Demi Moore ziet er fantastisch uit in bikini

Je zou toch echt niet denken dat Demi Moore 51 jaar is, en moeder van drie volwassen dochters. Demi is deze week gespot op het strand van Mexico in het gezelschap van haar dochter Rumer Willis en dienst vriendje Jayson Blair.

2 January door Kwappa·geen reacties·

Vaginale droogte is een groot taboe en komt vaker voor dan je denkt

Vaginale droogte is een moeilijk onderwerp om over te praten. Maar komt veel vaker voor dan je misschien zult denken. Althans, zo blijkt uit recent Engels onderzoek. Uit Engels onderzoek onder 2.000 volwassenen blijkt dat vaginale droogte een taboe vormt. Een groot gedeelte van de vrouwen die er last van heeft zoekt geen hulp, en laat zich dus ook niet behandelen. En dat leidt tot onnodige fysieke en mentale problemen. Vaginale droogte kan leiden tot verminderde intimiteit en relatieproblemen. En dan helpt 't niet echt als partners er niet met elkaar over praten. Eenderde van de respondenten geeft toe er nooit met de partner over te praten en 90% bespreekt 't ook niet met een vriendin. Eenderde van de vrouwen die lijdt aan vaginale droogte zegt dat ze zich 'minder vrouwelijk' voelt en de helft noemt zichzelf 'oud'. Het interessante overigens is dat één op de tien mannen ook zegt dat vaginale droogte invloed heeft op hun seksleven.

1 January door Kwappa·geen reacties·

Gordon is gelukkig

Gordon (45) is een gelukkig mens. Althans, als hij terugkijkt op het afgelopen jaar. 2013 is voor Gordon zijn "succesvolste jaar" geweest. Hij vertelt in Story dat hij de feestdagen echt nodig had om een beetje bij te komen. Maar dat hij tevreden is van alles wat hem is gebeurd in het afgelopen jaar, zowel zakelijk als privé. "Het kan niet beter" zegt Gordon. Bovendien kijkt hij met vertrouwen naar 2014. Hij heeft veel op stapel staan. “Vanaf 6 maart gaat mijn nieuwe programma Help Onze Dochter Aan De Man bij RTL van start. Nederland is nog niet van mij af.“

1 January door Kwappa·geen reacties·

Beyonce krijgt forse kritiek om geluidsopname ongeluk Challenger in nieuw nummer (beluister)

Beyonce's (32) onaantastbare reputatie lijkt een aardige deuk te hebben opgelopen. In één van haar nieuwe nummers is het echte geluid van een ramp te horen. Buitengewoon kwetsend voor de nabestaanden van de slachtoffers. In het nummer XO is de explosie van de Challenger te horen. Een vrouw die haar man verloor in het ongeluk laat via een verklaring weten hoe kwetsend ze de keuze van Beyonce vindt. "We zijn teleurgesteld te vernemen dat een geluidsopname van de dag dat we de heldhaftige bemanning van de Challenger verloren, te horen is op het nummer XO. Dit is heel moeilijk voor de families, collega's en vrienden die iemand verloren in het ongeluk. We hebben ervoor gekozen om niet de aandacht te vestigen op de wijze waarop onze geliefden om het leven zijn gekomen, maar op hoe ze leefden en hoe ze voortleven in ons." Beyonce heeft zich weliswaar verontschuldigd voor de opname, maar dit heeft eerder averechts gewerkt. Ze heeft namelijk gezegd dat het een bewuste keuze was om een geluidsopname van het ongeluk met de Challenger in XO op te nemen opdat de bemanning nooit wordt vergeten. Wat vinden jullie? Kan dit of is het niet oprecht van Beyonce om de Challenger voor eigen gewin in te zetten? Laat 't ons weten en plaats hier een reactie. Beluister hier het geluidsfragment met de Challenger.

1 January door Kwappa·geen reacties·

Katy Perry verkoopt kapitale Hollywood villa (bekijk foto's)

Katy Perry (29) heeft het huis waar ze met haar ex-man Russell Brand weten te verkopen. Perry kocht de villa in West Hollywood samen met Brand in 2011 voor $6,5 miljoen. Het stel was toen nog getrouwd. 14 maanden later scheidden Perry en Brand en betrokken de villa nooit. Perry mocht het huis houden en wist 't het afgelopen jaar te verkopen. Voor hoeveel is niet bekend, maar volgens experts zou ze zeker een half miljoen dollar hebben moeten inleveren op de vraagprijs van $6 miljoen. Perry die momenteel een relatie heeft met John Mayer, wilde zelf niet in het huis wonen. Ze kocht in plaats daarvan een villa in de heuvels van Hollywood voor $11,2 miljoen. Bekijk hier foto's van het huis van Perry en Brand.

