Seks- en drugsverslaafde echtgenoot Tori Spelling laat zich opnemen

Naar maanden van geruchten, is 't dan eindelijk bevestigd: Tori Spelling's (40) man Dean McDermott heeft zich afgelopen week laten opnemen in een afkickkliniek. Al langere tijd gaan er geruchten over het feit dat McDermott seks- en drugsverslaafd zou zijn. “I am truly sorry for the mistakes I have made and for the pain I’ve caused my family,” McDermott told People. “Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn daden, en heb ermee ingestemd om me te laten helpen" zegt McDermott in een verklaring. Naast de verslavingsproblemen van McDermott heeft het stel ook grote financiële problemen. McDermott en Spelling hebben vier kinderen samen: Liam (6), Stella (5), Hattie (2) en Finn (16 maanden).

24 January door Kwappa·geen reacties·

Pamela Anderson benadert premier Netanyahu in strijd tegen bont

Actrice en dierenrechtenactiviste Pamela Anderson (46) heeft de Israelische premier Netanyahu afgelopen week gevraagd om te helpen in de strijd tegen kleding van echt bont. Anderson schreef Netanyahu een brief waarin ze hem vraagt om de strijd tegen bont te ondersteunen met wetgeving. Er ligt een wetsontwerp, geïniteerd door de Anti-Bont Coalitie in Israel, die binnenkort wordt behandeld. Anderson en de Anti-Bont Coalitie hoopt dat de regering het ontwerp goedkeurt. Volgens Anderson zou "Israel een voorbeeld kunnen zijn voor de wereld."

24 January door Kwappa·geen reacties·

Marco Borsato krijgt lichte beroerte tijdens optreden

Marco Borsato (47) heeft gisteravond tijdens een optreden in het Ziggo Dome in Amsterdam een lichte beroerte gekregen. Borsato wordt onwel, en naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd vastgesteld dat hij een lichte beroerte, een tita, had gehad. Naar omstandigheden maakt Borsato het goed. Welke consequenties deze beroerte heeft voor de concertreeks 'Duizend Spiegels', is nog niet bekend. Borsato heeft het advies gekregen om het rustig aan te doen.

23 January door Kwappa·geen reacties·

Gwen Stefani is echt zwanger!

De Amerikaanse zangeres Gwen Stefani (44) is echt zwanger. Laat daar geen misverstand over bestaan. Deze week plaatste Gwen een foto van zichzelf en haar groeiende buik. Zij en haar man Gavin Rossdale verwachten hun eerste kindje samen.

23 January door Kwappa·geen reacties·

Badr Hari hangt 3 jaar cel boven het hoofd en psychiatrische hulp

Kickbokser en ex-vriendje van Estelle Cruijff, Badr Hari (29) hangt drie jaar cel boven het hoofd. Dat is de eis die het Openbaar Ministerie woensdag bekend maakte. Hari wordt verdacht van poging tot doodslag op de zakenman Koen Everink en een aantal andere mishandelingen. Het Openbaar Ministerie eist drie jaar cel en één jaar voorwaardelijk. Bovendien eist het Openbaar Ministerie dat Hari zich laat behandelen door een psychiater. Hari zou al jarenlang het uitgaansleven in Amsterdam terroriseren. Hij zou daarbij een hele entourage hebben verzameld.

22 January door Kwappa·geen reacties·

Kim Kardashian en Kanye West krijgen geen toestemming om in Versailles te trouwen

Kim Kardashian (33) en Kanye West (36) mogen niet hun bruiloft vieren in Versailles. Het stel reisde afgelopen week af naar Parijs om het buitenverblijf te bezoeken. In de hoop dat ze daar zouden mogen trouwen. De organisatie van Versailles wil niet dat het beroemde stel trouwt in het kasteel. Ze zijn bang dat de onrust die het huwelijk met zich meebrengt, andere gasten verstoort. Niet ver van het kasteel kijken Kardashian en West nu naar het Waldorf Astoria Hotel, een luxe hotel dat mogelijk geschikt zou zijn als alternatieve trouwlocatie.

21 January door Kwappa·geen reacties·

Irene Moors wil weer op haar tenen moeten lopen

Irene Moors (46) is een leuke, getalenteerde vrouw, die zichzelf voortdurend wil blijven vernieuwen. Wat haar betreft wordt 't dan ook weer tijd om weer 'ns wat anders te gaan doen. “Ik doe nu al vijftien jaar min of meer hetzelfde. En ik wil wel gaan vernieuwen“, zegt Moors in Weekend. Moors heeft al concrete stappen gezet voor een verandering. Zo heeft ze onder andere met Erland Galjaard, directeur van RTL, gesproken. Moors zegt een uitdaging nodig te hebben. Iets waar ze weer even op haar tenen moet lopen. “Het moet iets zijn waarbij ik weer iets moet durven, net zoals bij De TV Kantine. In het begin was ik doodsbenauwd. Carlo heeft me er doorheen moeten slepen.“ Moors wil nog niet uit de doeken doen hoe haar vernieuwing eruit ziet, maar dat 't er gaat komen is zeker.

21 January door Kwappa·geen reacties·

Kim Kardashian en Kanye West willen in Versailles trouwen

Kim Kardashian (33) en Kanye West (36) hebben het afgelopen weekend doorgebracht in Parijs, op zoek naar een geschikte trouwlocatie! Zondagavond legden Kim en Kanye een privébezoekje af aan Chateau de Versailles. Al eerder ging het gerucht dat het beroemde stel in Versailles zou willen trouwen, maar dat lijkt nu bewaarheid. Versailles werd gebouwd in de 17de eeuw, en is één van de meest beroemde bouwwerken ter wereld.

20 January door Kwappa·geen reacties·

Steeds meer mannen naar de plastisch chirurg

Plastische chirurgie is lang niet meer alleen het domein van vrouwen. Mannen staan in toenemende mate open voor een plastische ingreep. In 2008 maakte het aantal mannen dat zich liet verfraaien door een plastisch chirurg nog maar 9,6% uit van het totale aantal mannen. Inmiddels is dat percentage gestegen naar 17,1%. De gemiddelde leeftijd van mannen die openstaan voor een ingrijpende schoonheidsoperatie is 40,5 jaar.

20 January door Kwappa·geen reacties·

Appelvormig? Dan hebben wij de juiste kledingtip

Appelvormige vrouwen hebben vaak prachtige benen. Toon ze! Wij weten hoe. Heb je mooie benen, dan kun je prachtig gekleurde broeken dragen. Deze leggen het accent op je benen: hoe mooi gevormd en lang ze zijn. En niet onbelangrijk: gekleurde broeken zijn helemaal hot dit seizoen. Wij vonden een paar supermooie exemplaren, en in de SALE ook nog! Doen! Bordeauxrode Biker Jeans Een Amerikaanse retro broek met grafische printjes

20 January door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service