20% van de stellen ruziet er flink op los tijdens de kerstperiode

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens de feestdagen op vakantie te gaan. Of het nu op de piste, een stedentrip of op het strand is, romantiek is in sommige gevallen ver te zoeken. Uit onderzoek blijkt dat bij 1 op de 5 stellen het flink dondert tijdens de vakantiedagen. Bij stellen met kinderen is dit percentage zelfs 25%. Van dit percentage denkt enkel 5% van de stellen, na een afschuwelijke ruzie op vakantie, over een scheiding na. Toch is bij 3% van de stellen de relatie tijdens de vakantie of direct na thuiskomst beëindigd. Bij bijna de helft van de koppels (45%) verloopt de vakantieperiode doorgaans harmonieus. En 20% van de stellen geeft aan juist in deze periode van het jaar nader tot elkaar te komen. Het feit dat de vakantie wordt doorgebracht met de partner, is bijna een vanzelfsprekendheid. Slechts 2% geeft aan niet met de partner op vakantie te gaan. Vraag: Tijdens de kerstvakantie is het niet alleen pais en vree. Als u denkt aan uw laatste vakantie met uw partner, welke van de volgende beweringen is van u op toepassing? Vakanties zijn in het algemeen bijzonder harmonieus met mijn partner (totaal 44 %, 48 % zonder kinderen, met kinderen 39 %) Een vakantie brengt ons altijd nader tot elkaar (totaal 20%, 21 % zonder kinderen, met kinderen 20 %) We hebben heus wel eens een fikse ruzie tijdens vakantie gehad maar ik heb hierdoor nog nooit een scheiding overwogen (totaal 20 %, 17% zonder kinderen, met kinderen 25 %) Ik ben nog nooit met mijn partner op vakantie geweest (totaal 6 %, 6 % zonder kinderen, met kinderen 5 %) Ik heb tijdens een vakantie of onmiddelijk daarna, overwogen om van mijn partner te scheiden (totaal 5 %, 4 % zonder kinderen, met kinderen 6 %) Tijdens een vakantie of direct na thuiskomst is mijn relatie beeindigd (totaal 3 %, 2 % zonder kinderen, met kinderen 3 %) Ik ga niet met mijn partner op vakantie (totaal 2 %, 2 % zonder kinderen, met kinderen 2 %) n = 1.404 mensen

24 December door Kwappa·geen reacties·

8 Fashiontips om te voorkomen dat je er ouder uitziet

Kleed je naar je leeftijd, is een dwingende uitspraak. Maar niet voor niets. Er zijn do's en don'ts in fashionland, die echt helpen om te voorkomen dat je er als je oma uitziet. Hier komen ze. 1. Een niet goed passende beha. Uit onderzoek blijkt dat 80% van alle vrouwen de verkeerde maat beha draagt. Hierdoor staat je kleding minder goed, en wordt je gehele uitstraling minder strak....dus oud ;-(. 2. En kniebroek.....niet doen! 3. Gezondheidsschoenen. Er is tegenwoordig zoveel keuze, dat je niet verplicht bent om gezondheidsschoenen te dragen als je lastige voeten hebt. 4. Vermijd bloemenprint. Ben je echt zo doel op bloemen, zoek 't dan in accenten. Maar draag nooit, nooit een volledige bloemen outfit. Je wordt er echt oma van (tenzij je halverwege de 20 bent, en eruit ziet als een topmodel). 5. Houd je kleuren rustig. Laat je niet verleiden tot het doen van aanschaffen die in de buurt komen van neon. Ga voor kleuren als donkerblauw, diepgroen of bordeauxrood. Deze kleuren gaan met de meeste teints, dus ook bij de wat oudere huid. 6. Doe het twin-setje in de ban! Ook al zit 't nog zo lekker, niet doen. Je ziet er uit - inderdaad - als je oma. 7. Geen jersey stofje. alsjeblieft niet. Het zit zo lekker om je lijf, dat 't alle vormen van je lichaam laat zien. En tja, wil je daar nou het accent op leggen....?? 8. Draag niet altijd zwarte panty's. En zeker niet bij een donkere rok of jurk. Het lijkt dan alsof je naar een begrafenis gaat. Bovendien staat 't gewoon pittiger als je een andere kleur kiest. Ga 'ns voor heel donkerbruin, petrol of donkergrijs.

24 December door Kwappa·geen reacties·

MUST HAVE: Bontkraag

De bontkraag is helemaal hot dit seizoen. Niet alleen ziet 't er extreem chique uit, maar het houd je ook lekker warm. Een echte must-have. Met dank aan Diana Von Furstenberg, Jason Wu en Rebecca Minkoff zien we weer veel bontkragen.

