Philip Seymour Hoffman sterft aan overdosis

De Amerikaanse acteur Philip Seymour Hoffman (46) is vandaag dood in zijn appartement gevonden. De politie vermoedt dat hij overleden is aan een overdosis. Naar verluidt zou Hoffman zijn gevonden met een naald in zijn arm. Hoffman heeft met zijn vriendin Mimi O'Donnell drie kinderen. Hoffman werd beroemd vanwege zijn aandeel in films als Boogie Nights, Magnolia en Capote. Voor deze laatste film kreeg hij een Oscar in 2006. Hij speelde in Capote de hoofdrol. The Hunger Games: Catching Fire was Hoffman's meest recente film.

2 February door Kwappa·geen reacties·

Danny de Munk en Joop van den Ende hadden jarenlang ruzie

Danny de Munk (43) en Joop van den Ende (71) leefden zes jaar met elkaar in onmin. De aanleiding bleek een stom misverstand. In Story doet Danny uit de doeken dat hij door Joop werd gepasseerd voor de hoofdrol in de muscial Ciske De Rat. Dat was voor Danny heel pijnlijk. Maar dat was niet de aanleiding van de verwijdering tussen Danny en Joop. Een opmerking die door een medewerker van Joop werd gemaakt, maakte dat de twee jarenlang niet met elkaar spraken. Beiden waren te koppig om een verzoeningspoging te wagen. Zo verklaart Danny de reden van de jarenlange strijd. Inmiddels hebben Danny en Joop zich toch verzoend, en zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze elkaar eigenlijk hadden moeten bellen toen verhalen de ronde gingen. "We hebben samen met onze vrouwen Jenny en Janine, een heel fijn en goed gesprek met elkaar gehad. Joop en ik hebben nu afgesproken dat we elkaar bij de geringste twijfel direct bellen", aldus Danny.

2 February door Kwappa·geen reacties·

Justin Bieber sabbelt aan de borsten van stripper (foto)

Justin Bieber (19) houdt wel van een feestje, en van vrouwen. Dat wisten we natuurlijk al, maar nu is daar weer 'ns nieuw bewijs voor. Bieber werd gefotografeerd terwijl hij aan de borsten van een stripper sabbelt. Dat sabbelen deed Bieber overigens neit alleen. Samen met zijn vriend Khalil Sharieff doen ze hun best om de enorme borsten van een vrouwelijke stripper, af te likken. De stripper zou zijn besteld op een Bieber feestje in een opnamestudio, en bracht gigantische nep-borsten mee.

2 February door Kwappa·geen reacties·

'Woody Allen misbruikte mij seksueel', zegt dochter

Ongeveer 20 jaar nadat Mia Farrow beweerde dat haar toenmalige partner Woody Allen (78) hun geadopteerde dochter Dylan misbruikte, komt Dylan (28) nu zelf met het verhaal naar buiten. In The New York Times doet Dylan haar relaas, ze bevestigt dat haar vader haar seksueel misbruikte. "Woody Allen misbruikte mij", zegt Dylan in de Amerikaanse krant. Dylan, die onder een andere naam in Florida woont, zegt onder andere: ".....toen ik 7 jaar oud was, nam Woody Allen mij bij de hand en bracht me naar een donker, klein kamertje op de tweede verdieping van ons huis. Hij zei me dat ik op mijn buik moest gaan liggen en met het treintje van broer moest gaan spelen. Toen misbruikte hij me. Hij praatte tegen me terwijl hij het deed, hij fluisterde dat ik een lief meisje was, en dat dit ons geheim was. En hij beloofde dat we naar Parijs zouden gaan en dat ik mocht meespelen in zijn films. Ik weet niet meer hoe vaak hij mij meenam om alleen met hem te zijn. Ik vond 't vreselijk als hij zijn vinger in mijn mond deed. Ik vond 't vreselijk als ik met hem naar bed moest, onder de lakens met hem in zijn ondergoed. Ik vond 't vreselijk als hij zijn hoofd in mijn naakte schoot legde en hij ademde. Ik verstopte mijzelf of sloot mijzelf op in de badkamer om hem maar niet te hoeven zien, maar hij vond me altijd. Deze dingen gebeurden zo vaak, zo goed verborgen gehouden voor een moeder die mij wel had kunnen beschermen als ze het had geweten. Maar ik dacht dat 't normaal was. Ik dacht dat vaders zo met hun dochters omgingen."

1 February door Kwappa·geen reacties·

Meesteroplichter die identiteit Kim Kardashian 'stal' zit achter slot en grendel

De man die de identiteit van Kim Kardashian (33) aannam en zo duizenden dollars probeerden over te maken van haar bankrekening, is tot 3,5 jaar cel veroordeeld. Luis Flores Jr. wist Kim's persoonlijke gegevens, waaronder haar creditcard en belastinggegevens, te bemachtigen. Vervolgens probeerde hij geld van haar rekening naar die van hem over te maken. Om hoeveel geld 't gaat, is niet bekend. Kim's moeder, Kris Jenner, werd ook slachtoffer van Flores. Hij wist in totaal $71.000 over te maken van haar naar zijn rekening Flores also victimized Kris Jenner. Toen jij nieuwe creditkaarten aanvroeg, en naar zijn huis liet versturen, liep hij tegen de lamp. Flores wist niet alleen Kim en Kris te benadelen, maar ook Ashton Kutcher, Tom Cruise, Joe Biden, Michelle Obama, Bill Gates en vele anderen.

