aanval op de Kardashian is de zoveelste in een reeks van aantijgingen. De Kardashian eisen $500.000 van Ellen in een rechtszaak. Het bedrag moet compenseren voor de geleden imago schade. Ellen verkocht haar verhaal namelijk aan meerdere uitgevers.

3 February door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service