Johnny Depp en Amber Heard gaan trouwen

Johnny Depp (50) heeft zich verloofd met zijn vriendinnetje Amber Heard (27). Depp vroeg Heard ten huwelijk op kerstavond, en Heard accepteerde. Het stel ik nog niet zo lang bij elkaar. Depp's ex-vrouw Vanessa Paradis, met wie Depp 14 jaar getrouwd was, schijnt niet al te gelukkig te zijn met de relatie. Waarom, wordt niet duidelijk.

20 January door Kwappa·geen reacties·

Rihanna en Shakira nemen bijzonder nummer op (video)

Rihanna (25) en Shakira (36) zijn een samenwerking aangegaan. Beluister het nummer. 'Can't Remember to Forget You' is afgelopen week in première gegaan. En is goed ontvangen. Het nummer is een aardige mix tussen pop en rock, met een vleugje raggae. Beluister hier 'Can't Remember to Forget You'.

19 January door Kwappa·geen reacties·

Kledingtip voor vrouwen met kleine borsten

Heb je niet zoveel borsten? No worries, gebruik je nadeel als een voordeel. Laagjes werken heel goed voor jou. Evenals het gebruik van verschillende kleuren en materialen. Draag bijvoorbeeld gebreide truitjes of vestjes, en draag daarbij een strakke jeans. Het zal de aandacht naar boven verleggen, en je profiel wat voller maken.

19 January door Kwappa·geen reacties·

Dennis Rodman gaat vrijwillig afkickkliniek in na idiote optredens in de media

De Amerikaanse voormalige basketbalspeler Dennis Rodman (52) heeft zich afgelopen woensdag vrijwillig laten opnemen in een afkickkliniek. Dat deed hij naar aanleiding van diverse publieke optredens waarbij hij zich meer dan idioot gedroeg. Rodman kwam recent negatief in het nieuws omdat hij op een reis naar Noord Korea 'Happy Birthday' zong voor dictator Kim Jong Un. Bovendien suggereerde hij in de media dat de Amerikaan Kenneth Brae, die sinds 2012 in Korea vast zit, het wel aan zichzelf te danken zou hebben. Tegen een interviewer van CNN viel Rodman zo vreselijk uit, dat hij zich daar later voor verontschuldigde. Hij weet zijn gedrag aan teveel alcohol.

19 January door Kwappa·geen reacties·

Idris Elba geneert zich dood om halfnaakte Twitter foto

De Engelse acteur Idris Elba (41) geneert zich dood om de halfnaakte foto die hij per ongeluk op Twitter plaatste. Elba's halfnaakte foto werd per ongeluk op Twitter geplaatst toen Elba met een vrouw online aan het flirten was. "Ik stuurde de foto naar een vrouw, en per ongeluk twitterde ik. Het was een vreselijk moment, het had niet erger kunnen zijn!" Het incident deed zich voor in de zomer van 2011. Elba probeerde de vrouw in kwestie te imponeren met een foto van zijn naakte lichaam, maar in plaats daarvan stuurde hij de foto naar bijna een miljoen volgers....

19 January door Kwappa·geen reacties·

Khloe Kardashian post sexy foto's om Lamar Odom te verleiden

Ondanks het feit dat Khloe Kardashian (29) vorig maand de scheiding aanvroeg, is ze nog altijd dol op Lamar Odom. Dat blijkt uit de emotionele boodschap die ze deze weeek stuurde. De Kardashians staan er om bekend fans deelgenoot te laten zijn van hun emotionele toestand. Daarvoor gebruiken ze social media. Khloe postte de tekst van een bekend nummer van Christina Aguilera op Instagram afgelopen vrijdag. De tekst handelt over het uit elkaar gaan van een stel. Bovendien postte ze een aantal sexy foto's van zichzelf, daarmee Lamar suggererend dat hij wel heel wat miste.

18 January door Kwappa·geen reacties·

Wat is het immuniteitssysteem?

Wat is het immuniteitssysteem nu eigenlijk wel of niet? Wat houdt 't in? En wat valt eronder? Het immuniteitssysteem is geen orgaan, zoals het hart of de longen. het is een complex systeem dat over het hele organisme met elkaar verbonden is. Er zijn cellen met een afweerfunctie die via de bloedsomloop door de organen worden getransporteert. Verder behoren tot het immuniteitssysteem: beenmerg, lymfvaten, klieren, milt, darm, amandelen, huid en de slijmhuid. De slijmhuid van de ademhalingsweg speelt bij verkoudheid en griep een essentiele rol.

18 January door Kwappa·geen reacties·

Yolanthe Cabau houdt van paarden

Een veelzijdige vrouw, die Yolanthe Cabau (28). Gisteren postte ze een foto van zichzelf terwijl ze paardrijles krijgt in Turkije.

18 January door Kwappa·geen reacties·

Weer een nieuwe kandidaat voor het voogdij Michael Jackson's kinderen

Katherine Jackson (83) heeft een verzoek bij de rechtbank ingediend om het voogdij over Michael Jackson's kinderen te behouden. De neef van de King of Pop, Anthony James Jackson, heeft een verzoek om het voogdij te krijgen, ingediend. Dit staat haaks op het besluit van de rechter om het voogdij over Paris, Prince Michael en Blanket toe te kennen aan TJ Jackson en Kathering Jackson. Deze laatsten willen dat ook graag zou laten. Waarom Antony James het verzoek heeft ingediend, is niet bekend.

18 January door Kwappa·geen reacties·

Victoria Beckham opent eigen - mega - winkel in Londen

Victoria Beckham heeft bevestigd dat ze haar eerste winkel in Londen haat openen. De winkel die meer dan 7.000 m2 gaat tellen staat in Dover Street, en zal in de herfst de deuren openen. "Het zal voor het eerst zijn dat mensen het merk door mijn ogen gaan zien", zegt Victoria in een commentaar. De winkel zal alle collecties van Victoria herbergen, waaronder de merken Victoria Beckham, Victoria Victoria Beckham, jeans, brillen en accessoires. Voor Victoria is Engeland haar belangrijkste markt, gevolgd door de Verenigde Staten. In New York opent Victoria volgende maand al haar eerste eigen winkel.

18 January door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service