23 December door Kwappa·geen reacties·

Vrouwen dieten gemiddeld 18,9 jaar van hun leven

Uit Engels onderzoek blijkt dat vrouwen gemiddeld 18,9 jaren van hun leven op dieet zijn. De meeste vrouwen starten met een dieet aan het begin van het nieuwe jaar. Zo'n eenderde van de vrouwen doet goede voornemens in januari. In mei gaat 13% van de vrouwen op dieet omdat het bikiniseizoen in zicht is. En in oktober gaat 1 op de 10 op dieet vanwege de feestdagen. Bijna eenvijfde van de vrouwen die begint met dieten in januari stopt met dieten is februari. 16% van de dieters in mei, haakt af in augustus. En 37% heeft er in december al weer genoeg van. Vrouwen blijken er een gewoonte van te maken om voortdurend in een cirkel van dieten, aanhaken en dieten te geraken.

23 December door Kwappa·geen reacties·

Bruce Willis (58) wordt opnieuw vader

Bruce Willis (58) en zijn vrouw Emma Heming (35) verwachten hun tweede kindje samen. Willis trouwde met het fotomodel in 2009, en samen hebben ze al een dochtertje, Mabel (1). Willis heeft ook drie dochters bij zijn ex-vrouw Demi Moore: Tallulah (19), Scout, (22) en Rumer (25).

23 December door Kwappa·geen reacties·

Bekijk de metamorfose van Miley Cyrus (foto's)

Miley Cyrus (21) heeft haar fans het afgelopen jaar versteld doen staan door de uiterlijke transformatie. Van het lieve schattige meisje, is Miley een echte pop diva geworden. Of 't zoveel fraaier is, dan lopen de meningen over uiteen. Wat vind jij? Is 't een verbetering of een verslechtering? Laat 't ons weten en plaats een reactie. Bekijk hier de foto's van Miley's metamorfose.

23 December door Kwappa·geen reacties·

Mariah Carey gaat weer uit de kleren voor traditionele kerstfoto in de sneeuw (foto)

Mariah Carey (43) houdt de traditie erin. Ze liet zich in bikini, in de sneeuw fotograferen. Ze plaatste de foto op Instagram. Carey heeft een huis in Aspen, en daar liet ze zich op de foto zetten. Gekleed in uitsluitend een rode bikini (brrrr....). Wie de foto maakte, is niet bekend. .

23 December door Kwappa·geen reacties·

Wentworth Miller spreekt over zijn homoseksuele geaardheid (video)

Wij vonden een mooi filmpje waarin Wentworth Miller (41) spreekt over zijn problemen in zijn jeugd, en hoe hij zover kwam om uiteindelijk uit de kast te komen. De acteur, model en producent, is vooral bekend geworden met zijn vertolking van Michael Scofield in Prison Break. Jarenlang heeft hij zijn geaardheid verborgen weten te houden, uit angst voor zijn carrière. Nu spreekt hij er openlijk over. Bekijk hier de speech van Wentworth.

22 December door Kwappa·geen reacties·

Huub Stapel over scheiding: 'Er is beslist geen ander in het spel'

Acteur Huub Stapel (59) en zijn vrouw Resie gaan na 40 jaar uit elkaar. Dat heeft het stel eerder bevestigd. Huub legt uit dat er geen sprake is van overspel. "Er is beslist geen ander in het spel", zegt Stapel in een interview in Story. Hij legt uit dat de beslissing om te gaan scheiden een hele pijnlijke was, voor hen allebei, maar dat hij en Resie "uit elkaar zijn gegroeid". Een buitengewoon verrassende beslissing, want Huub en Resie golden als een hecht koppel. Vaak uitte Huub zich lovend uit over zijn vrouw, zijn steun en toeverlaat. Ondanks het feit dat Huub regelmatig een vriendinnetje had, bleef Resie hem trouw. Negen jaar geleden trouwde het stel zelfs. Huub wilde hiermee Resie aangeven hoeveel hij om haar gaf. Toch was 't blijkbaar niet genoeg om de problemen het hoofd te bieden.

22 December door Kwappa·geen reacties·

Doutzen Kroes ambieert filmcarrière, maar niet 'voor het mooie plaatje' (video)

Doutzen Kroes (28) was afgelopen vrijdag te gast bij RTL Late Night. In dat programma vertelde ze over haar ambities voor de toekomst. Ons Nederlands topmodel verklaarde dat ze dolgraag zou acteren. Maar dat het moeilijk is om de overstap te maken van een carrière als model naar een als actrice. Ze doet er alles aan, waaronder acteerlessen, maar vooralsnog blijft 't moeilijk. Doutzen krijgt wel aanbiedingen, maar altijd "voor het plaatje", en daar geeft ze niet de voorkeur aan. Ze zou liever een echte rol hebben. Bekijk hier het interview met Doutzen.

22 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service