Rick Engelkes heeft spijt van overspel

Acteur Rick Engelkes (54) heeft spijt als haren op zijn hoofd van zijn overspel die leidde tot de breuk met zijn vrouw. Engelkes zou het liefst de tijd terugdraaien, als dat kon. Vorig jaar scheidde hij van zijn vrouw Annemarie Paol na acht jaar huwelijk. Toen Engelkes het aanlegde met belspelpresentatrice Christine Gerrits drie jaar geleden, zette hij zijn huwelijk op het spel. De affaire werd beëindigd, maar het leed was al geschied. Het stel ging uit elkaar, ging het toch weer proberen, maar tevergeefs. "Ik heb een grote fout gemaakt en daarvoor moet ik boeten", zegt Engelkes in Story. "Ik heb haar en mijn gezin veel verdriet gedaan, er een rommeltje van gemaakt." Toch hoopt hij op een verzoening. "We praten nu keer op keer over wat ik heb misdaan. Het verwerken moet leiden tot vergeven. Ik kan alleen maar hopen dat deze fase vlug voorbij is."

26 January door Kwappa·geen reacties·

Kledingtip voor vrouwen met rondingen: de blazer

Jasjes zijn sowieso een goeie keuze, en mogen niet ontbreken in je kast. Maar voor vrouwen met iets meer rondingen, is het zelfs een uitkomst. Draag een lange blazer met een eenvoudige top en jeans, lekker casual. Of draag je blazer over een jurkje als je een avondje uit gaat. En natuurlijk is zwart altijd handig, maar probeer ook rustig 'n wat meer uitbundige kleur. Pastelletjes en kleurtjes doen 't dit komend voorjaar weer heel goed bijvoorbeeld. Wij vonden dit fraaie groene exemplaar.

26 January door Kwappa·geen reacties·

Veel vraag naar wenkbrauw transplantatie, maar hoe werkt 't?

De nieuwste chirurgische ingreep is de wenkbrauw transplantatie. En er blijkt veel vraag naar. Vooral vrouwen die er spijt van hebben dat ze vroeger teveel geplukt hebben aan hun wenkbrauwen, zouden geïnteresseerd zijn. Epileren en waxen beschadigen de haarwortels, en dat kan permanent zijn. Een wenkbrauw transplantatie wordt op dezelfde manier uitgevoerd als een hoofdhaar transplantatie: een klein stukje haar wordt weggehaald van de donorplek, meestal aan de achterkant van het hoofd waar het haar wat fijner is. Daarna wordt het stukje haar gedeeld in enkele haar follicles en deze worden apart in kleine sneetjes tussen de wenkbrauwen geplaatst.

26 January door Kwappa·geen reacties·

Sienna Miller toont bikinilichaam op strand van Mexico (foto's)

De Engelse actrice Sienna Mller (32) ruilt het koude winterweer in Europa in voor een strandvakantie in Mexico. Daar ging ze op de foto.... Samen met haar verloofde Tom Sturridge en hun dochter Marlowe, geniet Sienna van een heerlijke vakantie in Mexico. Op het strand werd ze door paparazzi vastgelegd. En dat werden een paar aantrekkelijke plaatjes.

26 January door Kwappa·geen reacties·

Door Adele is Phil Collins weer aan het werk

De Britse zangeres Adele (25) gaat samenwerken met Phil Collins (62). "Ik ben net een samenwerking aangegaan met Adele", vertelt Collins voor de Amerikaanse televisie. "Ze benaderde me om samen iets te schrijven". Collins kende het werk van Adele niet echt voordat zij hem benaderde. Maar is erg onder de indruk. "Ik ben dol op haar stem. En ik vind 't geweldig wat ze tot nu toe heeft gedaan." Speciaal voor Adele wil Collins weer aan het werk. Hij ging een aantal jaren geleden met pensioen om zich fulltime op het vaderschap te richten.

