Hugh Grant verwekt geheime liefdesbaby bij Zweedse vrouw

Hugh Grant (53) mag 't dan qua carrière rustig aan doen, dat doet hij zeker niet privé. Nadat in 2011 en 2012 bekend werd dat hij twee liefdeskinderen heeft bij een geheime vriendin, heeft zich nu een derde bekend gemaakt. En bij weer een andere vrouw! Volgens de Engelse krant The Sun is Grant de vader van het zoontje van de Zweedse televisieproducente Anna Elisabet Eberstein. Het jongetje werd in september 2012 geboren. Grant erkende hem in december 2013. Volgens The Sun zou Grant goed voor moeder en kind zorgen, hij zou haar leven voor een groot deel financieren. In 2011 werd duidelijk dat Grant een dochter kreeg bij de Chinese Tinglan Hong, en in 2012 een zoontje Felix bij dezelfde vrouw. Grant heeft zijn affaire met Tinglan Hong nooit ontkend. Hij noemt haar "een lieve vrouw".

29 January door Kwappa·geen reacties·

Hollywood sterren die zich niet kleden naar hun leeftijd

Sommige sterren blijven krampachtig vasthouden aan hun oude image, en willen eeuwig jong blijven. Anderen doen precies het omgekeerde, en kleden zich alsof ze al stokoud zijn. Wij hebben een overzicht van Hollywood sterren die zich niet weten te kleden naar hun leeftijd. Klik hier voor het overzicht.

29 January door Kwappa·geen reacties·

Kanye West koopt tiener af met gigantisch bedrag in rechtszaak over mishandeling

Kanye West (36) heeft besloten om een tiener die hij zou hebben geslagen, af te kopen. En het zou om een niet gering bedrag gaan. West staat bekend om zijn woedeuitbarstingen, niet in de laatste plaats aan het adres van paparazzi en andere types die hem in de weg lopen. Zo ook zou hij een 18-jarige tiener een paar klappen hebben verkocht. De tiener zou de verloofde van West, Kim Kardashian, hebben lastig gevallen toen ze naar haar arts ging. Hij zou haar hebben uitgescholden. West zou daarop zo boos zijn geworden, dat hij de tiener wel meer dan 30 keer een klap hebben verkocht. Een en andere leidde overigens niet tot echte verwondingen. De tiener diende een aanklacht in, en West werd voor de rechter gedaagd. Om een groot mediacircus te voorkomen zijn de tiener en West nu tot elkaar gekomen. West zou voor een bedrag van meer dan $250.000 de tiener hebben afgekocht.

29 January door Kwappa·geen reacties·

Hoe komt 't dat Jennifer Lopez er nog zo goed uitziet?

Moeder, actrice, zangeres....Jennifer Lopez (44) is een veelzijdige vrouw en ziet er bovendien prachtig uit. Hoe blijft ze in vorm? "Ik heb een atletisch lichaam, ik heb m'n hele leven gesport en ik ben ongelooflijk gedisciplineerd wanneer het nodig is. Ik ben er nu wat relaxter over. Ik accepteer meer wie ik ben. Maar toch is 't niet eenvoudig om oude gewoonten kwijt te raken", zo vertelt Jennifer in een recent interview over haar lichaam. Jennifer legt verder uit dat ze niet graag veel eet. "Ik hou er niet van. Ik voel me er niet lekker bij. Sommige mensen vinden troost in een bak met Häagen-Dazs, maar ik niet. Ik word er alleen maar misselijk van. Ik geloof niet dat ik ooit zoveel heb gegeten."

28 January door Kwappa·geen reacties·

Bridget Maasland weigerde groot geheim van BN'er te onthullen

Bridget Maasland (39) heeft onlangs geweigerd om een groot geheim van een bekende Nederlander in Show Laat te onthullen. Het zou gaan om een verhaal dat het huwelijk van de persoon in kwestie in gevaar zou brengen. “Laatst hebben we wel een dingetje gehad met iemand z’n huwelijk, waarvan we wisten dat één van van de partijen met iemand anders ging", vertelt Maasland. Zij weigerde toen om het overspel bekend te maken. "Het mogelijk een breuk zou veroorzaken in het huwelijk.”

28 January door Kwappa·geen reacties·

Welke 11 mannelijke Hollywood sterren kamp(t)en met een eetstoornis?

Ook mannen kunnen lijden aan een eetstoornis. Zo ook Hollywood sterren. Maar wie zijn ze? Wij hebben ze geïndentificeerd. Bekijk hier een overzicht van 11 mannelijke Hollywood sterren die worstelen met een eetstoornis.

28 January door Kwappa·geen reacties·

Christiaan Bale wil na aantijgingen van mishandeling geen contact meer met moeder

De Engelse acteur Christian Bale leeft al jaren in onmin met zijn moeder. Nadat zij hem in 2008 beschuldigde van mishandeling van haar en zijn zus Sharon, praten ze niet meer met elkaar. Echter, zijn moeder wil dolgraag het contact weer herstellen. Christiaan wordt binnenkort 40, en dat is voor zijn moeder Jenny zo belangrijk dat ze dolgraag haar zoon weer wil zien. Ze heeft al een paar keer geprobeerd het goed te maken met de Oscar winnaar, die overigens in de Verenigde Staten woont, maar tevergeefs tot nu toe. In een Britse krant doet ze een oproep aan Bale: "Zes jaar is lang genoeg. Ik wil hem terug. Ik ben zo verdrietig dat ik al die tijd hem niet heb gezien. Het is ook verdrietig voor hem. Zijn grootmoeder Edna is 90 en zij wil hem ook zien. En hij wordt zelf 40 binnenkort." "Ik hoop dat hij dit bericht ziet, en het contact hersteld. Ik zou willen dat 't weer was zoals vroeger. Ik wens Christiaan niets dan goed." Christiaan's moeder heeft 'm al verscheidene emailtjes en kaartjes gestuurd, maar tot nu toe heeft hij niet gereageerd.

27 January door Kwappa·geen reacties·

Wendy van Dijk nog lang niet uitgekeken op Ushi

Wendy van Dijk (43) wil graag nog een poosje doorgaan met het programma Ushi. Ze heeft het gevoel dat het typetje nog wel een tijdje kan. Ofschoon door het succes het steeds moeilijker maakt om mensen in de maling te nemen, ziet ze nog wel kansen. “Ik ben er nog niet aan toe om definitief afscheid van Ushi te nemen" zegt Wendy in De Telegraaf.

27 January door Kwappa·geen reacties·

Bekijk de mooiste foto's van Doutzen Kroes (foto's)

Deze week vierde Nederlands topmodel Doutzen Kroes (29) haar verjaardag. En Vogue deed dat ook, met een selectie mooiste foto's. Vogue plaatste de mooiste foto's van Doutzen op haar website, ze komen uit shoot svan Josh Olins en Mario Sorrenti voor respectievelijlk de Britse en Franse Vogue. Bekijk hier Doutzen's mooiste foto's.

27 January door Kwappa·geen reacties·

Beyonce en Jay-Z verzorgen spetterend optreden (foto's)

Tijdens de Grammy uitreiking gisteravond maakten Beyonce (32) en echtgenoot Jay-Z (44) een fantastische indrujk. Samen stonden ze op het podium. Bekijk hier de foto's van de 56ste editie van de Grammy uitreiking.

27 January door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service