Leonardo DiCaprio leeft in angst om ontvoerd nichtje van 6 jaar

Leonordo DiCaprio (39) heeft afgelopen maanden in angst geleefd vanwege zijn nichtje Normandie Farrar (6). Het meisje werd op 31 juli vorig jaar ontvoerd. De Los Angeles politie wil weinig los laten over de zaak, maar heeft deze week wel bevestigd dat het meisje weer terecht is. "Ik kan u bevestigen dat het kind op een veilige plek is", zo luidt de verklaring. Normandie leefde tot 31 juli met haar ouders, DiCaprio's stiefbroer, Adam Farrar, en diens vriendin Charity Moore. Toen Normandie's ouders werden gearresteerd op verdenking van drugshandel, diefstal en mishandeling, raakten vrienden en kennissen ongerust om het meisje. Waar Normandie al die tijd is geweest is niet bekend gemaakt.

31 January door Kwappa·geen reacties·

Echtgenoot Natalie Portman bekeert zich tot het Jodendom

De echtgenoot van de Joodse actrice Natalie Portman (32), Benjamin Millepied, heeft zich ook bekeerd tot het Joodse geloof van zijn vrouw. Millepied heeft verklaard dat hij verliefd is geworden op Israel, en dat hij hoopt dat hij zich er net zo thuis gaat voelen als zijn vrouw. Millepied en Natalie verblijven momenteel in Tel Aviv vanwege werkzaamheden van Natalie. Ze werkt aan haar regiedebuut, een adaptie van een Amos Oz's novelle A Tale of Love and Darkness. In een interview met een lokale krant laat Millepied weten dat hij bezig is om zich te bekeren tot het Jodendom. "Ik hoop dat 't snel gaat, ik kan niet wachten om een echte Jood te worden." Portman, geboren in Jeruzalem, trouwde met Millepied (choreograaf van Black Swan), in 2012.

31 January door Kwappa·geen reacties·

Zijn Rihanna en Drake weer een stel?

Volgens geruchten zouden Rihanna (25) en Drake (27) weer bij elkaar zijn. Rihanna en Drake zijn al weer een paar keer samen gespot. Zo vermaakten ze zich in het uitgaansleven in Los Angeles. Het is nooit bevestigd, maar Rihanna en Drake zouden eerder al 'ns iets met elkaar hebben gehad, in de periode dat 't 'ns uit was tussen Rihanna en Chris Brown. Aanleiding van een vechtpartij vorig jaar in een nachtclub in New York tussen Chris en Drake zou Rihanna zijn geweest. Drake zou een vervelende opmerking hebben gemaakt over Rihanna, en Chris pikte dat niet. Een en ander leidde tot een vechtpartij waarbij het interieur van de club volledig werd vernield. Sinds de breuk tussen Rihanna en Chris een paar maanden geleden, wordt Rihanna met verschillende mannen in verband gebracht. En nu dus ook Drake. Ongetwijfeld word vervolgd....

30 January door Kwappa·geen reacties·

Waarom kippensoep goed is bij griep

Volgens de overlevering zouden we allemaal aan de soep moeten bij griep. Maar waarom is dat? Al eeuwenlang krijgen mensen met een griepje of verkoudheid een kopje kippensoep voorgeschoteld. De hete soep zorgt ervoor dat je gaat zweten, je neus gaat open en het slijm in je neus- en keelholtes komt los. Niet voor niets wordt kippensoep ook wel de Joodse pencilline genoemd.

30 January door Kwappa·geen reacties·

WE LOVE: deze tijdloze vintage zwarte pumps

Zwarte pumps zijn een musthave voor iedere garderobe, en helemaal als ze zo fijn elegant zijn als deze vintage exemplaren. Wij zijn er dol op, want je benen komen er prachtig in uit. Zelfs voor vrouwen met een grote voet, zijn ze een uitkomst. Want door de bandjes en de hielvorm van deze zwarte pumps lijken je voeten een stuk kleiner!

