Het gaat niet goed met Britney Spears

Britney Spears (33) kampt met tegenvallend commercieel succes. Zowel haar nieuwste album als de documentaire over haar leven zijn geflopt. Ook haar Las Vegas optredens worden weinig enthousiast ontvangen. Britney's album Britney Jean verkoopt buitengewoon slecht. En de documentaire I Am Britney Jean mag ook op weinig enthousiasme rekenen. En dat is opmerkelijk gezien het feit dat Britney's documentaire For The Record in 2009 een extreem succes was. Van Britney Jean zijn in een week nog maar 64.000 exemplaren verkocht. En dat is echt een historisch dieptepunt. Geen best vertrekpunt voor haar debuut in Las Vegas. Vanavond staat Britney voor het eerst op het podium in de gokstad. Ze werd voor een recordbedrag gecontracteerd voor meerdere concerten. Echter, voor vanavond en andere avonden is 't nog vrij eenvoudig om een kaartje te kopen.

27 December door Kwappa·geen reacties·

Bessen helpen je huid zich te herstellen

Wil je er ook in de wintermaanden goed uit blijven zien, eet dan voldoende bessen. Bessen zijn heel goed voor je huid. Vooral tijdens de feestdagen heeft je huid aardig te lijden. Teveel eten en drinken maken dat je er vaal uit gaat zien. Maar wij hebben de oplossing. Bessen bevatten meer antioxidanten dan ander fruit, en weten daarmee schade door vrije radicalen te voorkomen. Onderzoek van de University of East Anglia heeft uitgewezen dat anthocyanin, dat aardbeien en blauwe bessen hun kleur geeft, buitengewoon belangrijk is bij het verwijderen van de vrije radicalen. Neem vlak voor het naar bed gaan een lekkere smoothie van bessen en aardbeien. Je zult merken dat je hoofd en je huid er wel bij varen. En niet alleen tijdens de feestdagen.

26 December door Kwappa·geen reacties·

Welke akelige ziekte heeft Kim Kardashian?

Wisten jullie dat Kim Kardashian (33) een akelige huidziekte heeft? Kim lijdt aan psoriasis, een chronische huidziekte en komt heel vaak voor. Prosriasis ontstaat als het immuunsysteem verkeerde signalen afgeeft waardoor de huid sneller cellen aanmaakt. Psoriasis veroorzaakt huidschilfers, jeuk en soms pijn.

26 December door Kwappa·geen reacties·

Gerard Joling blijft zich inzetten voor oudjes

Gerard Joling (53) wil zich voor ouderen in Nederland blijven inzetten. Ook al is er nog niets bekend of beslist over een vervolg, Joling heeft zich al positief uitgelaten over de toekomst van Effe Geen Cent Te Makken. Wat hem betreft moet 't dan wel over ouderen blijven gaan. “Er wordt gesproken over Jeugdzorg. Of dat we met jongeren gaan wonen en werken. Fantastische ideeën, maar mijn hart ligt op dit moment echt bij de ouderen in ons land", zegt Joling in Story. Ook Gordon zou verder willen met het thema. “Gordon en ik hebben er al over gesproken en we willen bij een volgende serie in ons eigen huis blijven slapen. Dus geen bijstandswoning en ook geen AOW ontvangen.” “Maar zelfs al komt er geen nieuw programma, dan blijf ik me nog inzetten voor de ouderen. Ze hebben mij geraakt.”

26 December door Kwappa·geen reacties·

Justin Bieber denkt er serieus over om te stoppen

Justin Bieber (19) liet via Twitter weten echt te gaan stoppen. Vorige week al liet Bieber in een radiointerview weten dat hij er over denkt om uit de entertainmentindustrie te stappen. Nog geen week later laat hij in een kerstboodschap weten dat hij er echt serieus over denkt. "Lieve Beliebers, het is officieel: ik ga ermee stoppen", zo luidt zijn tweet. Wat denken jullie: gaat Bieber echt stoppen of is 't een publiciteitsstunt? Laat 't ons weten en plaats een reactie.

