Hollywood's meest extreme lichamen (foto's)

Hollywood sterren komen in soorten en maten. Wij hebben een overzicht van Hollywood's meest extreme lichamen. Van Pamela Anderson tot Kim Kardashian, en Mariah Carey tot Victoria Beckham....Bekijk hier de foto's van Hollywood's meest extreme lichamen.

17 January door Kwappa·geen reacties·

Liz Hurley: 'Hoe kun je zonder make-up de deur uit gaan'

Actrice en topmodel Liz Hurley (48) gaat nooit zonder make-up de deur uit. Hurley vertelt in een interview dat ze niet buiten make-up kan en ook weinig begrip heeft voor vrouwen zonder make-up. "Vrouwen zonder make-up begrijp ik niet. Hoe kun je de deur uit gaan zonder er zo goed mogelijk uit te willen zien?" Veel vrouwen zijn het overigens niet met Hurley eens. Uit onderzoek blijkt namelijk het volgende: 82,5% van de vrouwen gebruikt elke dag lippenstift of gloss 75,3% doet elke dag mascar aop de wimpers 66,5% heeft altijd nagellak 64,5% draagt foundation en/of poeder

17 January door Kwappa·geen reacties·

Justin Bieber moet zich laten behandelen voor drugsverslaving

Justin Bieber (19) zou serieuze verslavingsproblemen hebben en daardoor allerlei aanverwante issues hebben. 't Wordt het dringend aangeraden om zich te laten behandelen. Bieber's vrienden en familie zouden zich erg bezorgd maken om hem, en hem hulp hebben aangeboden. Begin deze week deed de politie een inval in zijn huis in Los Angeles. Dit gebeurde nadat de buurman klaagde dat Bieber zijn huis had aangevallen met eieren.

17 January door Kwappa·geen reacties·

Waar komt plaatsvervangende schaamte vandaan?

Bij een mislukt optreden tijdens een talentenjacht of een vreselijk optreden voelen we ons vaak bij het kijken gegenereerd. Hoe komt dat? Deze plaatsvervangende schaamte komt vooral voor bij vrouwen met een groot inlevingsgevoel. En die kan net zo groot zijn als de gene die ze voelen over hun eigen handelen.

17 January door Kwappa·geen reacties·

Wat doe je bij acute rugpijn?

Je kent 't wel...Opeens schiet 't in je rug. Erg pijnlijk. Maar wat doe je in zo'n geval? Ga op de grond liggen, op je rug. En leg je onderbenen in een rechte hoek op de zitting van 'n stoel. Blijf een minuut of twintig zo liggen en probeer zo goed mogelijk te ontspannen. Let op je ademhaling.

17 January door Kwappa·geen reacties·

Johnny Depp gaat toch misdadiger Bulger spelen

Johnny Depp (50) gaat toch de misdadiger Whitey Bulger spelen in een nieuwe speelfilm over zijn leven. Depp was al gecast voor de rol in Black Mass, vorig jaar al. Maar na een paar maanden bleek dat de productiemaatschappij Depp niet kon betalen, hij vroeg gewoonweg teveel geld. Zo'n $10 miljoen. Klaarblijkelijk paste Depp nu wel in het budget....

16 January door Kwappa·geen reacties·

Robert Pattinson verkoopt huis waar hij met Kristen Stewart woonde (foto's)

Voor een slordige $6.375.000 heeft Robert Pattinson (27) het huis verkocht waar hij met zijn ex, Kristen Stewart (23), woonde. Het huis dat in Spaans koloniale stijl werd opgebouwd is één van de eerste villa's van Los Feliz, een door beroemdheden 'bezet' gebied in Los Angeles. Bekijk hier de foto's van het huis.

16 January door Kwappa·geen reacties·

Miley Cyrus chockeert opnieuw met nieuw haar!

Miley Cyrus (21) heeft 't weer voor elkaar. Ze is weer een veelbesproken onderwerp op internet, en daarbuiten. Ze heeft namelijk een nieuwe haardracht. De kritieken zijn niet al te lovend, sterker nog: ze wordt vergeleken met een jongetje. Wat vinden jullie? Laat ons weten wat je van het haar van Miley vindt en plaats een reactie.

16 January door Kwappa·geen reacties·

Heeft Charlize Theron een relatie met Sean Penn?

Charlize Theron (38) wordt wel heel vaak in het gezelschap gezien van Sean Penn (53). Niets aan de hand zou je zeggen. Maar afgelopen zaterdag is het stelletje in een wel heel interessante pose gespot. Theron en Penn bezochten beiden een liefdadigheidsfeest, en ze kwamen samen. Penn speechte zelfs over Theron. "Een sterke vrouw die toevallig uit Zuid-Afrika komt" had hem ertoe aangezet om al zijn pistolen weg te geven. Hij had er zo'n 65 van. De geruchten over een relatie tussen de twee zijn verder aangewakkerd doordat ze zoenend zijn gespot, zaterdagavond.

15 January door Kwappa·geen reacties·

Eet een avocado en verminder je trek

Wist je dat je door het eten van een avocado minder trek krijgt in eten? Onderzoek van Loma Linda University heeft uitgewezen dat avocado goed werkt bij het in standhouden van je gewicht. Een halve avocado bij de lunch is al genoeg om een vol gevoel te krijgen. Je hebt na de lunch minder snel trek in een volgende maaltijd. Een halve avocado bevat zo'n 115 calorieën, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door het verzadigde gevoel.

15 January door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service