30 January door Kwappa·geen reacties·

Justin Bieber meldt zich bij justitie vanwege mishandeling limochauffeur

Justin Bieber (19) heeft zich afgelopen woensdag bij justitie gemeld in Canada, zijn geboorteland, nadat hij was aangeklaagd wegens mishandeling van een chauffeur eind vorig jaar. Bieber vertrok vorig jaar 30 december samen met 5 andere mensen uit een nachtclub in een limousine. Een van de passagiers zou zich zo hebben misdragen dat hij de chauffeur meerdere keren op het hoofd zou hebben geslagen. De chauffeur zou de auto hebben verlaten en de politie hebben gebeld. Bieber werd al vrij snel op vrije voeten gesteld, maar moet 10 maart voor de rechter in Toronto verschijnen. Volgens zijn advocaat is Bieber "onschuldig". Bieber wordt de laatste tijd geplaagd door aanvaringen met justitie. Eerder werd zijn huis doorzocht omdat hij zijn buren zou hebben aangevallen met eieren, en werd hij van de weg gehaald omdat hij met drank op achter het stuur zat.

30 January door Kwappa·geen reacties·

Doutzen Kroes post naaktfoto

We hebben al heel veel fraaie foto's van Doutzen Kroes (28) laten zien de laatste dagen. Maar deze is wel de allermooiste. Gisteren postte ons Nederlands topmodel een naaktfoto van zichzelf op internet.

30 January door Kwappa·geen reacties·

Daphne Deckers moet 't rustiger aan doen van de dokter

Op doktersadvies moet Daphne Deckers (45) het voorlopig wat rustiger aan doen. Ze zal dan ook een paar maanden in het programma Boulevard niet verschijnen. Vorig jaar belandde Deckers met een bacteriƫle infectie in het ziekenhuis en blijkt nog altijd te kampen met de gevolgen daarvan. Ze zou te snel al weer aan het werk zijn gegaan. Met als gevolg dat ze nu weer een stapje terug moet.

29 January door Kwappa·geen reacties·

5 Dingen die je NIET moet zeggen tegen iemand die depressief is

Als je iemand kent met een depressie, of zelf depressief bent geweest, dan weet je hoe moeilijk en zwaar het kan zijn. Met de beste bedoelingen zegt de omgeving vaak dingen, die vaak helemaal niet goed vallen als je depressief bent. Wij hebben een overzicht van de 5 faux pas. Wat je vooral niet moet doen is mensen het gevoel geven dat hun depressie te wijten is aan gebrek aan wilskracht of een zwak karakter. Beter kun je mensen het vertrouwen bieden dat 't ooit weer beter wordt. Zeg niet: 1. "Ik weet hoe je je voelt", want je hebt echt geen idee. Je weet niet hoe 't is om depressief te zijn. Dus zegt dat ook niet. 2. "Kop op!", want dat is nu juist het probleem. Als je depressief bent, zie je dat niet. Je toestand is zo ingewikkeld, dat het geen kwestie is van de schouders eronder. 3. "Wees sterk voor je kinderen", werkt averechts. Het geeft de ander het gevoel dat ie geen goede moeder of vader is. 4. "Het zit allemaal in je hoofd", is feitelijk ook onjuist. Alsof het je inbeeldt. Dat klopt natuurlijk niet. 5. "Anderen hebben 't veel slechter dan jij", werkt ook niet en draagt alleen maar bij aan het gevoel van insufficientie en minderwaardigheid.

29 January door Kwappa·geen reacties·

MUST HAVE voor dit voorjaar: een pastel handtas

We moeten er qua weer nog even op wachten, maar niet in de winkels. Pastel handtasjes zijn een must have dit voorjaar, en ook al beschikbaar. En natuurlijk moet je ook zo'n gezellig baby blauw en zachtrose tas in je garderobe hebben. En mocht je dat nu te gek zijn, ga dan voor een cremekleurige. Wij vonden een hele mooie!

29 January door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service