26 December door Kwappa·geen reacties·

Waarom tomaten een kankerwerende werking hebben

Tomaten hebben een kankerwerende werking. Hoe dat precies zit, blijkt uit een onderzoek dat is gepubliceerd in het Journal of Clinical Endocrinoology & Metabolism. Tomaten kunnen de aanmaak van een hormoon stimuleren dat een belangrijke rol speelt bij de suiker- en vetverbranding in ons lichaam. En daarmee draagt de consumptie van tomaten bij aan het verlagen van het risico op borstkanker bij vrouwen die behoren tot een risicogroep op het krijgen van deze ziekte. Het gaat dan om vrouwen die een te hoge Body Mass Index hebben. Vrouwen die in het onderzoek werd gevraagd om meer dan 10 keer per week een tomatenproduct te eten (minstens 25 miligram lycopene per dag) hadden een hoger niveau van het hormoon adiponectin, het hormoon dat het metabolisme reguleert. Obesitas draagt in negatieve zin aan het krijgen van borstkanker. Een hoger niveau van adiponectin helpt dan ook borstkanker te voorkomen. "De voordelen van het eten van voldoende tomaten en tomatenproducten, zelfs gedurende een korte periode, komen duidelijk naar voren in ons onderzoek", zegt wetenschapper Adana Llanos, Ph.D., MPH, assistent professor epidemiologie van de Rutgers University. "Het eten van fruit en groenten, rijk aan essentiele voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en phytochemicaliën, heeft grote voordelen voor de gezondheid."

25 December door Kwappa·geen reacties·

Charlie Sheen mag zijn kinderen niet zien met de Kerst

Charlie Sheen (48) zal niet de Kerst doorbrengen met zijn tweeling Bob en Max. Naar verluidt zou een bezoek aan de kinderen niet door de tijdelijke voogd zijn goedgekeurd. Scott Mueller staat 't niet toe dat Charlie de Kerst doorbrengt met de kinderen van zijn ex-vrouw Brooke Mueller. Ook Brooke zou 't niet hebben gewild. Charlie is daar niet blij mee. Hij had al rondverteld dat hij zijn zoons zou zien. De ster uit Anger Management zal ook niet de feestdagen doorbrengen met zijn dochters uit een huwelijk met Denise Richards, Sam en Lola. Volgens ingewijden zou Charlie 't momenteel (weer) zwaar hebben. Hij zou zich onverantwoordelijk gedragen, vandaar zijn problemen met zijn exen en voogd. Sheen gaat nu de feestdagen doorbrengen met zijn nieuwe vriendin, de pornoster Brett Rossi. Hij neemt haar mee naar Europa.

25 December door Kwappa·geen reacties·

Dierenrechtenorganisatie woedend op Leonardo DiCaprio

Dierenrechtenorganisatie PETA is woest op Leonardo DiCaprio (39). Waarom? Vanwege zijn nieuwste film The Wolf Of Wall Street waarin hij met een getrainde chimpansee te zien is. In The Wolf Of Wall Street treedt DiCaprio op met de chimpansee Chance. PETA vindt dat niet kunnen. "Iemand als Leonardo DiCaprio, die zo begaan is met milieu issues, zou beter moeten weten. Hij zou deze prachtige dieren niet moeten inzetten voor entertainment doeleinden", zo luidt de officiële verklaring van PETA. "PETA hoopt dat als DiCaprio een volgende keer een script krijgt waarin een aap als acteur bedacht is, hij zich realiseert dat deze prachtige dieren al na hun geboorte worden weggehaald bij hun moeders. We hopen dat hij dan eist dat het script wordt herschreven." PETA beweert dat de chaimpansee Chance werd geleverd door de Rosaire familie. Deze familie zou erom bekend staan om met apen rond te reizen, en deze dieren te dwingen tot allerlei onnatuurlijke handelingen. Inmiddels heeft PETA een handtekeningenactie gestart waarin ze DiCaprio oproept om gewelddadigheden tegen dieren te stoppen. Er zijn al zo'n 40.000 mensen die hun handtekening hebben gezet onder de petitie. Tot nu toe heeft DiCaprio nog niet gereageerd op de aantijgingen.

24 December door Kwappa·geen reacties·

Welke celeb gaf in 2013 het slechtste interview?

Een groep Amerikaanse journalisten heeft eensgezind één celeb aangewezen die het slechtste interview over het afgelopen jaar heeft gegeven. Britney Spears (32) heeft volgens deze journalisten "het slechtste interview over 2013" gegeven. Entertainment journalist Luis Gomez vroeg zijn collega's wie het slechtste interview in 2013 heeft gegeven. En daar kwam een eenduidig antwoord: Britney Spears in het interview over haar nieuwste album. Ze zou "nerveus" en "niet betrokken" zijn geweest bij het onderwerp. Ze had duidelijk geen zin om over haar album, haar nieuwste single of haar aanstaande show in Las Vegas te praten. De kritiek op Spears wordt nog wat venijniger. Ze zou ongeloofwaardig ("ik playback nooit") en zo dood als een pier zijn overgekomen.

24 December door Kwappa·geen reacties·

Doutzen Kroes veilt trui voor Serious Request

Doutzen Kroes (28) heeft een trui ter beschikking gesteld voor de actie Serious Request 2013. Op marktplaats wordt er inmiddels al aardig geboden op de trui van Doutzen. Het laatste bod is nu 2.000 EUR. Wie biedt meer? Ga naar Marktplaats en bied mee.

24 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service