Kate Moss wordt op 16 januari 40 en dat zal de hele wereld weten!

Het feit dat Kate Moss op 16 januari 40 jaar wordt, gaat niet geruisloos voorbij. Zelf stond ze ter gelegenheid van haar jubileum al naakt in Playboy, maar ook haar vrienden en relaties werken op diverse vlakken aan een eerbetoon. Modeontwerpster Isabel Marant en fotografen Paolo Roversi en Peter Lindbergh gaan een documentaire maken over het leven van Kate Moss. De Franse televisiezender Paris Première brengt een speciaal programma 'Looking for Kate' op 12 januari. Daarnaast is er van 17 januari tot en met 15 februari een speciale tentoonstelling over Kate - 'Kate Moss: 40 - A Retrospective' - in het Imitate Modern Gallery in London.

4 January door Kwappa·geen reacties·

Kim Kardashian gaat zonder make-up winkelen (foto's)

Afgelopen vrijdag ging Kim Kardashian (33), samen met Kanye West (36) winkelen in Beverly Hills. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat Kim zich zonder make-up op straat durfde te vertonen. Bekijk hier de foto's van de make-up loze Kim.

4 January door Kwappa·geen reacties·

Eet voldoende goede vetten en voorkom rimpels

Vet is één van de belangrijkste dingen om je huid lekker elastisch te houden en rimpels te voorkomen. Maar dan wel onder bepaalde voorwaarden. Het gaat dan om onverzadigde vetten, en dan graag in combinatie met minder suiker- en graanconsumptie. Enkelvoudige onverzadigde vetten zoals olijfolie, avocado en macademia olie zijn echt heel goed voor ons. Echter, meervoudige onverzadigde vetten zoals zonnebloemolie, bevatten omega-6 vetzuren die minder gezond zijn. Het advies is dan ook om deze meervoudige onverzadigde vetten volledig te vermijden, en vooral voldoende enkelvoudige onverzadigde vetten te consumeren.

3 January door Kwappa·geen reacties·

Connie Breukhoven's nieuwe vriend is getrouwd

Sinds een maand of vier heeft Connie Breukhoven (62) een nieuwe vriend. Echter, Eugène van Dun (45) is nog altijd getrouwd en zijn vrouw is niet blij. Connie heeft de relatie bevestigd bij RTL Boulevard, maar niet dat Eugène nog getrouwd is. "Eugène en ik zijn heel gelukkig samen. Meer wil ik er niet over zeggen." Connie en Eugène kennen elkaar al elf jaar. Hij deed al jaren als aannemer werkzaamheden in de huizen van Connie en haar ex-man Hans Breukhoven. Ergens is de vonk overgesprongen. Volgens bronnen zou Eugène al zijn gescheiden van zijn vrouw Ducky, maar zijn vrouw ziet dat anders. "Er wordt steeds beweerd dat mijn man en ik gescheiden zijn. Maar dat klopt niet. We zijn nog steeds getrouwd. Eugène is nog altijd mijn man. Het is overigens zeer de vraag of een scheiding snel geregeld kan worden" zegt Ducky in Story. Eugène en Ducky hebben niet alleen twee dochters samen, maar ook een bedrijf. Een scheiding zal dan ook veel voeten in de aarde hebben.

3 January door Kwappa·geen reacties·

Miley Cyrus 'stal' Wrecking Ball van Beyonce

Miley Cyrus (21) zou het succes van haar hitnummer Wrecking Ball niet aan zichzelf te danken hebben. Ze heeft het nummer van niet minder dan Beyoncé gestolen. In december 2012 postte tekstschrijver Sacha Skarbek een mysterieuze tweet die de geruchtenstroom over de diefstal van Cyrus aanwakkerde: "Beyonce's nummer is nu een nummer van Miley Cyrus?!! Goed/slecht? Ik weet 't niet??!!!" Toen Wrecking Ball in september van het afgelopen jaar werd uitgebracht werd Skarbek genoemd als een van de schrijvers van het numer, samen met Dr. Luke. Volgens een vertegenwoordiger van Skarbek werd het nummer inderdaad ooit geschreven voor Beyonce. "Oorspronkelijk zijn de schrijfsessies van Dr. Luke en Sacha gepland om een nummer te schrijven voor Beyonce", zo vertelt de vertegenwoordiger. "Maar naarmate de tijd vorderde, bepaalden de schrijvers dat het nummer niet voor haar zou werken."

3 January door Kwappa·geen reacties·

Doutzen Kroes klust bij voor Ikea

Topmodel Doutzen Kroes (28) is niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Gisteren postte Doutzen een foto van zichzelf terwijl ze een Ikea kastje in elkaar zet. En naar het zich laat aanzien, is ze er tamelijk handig in. Ze bedankt zelfs Ikea voor het klusmoment: "Thanks ikea we dit it!"

3 January door Kwappa·geen reacties·

Voorkom verkleurde tanden door bepaald voedsel te vermijden

Het eten of drinken van bepaalde voedingsmiddelen heeft invloed op de kleur van je tanden. Probeer donkergekleurd voedsel te vermijden. Ze zorgen voor verkleuringen aan je tanden. Het beste wat je kunt doen is geen koffie, donkere thee, balsamico azijn en rode wijn drinken. Maar als je 't nu toch echt niet kunt laten, drink dan daarna een glas water. Of spoel je tanden met water. Of nog beter: poets vlak daarna je tanden.

2 January door Kwappa·geen reacties·

Scoor nu een paar designerlaarzen in de SALE!

Ook op zoek naar een paar mooie designerlaarzen in de sale? Wij helpen je een beetje op weg, met een selecte musthaves. Hier komen ze: Prachtige enkellaarzen van See by Chloe Warme wedges, ook van See by Chloe Stoere bikerboots van Missoni

2 January door Kwappa·geen reacties·

James Avery, hoofdrolspeler Fresh Prince of Bel-Air, is dood

De Amerikaanse acteur James Avery, Uncle Phil uit de hitserie The Fresh Prince of Bel-Air is op 65-jarige leeftijd op oudjaarsdag overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Avery speelde de oom van Will Smith in de populaire serie The Fresh Prince of Bel-Air. Hij stierf aan de gevolgen van complicaties bij een hartoperatie. He

2 January door Kwappa·geen reacties·

Kim Kardashian maakt video over haar liefde voor Kanye West (video)

Kim Kardashian (33) en Kanye West (36) zijn dol op elkaar. En de hele wereld mag dat weten. Kim maakte een video over en van hun liefde. De video toont korte opnamen van Kim en Kanye apart, waarin ze over hun liefde voor elkaar praten. Maar ook shots van het stel samen. Van hun eerste ontmoetingen tot het huwelijksaanzoek. Kanye is duidelijk dolgelukkig met Kim. "Ik ben zo gelukkig met haar." Bovendien vindt hij haar de mooiste vrouw aller tijden. En is Kim "de enige vrouw die hem niet wil voor zijn geld". Kim op haar beurt begrijpt niet zo goed waarom 't zo lang heeft geduurd voordat zij en Kanye wat met elkaar kregen. Bekijk hier de video over de liefde van Kim en Kanye.

2 January door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service