Jongere zusje van Kate Moss gaat 't maken als model

De jongere stiefzus van topmodel Kate Moss, Lottie Moss (16) treedt in de voetsporen van haar beroemde zus. Lottie heeft een contract getekend bij Storm Model Management. Ze maakte dit op een creatieve manier bekend, want ze twitterde een link naar haar portfolio foto op de site van Storm Model. Lottie werd op haar 13de ontdekt als model. Dat was toen ze als bruidsmeisje fungeerde tijdens het huwelijk van Kate in juli 2011. Al snel kwam de geruchtenstroom op gang dat ze haar zus ging opvolgen. Echter, men vond haar nog te jong. Dus moest ze een paar jaar wachten. Lottie is maar 1.65m groot, eigenlijk te klein voor model (Kate is niet heel veel groter). Ze lijkt op Kate, ze heeft dezelfde sterke jukbeenderen, blond haar en blauwe ogen.

15 January door Kwappa·geen reacties·

Marcia Cross lijdt aan een chronische ziekte

Desperate Housewives Marcia Cross (51) lijdt al vanaf haar 14de aan een chronische ziekte waar ze permanent medicatie voor nodig heeft. Al jaren worstelt Cross met ernstige hoofdpijnen. De migraine is zo sterk dat ze zelfs last heeft om goed te zien. Meestal is het slechtere zicht een voorbode van de migraine. Cross slikt medicijnen om de symptomen te onderdrukken. "Ik weet wanneer het eraan zit te komen, en dan neem ik mijn medicijnen. Met een paar uur gaat 't dan wel weer", zegt Cross in een interview.

15 January door Kwappa·geen reacties·

Politie LA doet huiszoeking bij Justin Bieber

De politie heeft vandaag het huis van Justin Bieber (19) in Los Angeles doorzocht. Met 11 man sterk werd zijn huis bezocht. Na het 'bezoekje' gaf de politie een persconferentie en werd duidelijk wat de reden was. Tijdens de persconferentie werd duidelijk dat de politie Bieber's huis bezocht vanwege het 'eieren' incident eerder die week. Bieber wordt ervan beschuldigd om het huis van zijn buren te hebben beschadigd, hij bekogelde het pand met eieren. Tijdens de huiszoeking werd Bieber in de garage gehouden. Volgens de politie was hij behulpzaam. "Hij is niet gearresteerd of wordt ergens van beschuldigd", aldus de politie. "Justin beantwoordde geen vragen tijdens ons bezoek, dat doet hij alleen via zijn advocaat. We hopen dat hij de ernst van de zaak inziet...en zijn gedrag verandert."

14 January door Kwappa·geen reacties·

Jennifer Aniston's lichaam ziet er nog net zo goed uit als 10 jaar geleden (foto's)

Het lijkt erop dat de tand des tijds aan Jennifer Aniston (44) voorbij gaat. Ze ziet er nog net zo goed uit als 10 jaar geleden. Dankzij goeie genen, gezonde voeding en een strak fitnessprogramma weet Aniston haar lichaam te behouden. Ze ziet er nog net zo strak uit in bikini als vroeger. Wil je weten hoe strak? Bekijk dan hier de foto's.

14 January door Kwappa·geen reacties·

Geheimen Sylvie Meis zijn bij Danie Bles in goede handen

Sylvie Meis (35) hoeft zich geen zorgen te maken dat haar styliste Danie Bles uit de school zal klappen. Ook al wil Bles graag een eigen televisieprogramma. En dan bij voorkeur een realityshow. "Dat lijkt me leuk. Ik zou het zo doen als The Rachel Zoe Project“, zegt Bles. Bles zegt regelmatig te worden vergeleken met deze beroemde Amerikaanse stylist. En daar is ze trots op. Overigens hoeven kijkers niet te verwachten dat Bles uit de school zou klappen over haar beroemde klanten. Daar trekt Bles de lijn. Ze wil niet over de rug van haar klanten publiciteit trekken.

