Zwicht Kim Kardashian eindelijk onder de druk van Kanye West en stopt ze met KUWTK?

Kim Kardashian (33) zou serieus willen stoppen met reality-tv. Als ze dat doet, zwicht ze eindelijk onder de druk van haar echtgenoot Kanye West, van wie we weten dat hij 't maar niks vindt dat zijn vrouw televisie maakt. De reality serie 'Keeping Up with the Kardashians' heeft Kim wereldberoemd gemaakt, en heeft haar financieel geen windeieren gelegd. Toch zou ze willen stoppen. Ze zou steeds meer begrijpen wat Kanye bedoelt. Ook al zou Kanye haar niet dwingen, hij zou 't prima vinden als Kim zou stoppen. Hij wil zijn prive-leven vooral prive houden.

31 August door Kwappa·geen reacties·

Dochter moet beslissen over comateuze Joan Rivers

Joan Rivers' (81) dochter Melissa (46) zou volgens ingewijden zich niet goed realiseren wat er met haar moeder aan de hand is. Ze zou de ernst van de zaak niet erkennen. Joan kreeg afgelopen donderdag een hartstilstand, en ligt sindsdien in coma en wordt kunstmatig beademd in het Mount Sinai ziekenhuis in New York. De situatie is dusdanig slecht dat de kans bestaat dat Joan's dochter binnenkort moet beslissen om de beademing te staken. Echter, Melissa denkt dat haar moeder deze crisis zal overleven.

31 August door Kwappa·geen reacties·

HERFST TREND: 'nude' lipstick

Een musthave dit seizoen: de nude lipstick. 't Maakt niet uit wie de nude lipstick draagt, het staat bij iedereen goed. Het geeft je net even dat extra aan je dagelijkse routine, en het staat altijd stylish. Donkerrood is trendy voor je kleding, maar zorg dan dat je je lipjes lekker neutraal houdt. Koop een nude lipstick!

31 August door Kwappa·geen reacties·

Michael Jackson 'viert' 56ste verjaardag in Gary

Meer dan vijf jaar na het overlijden van de King of Pop, Michael Jackson (50), vierden zijn kinderen afgelopen week hun vader's verjaardag. Dat deden ze in zijn geboorteplaats Gary, Indiana. Michael's dochter Paris (16) en zonen Prince (17) en Blanket (12) vierden afgelopen vrijdag, 29 augustus het feit dat hun vader 56 jaar geleden werd geboren. Met Paris gaat 't gelukkig weer een stuk beter. Vorig jaar juni werd ze in een ziekenhuis opgenomen nadat ze had geprobeerd zelfmoord te plegen.

30 August door Kwappa·geen reacties·

Is 't einde van de skinny jeans nabij?

Het is tijd voor vernieuwing. Althans, dat vindt menig modehuis. Zo wordt er pittig geïnvesteerd in het inspireren van vrouwen om vooral 'ns wat anders te proberen. Het succes van de skinny jeans wordt toegeschreven aan topmodel Kate Moss. Sinds zij voor het eerst in skinny jeans werd gezien, is het kledingstuk niet meer uit het modebeeld weg te denken. Maar, nu blijkt daar toch een kentering.... De grote modemerken proberen al zo'n drie jaar lang de skinny jeans de nek om te draaien, in de hoop het modebeeld te vernieuwen. Kortom, ben je liever een trendsetter dan een trendvolger, grijp dan nu je kans en vermijd de rekken met skinny jeans, en probeer de wat lossere varianten.

