Pamela Anderson ontpopt zich tot ware dierenvriend en zet zich in voor hun rechten

Pamela Anderson (47) is de laatste jaren tamelijk geëngageerd; ze zet zich regelmatig in voor de goede zaak. Dit keer is India haar doelwit. Anderson dringt er bij de autoriteiten van India op aan om cosmetica die op dieren getest worden, volledig in de ban te doen. Ze hoopt daarmee het wetsvoorstel dat binnenkort wordt behandeld, een zetje in de juiste richting te krijgen. De minister van Gezondheid van India, Harsh Vardhan, is voornemens om de import van cosmetica en beautyproducten die op dieren zijn getest, volledig te verbieden. In een brief aan de Indiaanse minister schrijft de voormalige Baywatch-ster onder andere: "Bied alstublieft weerstand aan de grote bedrijven die nog steeds op een wrede manier werken. Keur alstublieft de voorstellen om de import en verkoop van cosmetica die zijn getest op dieren zo snel mogelijk goed." "De Europese Unie en Israël hebben al een verbod op het vermarkten en verkoop van cosmetica die op dieren worden getest. Bovendien hebben meer dan 1.400 bedrijven wereldwijd deze cosmetica of ingrediënten in de ban gedaan en vervangen voor modernere en humanere testmethoden."

23 August door Kwappa·geen reacties·

Kim Kardashian ziet er fantastisch uit in rode bikini (foto's)

Afgelopen week werd Kim Kardashian (33) op het strand van Punta Mita in Mexico door paparazzi op de gevoelige plaat vastgelegd. En het resultaat is verbluffend. Kim ziet er fantastisch uit in haar rode bikini. En dat terwijl ze nog geen twee weken geleden via Twitter liet weten moeite te hebben om af te vallen. Oordeel zelf, en bekijk hier de foto's.

21 August door Kwappa·geen reacties·

Mariah Carey's huwelijk staat op springen

Het gaat niet goed met het huwelijk van Mariah Carey (44). En dat is meer dan een gerucht, want echtgenoot Nick Cannon heeft inmiddels een en ander bevestigd. Volgens Cannon leven hij en Mariah al maanden niet meer bij elkaar. "We leven al een paar maanden ieder in een eigen huis", aldus Cannon. Hij ontkende dat er geen ander in het spel was. Daar zou geen sprake van zijn, niet bij hem en niet bij Mariah. "Mijn belangrijkste zorg zijn mijn kinderen". Carey en Cannon trouwden in 2008 en hebben samen een tweeling van 3 jaar oud: Monroe en Moroccan.

21 August door Kwappa·geen reacties·

Cindy Crawford vreest voor gezondheid kinderen en houdt ze van school

Topmodel Cindy Crawford (48) en haar man Rande Gerber zouden hun kinderen van school hebben gehaald omdat ze vrezen voor hun gezondheid! Presley Gerber (15) en Kaia Gerber (12) zitten beiden op de Malibu High School in Californië. Maar sinds begin deze week zitten de kinderen van Crawford thuis. Het topmodel wil niet dat haar kinderen naar school gaan. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat de lucht in de school vervuild is met PCB's. "Ik vind 't niet 100% veilig....Ik ben heel boos en teleurgesteld hoe men de dingen heeft aangepakt", aldus Crawford in een reactie aan NBC. "Hoe weet ik dat 't veilig is voor mijn kinderen?" PCB's worden in verband gebracht met kanker en huidaandoeningen.

20 August door Kwappa·geen reacties·

Hoe komt 't dat je metabolisme trager wordt en wat kun je er tegen doen?

Als je ouder wordt, zul je merken dat je metabolisme trager wordt. Dat merk je vooral als je zwaarder wordt. Hoe komt 't en wat kun je er tegen doen? De belangrijkste reden voor een trager metabolisme naarmate je ouder wordt, is omdat je hormoonspiegel verandert en je spiermassa verliest. Iedere vrouw krijgt daar vroeg of laat mee van doen, maar de mate waarin, is afhankelijk per individu. Je hoeft je er niet bij neer te leggen. Als je blijft sporten, goed slaapt en gezond eet (magere eiwitproducten, groente en fruit), dan kun je je hormoonspiegel op niveau houden evenals je spiermassa.

