8 Tips om je vermoeide huid op te peppen! (handig voor na een feestje)

Na een nachtje doorhalen ziet je huid er niet al te fris uit. Wij hebben een paar handige tips om je huid op te lappen of om te voorkomen dat de problemen zich voordoen. 1. Voorkom temperatuurverschillen Ga niet te vaak van binnen naar buiten. Je huid houdt daar niet van. Grote temperatuurverschillen maken dat je huid rood wordt. Mocht 't zich toch voordoen, gebruik dan een serum onder je make-up, speciaal bestemd om je huid te kalmeren. 2. Voorkom gezwollen ogen Hoe laat 't ook wordt, slaap met een extra kussen. Als je hoofd iets hoger ligt, zal de overtollige vocht in je gezicht omlaag zakken. 3. Wisselbaden of -douchen Ja, hoe moeilijk 't ook is....sta op met wisselbaden of -douche. Wissel koud water met warm water af. Dit zorgt ervoor dat je huid gaat tintelen, en dat je huid weer gaat gloeien. 4. Gebruik een B5 serum Alcohol droogt de huid uit. Draag een B5 serum met hyaluron zuur onder je dagcreme. Deze helpt om je huid weer vocht vast te houden. 5. Gezichtsmassage Je brengt je gezicht als het ware weer tot leven door je huid te masseren met je vingertoppen. Breng dagcreme al masserend aan. En doe dat niet voorzichtig, maar flink stevig. In roterende bewegingen. 6. Voorkom vermoeide ogen Een speciale de-puffing oogcreme doet wonderen. En ook handig in de bestrijding van zwarte kringen onder je ogen. Heb je bloeddoorlopen ogen? Leg dan twee kamille theezakjes (nat en even in de diepvries) op je ogen voor 5 minuutjes. 7. Doe voorzichtig met make-up Niet te veel make-up graag als je je niet al te fris voelt. Draag geen eyeliner of mascara op je onderste wimperhaartjes. Dat trekt teveel de aandacht en zal je ogen eerder naar beneden 'trekken'. Wat wel goed helpt is een concealer voor de huid onder je ogen. 8. Voldoende vocht en geen koffie Drink even een hele dag geen cafeïne, maar gewoon water. Groene thee is ook prima vanwege de antioxidanten. Houd verder een waterspray onder handbereik. Gebruik deze gedurende de dag om je huid te hydrateren.

29 December door Kwappa·geen reacties·

Veel foto's van Rihanna in bikini op Barbados (foto's)

Rihanna (25) brengt de feestdagen door op Barbados, haar geboorte(ei)land. Zoals altijd maakt Rihanna er een sport van om plezier te maken wanneer ze vrij is. Deze vakantie zijn er veel foto's beschikbaar gekomen van Rihanna. Bekijk hier meer foto's van Rihanna.

29 December door Kwappa·geen reacties·

Ondanks twijfels over dans en zang, Las Vegas show Britney Spears verrast (video)

De kritieken op de show van Britney Spears (32) in Las Vegas zijn lovend. Vrijdagavond stond Spears voor het eerst sinds lange tijd weer op het podium. Ze werd gecontracteerd om voor $15 miljoen 50 optredens per jaar te verzorgen in het Planet Hollywood Hotel. Ondanks het feit dat Spears bijna niet zelf zingt en lang niet meer zo goed danst als vroeger, mogen fans blij zijn met de Piece of Me show. De ondersteuning is namelijk geweldig. De back-up zangeres en dansers zijn buitengewoon goed, en dragen de show. Bovendien is de productie zelf een meesterstukje. Er gebeurt van alles op het podium (video, explosies, vuur, etc), dus de totale beleving is geweldig. Bekijk hier een opname van de Las Vegas show van Britney.

29 December door Kwappa·geen reacties·

Weduwe Patrick Swayze vindt nieuw geluk

Lisa Niemi (57), de weduwe van Patrick Swayze, gaat weer opnieuw trouwen. De danseres die 34 jaar met Swayze getrouwd was toen hij in 2009 aan de gevolgen van kanker stierf, is verloofd met Albert DePrisco. DePrisco heeft Niemi op kerstavond ten huwelijk gevraagd, en zij accepteerde. Niemi vertelde eerder in een interview dat ze hoopte dat ze weer opnieuw gelukkig met iemand kon zijn. "Ik hoop niet dat ik een van de vrouwen wordt die nooit een andere relatie wilde", aldus Niemi.