26 August door Kwappa·geen reacties·

Sylvester Stallone verfilmt zijn eigen leven

Sylvester Stallone (68) zou voorbereidingen treffen om zijn eigen leven te verfilmen. Zo laat de moeder van de Rocky-ster weten. Stallone heeft eerder speelfilms geregisseerd, en hij zou de smaak te pakken hebben. Hij zou zich nu storten op het verfilmen van zijn eigen leven. Over hoe hij succesvol is geworden in Hollywood. Moeder Jackie vertelt aan de Engelse krant The Sun: "Sylvester is bezig met het verhaal over zijn leven, zijn biografie. Hij is momenteel bezig met Rambo V en moet naar Boedapest voor de opnamen van Expendables 4. Maar tussendoor maakt hij een film over zijn eigen leven." Wanneer de speelfilm over het leven van Sly in de bioscoop te zien is, is niet bekend gemaakt.

26 August door Kwappa·geen reacties·

Voormalig minnares Susan Sarandon daagt David Bowie uit voor Ice Bucket Challenge

Actrice Susan Sarandon (67) heeft haar voormalige minnaar David Bowie uitgedaagd om ook deel te nemen aan de ALS Ice Bucket Challenge. Dapper overgoot Sarandon zichzelf afgelopen weekend met een emmer ijskoud water, nadat Harry Styles van One Direction haar had uitgedaagd. Sarandon nomineerde de volgende drie personen voor de ALS Ice Bucket Challenge: actrice Melissa McCarthy, schrijver George Saunders, en voormalig geliefde David Bowie. In 1983 hadden Sarandon en Bowie een kortstondige relatie tijdens de opnamen van de film The Hunger.

26 August door Kwappa·geen reacties·

Fashion Musthave voor de herfst: enkellaarsjes

Op zoek naar schoenen voor het seizoen? Vergeet dan niet enkellaarsjes in te slaan, ze zijn een fasthion musthave dit seizoen. Enkellaarzen zijn dé fashionitem. Begrijpelijk, want je mag ze dragen bij bijna alles in je garderobe. Enkellaarzen mogen bij jurk, rok en jeans. Zelfs als het zonnetje schijnt, maar het buiten toch fris is, draag je vrolijke zomerjurk met enkellaarsjes. En bij bewolkt weer draag je ze bij je jeans. Een fijn gebreid truitje erop...en helemaal goed! Wil je er wat gekleder uitzien, draag dan enkellaarsjes met een smalle hak. Een brede hak gaat beter bij een stoere, jeanslook.

24 August door Kwappa·geen reacties·

Co-star Robin Williams praat openlijk over zijn depressies

Bradley Pierce bekent, net als zijn overleden co-star Robin Williams in de speelfilm Jumanji, te worstelen met depressies. Williams pleegde afgelopen 11 augustus zelfmoord, hij leed al jaren aan zware depressies, en was daar heel open over. Pierce zegt dat de dood van Williams hem ertoe heeft aangezet om met zijn eigen worsteling naar buiten te komen. "Hij was een grote inspiratie voor me, zoals hij dat voor velen was. HIj was een geweldige kerel, en we zullen 'm heel erg missen", zegt Bradley over Williams. "Toen ik 16 jaar oud was, een paar jaar na Jumanji, werd er bij mij vastgesteld dat ik een depressie had. En ik ben er nooit meer vanaf gekomen." "Slechts een paar vrienden weten er van, mijn vrouw weet 't, maar ik verborg 't eigenlijk tot de dood van Robin. Toen besloot ik dat ik verder moest en proberen om zijn dood te gebruiken door open te zijn naar mensen. En dat is wat ik heb gedaan."

23 August door Kwappa·geen reacties·

Katie Holmes en Suri weer terug naar Californië

Katie Holmes (35), de ex van Tom Cruise, gaat terug naar Californië. Twee jaar geleden verliet Katie de zonnige staat na de breuk met Tom. Holmes woonde samen met haar man Cruise en dochtertje Suri in Los Angeles. In 2012 verhuisden Holmes en Suri naar New York waar ze een nieuw leven opbouwden. Holmes en Suri hebben een huis in Calabasas ter waarde van $3,8 miljoen betrokken. Holmes en Cruise waren 5 jaar getrouwd toen ze gingen scheiden. Holmes kreeg het voogdij over de 8-jarige Suri toegewezen.

23 August door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service