14 January door Kwappa·geen reacties·

Robin Wright gaat weer trouwen

Actrice Robin Wright (46) is verloofd met Ben Foster (32). De ex-vrouw van Sean Penn heeft na een turbulent liefdesleven een nieuwe liefde gevonden. Ze is verloofd met collega acteur Ben Foster. Wright en Foster leerden elkaar op de set van Rampart kennen in 2011. Foster is binnenkort te zien als de wielrenner Lance Armstrong in een nieuwe speelfilm over het leven van deze topsporter.

12 January door Kwappa·geen reacties·

Smoothies zijn niet zo gezond als je denkt (600 calorieën per smoothie!)

Helaas voor de smoothie liefhebbers....'t is lang niet zo gezond als je zou denken. Het belangrijkste bestanddeel van een smoothie is vruchtensap, en daarmee krijg je zoveel calorieën binnen zonder dat 't ook maar iets voor je doet. Vruchtensap bevat nul vezels. Dan kun je veel beter echt fruit eten. De meeste smoothies bevatten een hoog suikergehalte, doordat er frozen yoghurt en suikers worden toegevoegd. Een gemiddelde smoothie bevat - hou je vast - 400 tot 600 calorieën. En het vervelende is dat een smoothie je geen verzadiging geeft zoals echt fruit en groente. Veel beter kun je een appel, peer of een banaan eten. Gezonder en slanker. En bovendien is 't ook beter voor je tanden.

10 January door Kwappa·geen reacties·

Claudia Schiffer denkt er niet aan om haar haar af te knippen

Topmodel Claudia Schiffer (43) piekert er niet over om haar haarstijl te veranderen, alleen maar omdat ze ouder wordt. Het Duitse topmodel staat bekend om haar lange blonde lokken. Ze hebben haar menig lucratieve reclameopdracht bezorgd. Geen haar op haar hoofd die eraan denkt om ze af te knippen. "Ik ben waarschijnlijk het best bekend om m'n haar. Ik denk niet dat ik ooit mijn haar zal veranderen", zegt Schiffer in een vraaggesprek met de Engelse Vogue. Schiffer past goed om haar handelsmerk. Ze gebruikt veel maskertjes en olie om haar haar te verzorgen. Bovendien laat ze zich om de drie weken behandelen bij de kapper met een zogenaamde 'root touch-up'. Bovendien trakteert ze haar haar bij elke wasbeurt op een masker. Zelfs als ze daar eigenlijk geen tijd voor heeft. Inmiddels heeft Schiffer een eigen haarlijn ontwikkeld, met shampos en conditioners: Essence Ultime.

10 January door Kwappa·geen reacties·

Dochter Whitney Houston getrouwd

Bobbi Kristina Brown (20), de dochter van de overleden Whitney Houston, zegt dat ze is getrouwd afgelopen week met haar vriendje Nick Gordon. Gisteren twitterde Bobbi een foto van zichzelf en haar man: "#GelukkigGetrouwd Zo verliefd Als je dat nog niet begreep." In oktober kondigde Bobbi al haar verloving aan, maar verbrak deze vervolgens. Het huwelijk komt dus toch als een verrassing. Twee jaar geleden stierf Bobbi's moeder, Whitney. Het zette meteen de spotlights op haar enige dochter Bobbi Kristina, het enige kind uit een huwelijk met rapper Bobbi Brown.

10 January door Kwappa·geen reacties·

Bewijs dat Kim Kardashian haar foto's Photoshopt (foto's)

Kim Kardashian (33) post regelmatig foto's van zichzelf op Internet of laat zich door beroemde fotografen portretteren. Experts zijn 't er over eens dat Kim regelmatig gebruik maakt van Photoshop om de werkelijkheid wat te verfraaien. Al langer ging het gerucht dat Kim de waarheid manipuleert met behulp van Photoshop, en dat werd versterkt door de foto die Kim begin dit jaar op Internet plaatste waar we een blik op haar beroemde achterwerk krijgen gegund. Een oplettende kijker zal zien dat er 'gerommeld' is met de foto, de deur achter Kim heeft namelijk een gebogen deurstijl. Bekijk hier de foto's die volgens experts door Kim zijn gemanipuleerd met behulp van Photoshop. Wat denken jullie? Photoshop of niet voor Kim? Laat 't ons weten en plaats een reactie.

10 January door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service