1 January door Kwappa·geen reacties·

Paris Jackson heeft zoveel mentale problemen dat ze nog jaren therapie nodig heeft

Paris Jackson (16) verblijft momenteel met haar biologische moeder Debbie Rowe voor een korte vakantie op Hawaii. Ze ziet er gezond uit, maar helaas voor de dochter van Michael Jackson, zal ze nog jaren in therapie moeten. Paris en Debbie hebben sinds een jaar goed contact met elkaar. En dat is prettig voor Paris, na alle problemen in haar familie na het overlijden van haar vader Michael in 2009. Debbie heeft ervoor gezorgd dat Paris een goede kliniek vond na haar zelfmoordpoging een paar maanden geleden. Volgens Paris' artsen zal ze nog jaren therapie moeten volgen. Ze heeft zoveel mentale problemen dat ze intensieve begeleiding nodig heeft.

31 December door Kwappa·geen reacties·

Khloe Kardashian: 'Mijn moeder wilde mijn neus laten veranderen toen ik 9 was'

Khloe Kardashian (29) beweert dat haar moeder Kris Jenner wilde dat ze haar neus liet doen toen ze 9 jaar oud was! In een interview met de Engelse Cosmopolitan vertelt Khloe hoe Kris haar al op jonge leeftijd heeft gekwetst. "Woorden zijn een machtig wapen; ze laten voor altijd littekens achter. Ze bedoelde het niet slecht, maar toen ik 9 was hoorde ik hoe mijn moeder met haar vriend besprak dat ik m'n neus moest laten doen. Ik was geschokt; ik had er nooit over nagedacht", aldus Khloe. "Ik ben aan mijn gezicht gewend geraakt, maar er zijn visagisten geweest die mij hebben geadviseerd om mijn neus te laten doen. Ik ben zo blij dat ik dat nooit heb gedaan.....Ik ben blij met wie ik ben." Ondanks speculaties dat Khloe wel degelijk diverse plastische ingrepen heeft gehad aan haar neus, ontkent Khloe in alle toonaarden. "Ik ben Botox wel 'ns uitgeprobeerd. Maar verder helemaal niets."

31 December door Kwappa·geen reacties·

Sheryl Crowe verlaagt prijs van ranch (foto's)

Sheryl Crowe (51) probeert al sinds 2010 haar enorme ranch in Tennessee te verkopen. In dat jaar zette ze haar optrekje te koop voor $7,1 miljoen. Het blijkt lastig te verkopen, getuige de prijsverlagingen. Mei 2011 bracht Crowe de prijs omlaag met zo'n 40%. Daarvoor zou de koper wel wat grond moeten inleveren. In plaats van 147 hectare kreeg je voor dit bedrag 'slechts' 51 hectare. Toch heeft de prijsverlaging van begin van het jaar niet het gewenste effect gesorteerd. De ranch staat nog altijd te koop. En nu voor een schamele $ 3.850.000. Koopje toch? Bekijk hier de foto's van Sheryl's ranch.

30 December door Kwappa·geen reacties·

Pink lijdt aan chronische ziekte

De Amerikaanse zangeres Pink (34) lijdt sinds haar vroegste jeugd aan een chronische ziekte. Als kleuter ontwikkelde Pink astma. Het heeft haar carrière niet in de weg gezeten. In tegendeel, Pink is één van 's werelds meest succesvolle artiesten. Pink vertelde ooit in een interview dat ze probeert zoveel mogelijk te sporten om de astma onder controle te houden.

30 December door Kwappa·geen reacties·

Michael Schumacher in kritieke toestand in ziekenhuis opgenomen

Autocoureur Michael Schumacher (44) is gisteren in kritieke toestand in een ziekenhuis opgenomen. Hij raakte gewond tijdens het skiën in de Franse Alpen. Tijdens het skiën viel Schumacher hard met zijn hoofd op een rots waarbij hij ernstig hersenletsel opliep. Hij was in coma toen hij in het University Hospital Center van Grenoble arriveerde, en hij werd direct geopereerd. Schumacher is de meest succesvolle Formule 1 coureur aller tijden en hij stopte met racen vorig jaar.

30 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service