1 February door Kwappa·geen reacties·

Leonardo DiCaprio groeide op met hoeren en drugsdealers

Leonardo DiCaprio (39) leeft nu in weelde, maar dat is ooit wel 'ns anders geweest. Sterker nog: als kind groeide hij op in één van de gevaarlijkste buurten van Los Angeles. In een recent interview vertelt DiCaprio over zijn jeugd. Als kind woonde hij in een gebied vlakbij Hollywood Boulevard. Een gebied dat bevolkt werd door prositiués en drugsdealers. "We hadden het heel arm, en ik heb de andere kant van de samenleving gezien", zegt DiCaprio. Vlakbij zijn huis kwamen mensen samen om crack en heroïne te gebruiken. Voor DiCaprio was dat aanleiding om zelf nooit drugs te proberen. "Ik heb nooit iets gebruikt. Ik heb 't elke dag gezien toen ik een jaar of 3 was. Ik ging wel naar feestjes en zo. En ja, er werd voldoende aangeboden, er waren voldoende verleidingen." Een verleiding die zijn stiefbroer Adam Farrar niet kon weerstaan. Farrar werd onlangs gearresteerd vanwege drugsbezig, diefstal en bedreigingen. DiCaprio zag al op jonge leeftijd dat hij uit de scène weg moest. "Ik was 15 en ik zei tegen m'n moeder dat ik acteur wilde worden. Laat me alsjeblieft auditie doen. Ik wist dat ik uit het openbare schoolsysteem weg moest."

1 February door Kwappa·geen reacties·

Bruce Jenner gaat er steeds meer als een vrouw uitzien

Zijn meest recente plastisch chirurgische ingreep doet Bruce Jenner (64) nog meer op een vrouw lijken. De binnenkort ex van Kris Jenner, zou volgens bronnen bezig zijn met een transformatieproces van man naar vrouw. Hij zou daar al diverse ingrepen voor hem laten doen. Recent liet Bruce zijn adamsappel verkleinen. Daar ergerde hij zich al jaren aan. Foto's van Bruce bevestigen de geruchten: hij gaat steeds meer op een vrouw lijken. Hij draagt zijn haar wat langer en hij zou al op zoek gaan naar een nieuwe naam. Hij zou overwegen om de naam 'Brigitte' aan te nemen, hij blijkt een fan van Brigitte Bardot. Overigens ontkent Bruce dat zijn ingrepen iets te maken hebben met een geslachtsverandering.

1 February door Kwappa·geen reacties·

Hoe komt 't dat Gordon zo hard afvalt?

Presentator en zanger Gordon (45) staat momenteel op een wel heel bijzonder dieet. Hij valt heel hard af, maar hoe? Gordon onthult via Twitter zijn geheim: hij drinkt heel veel koffie en thee. En dan geen koffie van de Albert Heijn. Nee, het gaat om producten van het merk Organo. Hij lijkt wel te worden gesponsored door het bedrijf, maar zelf ontkent hij dat ten stelligste. Volgens Gordon valt hij niet alleen heel goed, de kilo's vliegen er echt af, maar ziet hij er ook beter uit. Zijn huid zou er wel bij varen.

31 January door Kwappa·geen reacties·

Welke voedingsmiddelen verhogen onze vruchtbaarheid?

Tja, misschien geloof je er geen biet van, maar er zijn mensen die echt geloven dat het eten van bepaalde voeding bijdraagt aan de vruchtbaarheid. Wij benoemen een aantal van dit soort vruchtbaarheidsverhogende voedingsmiddelen. - Varkensvlees is rijk aan selenium en draagt dan ook bij aan het seleniumniveau in je bloed. - Rood vlees is rijk aan zink, en dat zou ook de vruchtbaarheid verhogen. Een tekort aan zink kan chromosoom veranderingen met zich meebrengen, en daarmee de vruchtbaarheid verlagen en het risico op een miskraam vergroten. - Vitamine B6 is één van de belangrijkste vitaminen die zorgen voor de regulering van onze hormoonactiviteit. Zorg dat je daarvan genoeg binnenkrijgt als je zwanger wilt worden. En ook hier geldt: rood vlees is rijk aan vitamine B6.

31 January door Kwappa·geen reacties·

Do's en don't voor vollere vrouwen

Vrouwen met maatje meer zijn gebaat bij de volgende do's en don'ts qua kleding. Do's: - Zachte stofjes zoals jersey, katoen, flannel of kashmere - Shirtjes of truitjes met een smalle V-neklijn - Single breasted jasjes - Rechte of wijd uitlopende broeken - Kokerrok met een hoge taille - Jurkjes met een asymmetrische snit Don’t: - Gladde stoffen zoals satijn of dikke stoffen zoals fluweel - Double-breasted blazers of jassen - Roesjes of andere frutsels op de borsten - Skinny jeans - Horizontale strepen - Halter truitjes

31 January door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service