29 December door Kwappa·geen reacties·

WE LOVE: onze selectie vintage tassen

Zoek je nog een fraaie tas die matcht bij je feestoutfit? Of zomaar, omdat je op zoek bent naar een mooi exemplaar? Wij vonden een paar super exemplaren, met vintage uitstraling. Bekijk hier onze selectie vintage tassen.

28 December door Kwappa·geen reacties·

Halle Berry heeft een chronische ziekte

Oscar winnares Halle Berry (45) werd in 1989 gediagnosticeerd met een chronische ziekte. Toen Berry 22 jaar oud was werd ze niet lekker op de set van de televisieshow Living Dolls. Er werd toen vastgesteld dat ze diabetes Type 2 heeft. Berry probeert haar chronische ziekte zoveel mogelijk in toom te houden door gezond te eten en regelmatig te sporten.

28 December door Kwappa·geen reacties·

Britney Spears repeteert grootse show voor vrienden (video)

Britney Spears (32) gaf donderdagavond voor vrienden een voorproefje van haar concert op vrijdag. Wij hebben een opname van de generale repetitie. Spears die de komende maanden op het podium staat met een show in het Planet Hollywood casino in Las Vegas, oefende op donderdagavond. Spears was duidelijk zenuwachtig. "Ik heb de zenuwen", twitterde ze vlak voor de show. Tijdens de generale repetitie bracht ze nummers als Work B*tch, Womanizer, Toxic, en Oops, I Did It Again ten gehoren. De laatste maanden was er veel kritiek op Spears. Ze zou tijdens optredens niet live zingen, en haar stem zou zelfs vals zijn. Wat vinden jullie? Zingt ze zelf of niet? Bekijk hier de video van de generale repetitie.

28 December door Kwappa·geen reacties·

Tori Spelling: 'Mijn man wil 24/7 seks!'

Volgens Tori Spelling (47) zou haar echtgenoot Dean McDermott 24 uur per dag seks willen. McDermott zou zonder mededogen zijn als 't om zijn eigen gerief gaan. Zelfs toen Tori de hele nacht op was om hun jongste zoon Finn te voeden, wilde hij alsnog seks met haar. Tori zou zich bij vrienden hierover hebben beklaagd. Tori en McDermott hebben vier kinderen samen. En ze zouden zeker in het begin van hun relatie een wild seksleven hebben gehad. Voor Tori kan 't nu allemaal wel wat minder, maar niet voor McDermott. McDermott zou sinds de komst van de kinderen zich beklagen over het feit dat Tori meer aandacht heeft voor de kinderen dan voor hem. Recent kwam hij in het nieuws omdat hij een one-night stand zou hebben gehad met een andere vrouw.

28 December door Kwappa·geen reacties·

Miley Cyrus is weer verliefd

Miley Cyrus (21) is weer verliefd. Ze heeft al weer een poosje een relatie met de vriend van haar voormalige verloofde Liam Hemsworth. Kellan Lutz is de gelukkige. Sinds begin december zou het stel samen zijn. Toen nam Lutz contact op met Cyrus. Waarop zij de acteur uit Twilight uitnodigde om met haar mee te gaan naar de Bahamas half december. En dat deed hij. Cyrus en Lutz werden gespot toen ze samen uit een privéjet stapten op een vliegveld in Miami. Ze proberen overigens hun liefde vooralsnog geheim te houden. Cyrus en Hemsworth verbraken in september hun verloving, na een relatie van vier jaar.

27 December door Kwappa·geen reacties·

Welke vreemde eisen hebben John Mayer en Katy Perry?

Celebs kunnen vreemde eisen stellen wanneer ze reizen. En John Mayer (36) en Katy Perry (29) blijken daar geen uitzondering in te zijn. Volgens Amerikaanse bronnen eist Mayer in zijn hotelkamer een fles whisky, water, soda en fruit. En Perry laat in haar kamer een speciale salade (ranch) dressing komen (ze is er dol op), inclusief zes soorten frisdrank, een mega-spiegel en een regisseursstoel. Een beetje vreemd is 't wel.....

27 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service