19 August door Kwappa·geen reacties·

WE LOVE: Fijne breisels om de herfst te overbruggen

Het weer is duidelijk omgeslagen. Jammer dat de temperaturen weer dalen, maar een mooi excuus om je garderobe aan te vullen met een paar kledingstukken die je helpen om de periode naar de winter te overbruggen. Wij zijn dol op fijne breisels. Superhandig. Combineer je trui of vest met een katoenen T-shirt of top. Als de temperaturen dan iets omhoog gaan, dan trek je gewoon een laagje uit. En helemaal dol zijn we op breisels in pasteltintjes. Omdat ze zo heerlijk vrouwelijk zijn. Wij vonden dit superfraaie exemplaar. In verschillende kleuren verkrijgbaar, maar de Dusty Pink is onze favoriet. Doen! Je zult zien dat je er plezier aan beleeft.

19 August door Kwappa·geen reacties·

Robin Williams maakt zieke vrouw dolgelukkig vlak voor zijn dood

Robin Williams (63) heeft vlak voor zijn dood een vrouw uit Nieuw-Zeeland heel gelukkig gemaakt. Vivian Waller die lijdt aan long-, darm- en leverkanker wilde voordat ze zou sterven dolgraag haar grote idool ontmoeten. Ze nam met Robin contact op en hij voldeed aan haar verzoek. Williams stuurde haar een videoboodschap. "Hallo Vivian, dit is RobinWilliams. Ik vroeg me af hoe 't daar is in Nieuw-Zeeland. Veel liefs...en je kunt mij van je 'bucket list' afhalen", zo luidt zijn bericht. Op de dag dat Vivian het bericht van Williams mocht ontvangen, werd ze naar een hospice gebracht. Daar moest ze het treurige nieuws ontvangen over de dood van haar idool. Familie zegt niet met Vivian te praten over de dood van Williams, maar vooral aan hem te willen worden herinnerd als een "geweldige persoonlijkheid".

19 August door Kwappa·geen reacties·

Hoe zit 't nu met Rihanna's liefdesleven?

Hoe zit 't nu eigenlijk met het liefdesleven van één van 's werelds grootste popidolen? Gisteravond werd Rihanna (26) in het gezelschap gezien van ex-vriendje Drake. Komt het stel dan toch weer bij elkaar? RiRi en Drake werden in dezelfde nachtclub in New York gezien. Het was voor het eerst dat ze weer samen werden gezien nadat ze vermoedelijk eerder dit jaar een punt zetten achter hun relatie. Verrassend genoeg legde Rihanna's andere ex, Chris Brown, het een paar dagen geleden weer aan met zijn ex Karrueche Tan. Het is een publiek geheim dat Chris en Drake regelmatig met elkaar botsen, vermoedelijk wanneer het onderwerp 'Rihanna' luidt. Vorig jaar gingen Chris en Drake zelfs met elkaar op de vuist en verbouwden het interieur van een New Yorkse nachtclub.

19 August door Kwappa·geen reacties·

Wat zijn de meest gehate lichaamsdelen?

Engels onderzoek heeft uitgewezen aan welk lichaamsdeel vrouwen het meeste een hekel hebben. Bijna eenderde van alle Engelse vrouwen geven aan dat ze het minst blij zijn met hun buik. De totale lijst van meest gehate lichaamsdelen ziet er als volgt uit: 1. Buik 2. Love handles 3. Bovenarmen 4. Heupen 5. Neus 6. Borsten 7. Tanden 8. Benen Overigens zegt 85% niets aan zichzelf te gaan of willen verbouwen. 10% geeft aan dat wel te doen als ze het geld zouden hebben.

28 July door Kwappa·geen reacties·

WE LOVE: hardloopshorts óók buiten de sportschool

Hardloopshorts zijn niet exclusief voor hardlopen of in de sportschool. Shorts zijn een musthave fashion item dit seizoen! Maar hoe draag je ze stylish? Om te voorkomen dat je eruit ziet alsof je net uit de sportschool komt, draag je shorts met wat luxere kledingsstukken en accessoires, zoals een zijden top, een prachtige ketting en mooie sandalen. Uiteraard helpt 't als je mooie bruine benen hebt. Wij vonden dit prachtige exemplaar, nu halen want in de SALE!

28 July door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service