26 January door Kwappa·geen reacties·

Nieuwe site moet sneeuwzekerheid op de piste garanderen

Ook zo gebaald door een mislukte wintersport? Geen sneeuw? Dat had je vantevoren wel graag willen weten. Daar lijkt nu een oplossing voor. De nieuwe site www.WaarligtdeSneeuwWel.nl is een website waar je, met behulp van de unieke Skifactor, skivakanties kunt zoeken op basis van sneeuwzekerheid in combinatie met een reisbudget. Volgens recent onderzoek door het CBS blijven veel Nederlanders graag dichtbij huis voor hun wintersportvakantie. “De sneeuwzekerheid van deze gebieden is echter niet altijd gegarandeerd”, aldus Esmeralda van Dasselaar. Voor consumenten die er zeker van willen zijn dat er op hun bestemming een flink pak sneeuw ligt tijdens hun vakantie, is het sneeuwmodel achter www.WaarLigtdeSneeuwWel.nl ontwikkeld. Van Dasselaar: “Wij bieden ze de mogelijkheid om wintersportbestemmingen te zoeken op basis van actuele verwachtingen of op basis van historische data. Dat is uniek in Nederland.” Bezoekers kiezen de gewenste sneeuwzekerheid, bepalen reisbudget en verblijfsduur, en krijgen vervolgens een overzicht met bestemmingen die aan hun voorkeur voldoen. De website biedt zowel advies m.b.t. last minute skivakanties als advies aan reizigers die willen weten waar de kans op sneeuw het grootste is met Pasen of met Kerst. Bij elke bestemming toont www.WaarLigtdeSneeuwWel.nl vervolgens ook nog de reizen en prijzen van een groot aantal bekende Nederlandse reisorganisaties, zodat vakantiegangers het aanbod in één oogopslag kunnen vergelijken.

26 January door Kwappa·geen reacties·

Shakira verlaagt prijs van villa met $2 miljoen (foto's)

De Colombiaanse zangeres Shakira (36) heeft ook lastig van de crisis. Ze zag zich genoodzaakt om de prijs van haar huis in Miami fors te verlagen. Het huis van Shakira staat al een tijdje te koop. Wel kijkers, maar geen kopers. En Shakira wil toch graag van het huis af. Vandaar dat het huis met $2 miljoen in prijs verlaagt. Het huis kun je nu kopen voor $13 miljoen in plaats van $15 miljoen. Bekijk hier het huis van Shakira.

26 January door Kwappa·geen reacties·

Bill Cosby maakt comeback op TV

De legendarische Bill Cosby (76) is binnenkort weer op televisie te zien. Cosby werkt momenteel aan een familiekomedie voor NBC. Hij speelt in deze komedie de hoofdrol, een patriarch van een familie met meerdere generaties. In de jaren 80 was Cosby razend populair met The Cosby Show dat wereldwijd werd uitgezonden. Het werd acht seizoenen lang succesvol uitgezonden. Naast Cosby speelden Phylicia Rashad, Lisa Bonet, Malcolm-Jamal Warner, Tempestt Bledsoe, Keshia Knight Pulliam en Sabrina Le Beauf mee in de serie.

24 January door Kwappa·geen reacties·

Van Karl Lagerfeld 'mogen' we op platte schoenen lopen

Platte schoenen bij een jurk. Dat kan, zegt modeontwerper Karl Lagerfeld. De extroverte modeontwerper keurde platte schoenen goed toen hij een exclusieve collectie hardloopschoenen van Chanel Couture lanceerde en combineerde met jurkjes. Sterker nog, hij beweert dat eeuwen geleden het heel gewoon was om platte schoenen onder jurkjes te dragen. "In de geschiedenis van mode, zo ongeveer rond 1800 tot 1840, droegen vrouwen platte schoenen. Zelfs bij een avondjurk", aldus Lagerfeld. En Lagerfeld's modellen zijn er ook blij mee. "Ik wist dat ze er blij van zouden worden. Ze konden er zo op weglopen. De trap aflopen met hoge hakken is heel moeilijk, en niet altijd mooi. Het geeft een moderne twist aan couture."

24 January door Kwappa·geen reacties·

Wissel regelmatig van bedkant en voorkom schouderpijn

De meeste stellen hebben een vaste bedkant waar ze altijd liggen, maar dat blijkt niet altijd even goed. Stellen zijn gewoontedieren als 't op slapen aankomt. Zelfs in hotels eigenen ze zich meteen 'hun' kant van het bed op. Vaak slapen koppels ook nog met de ruggen tegen elkaar. Dat alles kan eenzijdige pijn in de schouder veroorzaken als je 's ochtends wakker wordt. Wissel daarom regelmatig van kant.

24 January door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service