Meeste singles zijn depressief rond Kerst

Single zijn met de feestdagen is doorgaans niet zo’n gelukkige combinatie. Bijna 70 procent heeft last van depressieve gevoelens en ruim de helft voelt zich oprecht eenzaam zonder vaste partner. Dit blijkt onder andere uit onderzoek van online magazine Singlessite dat 950 singles ondervroeg over single zijn tijdens de feestdagen. De feestdagen staan voor velen in het teken van warmte, gezelligheid en samenzijn. De single is hier zich wel van bewust en gevoelens van depressiviteit spelen in de decembermaand vaker op dan anders. Zo voelt bijna de helft zich lichtelijk depressief, nog eens 19 procent behoorlijk depressief en 5 procent geeft aan serieus last te hebben van een depressie. Verder blijkt dat 10 procent van de alleenstaanden soms met de gedachte speelt zichzelf van het leven te beroven. Nog een 3 procent heeft deze gedachte zelfs geregeld. Men ziet overigens meer op tegen de jaarwisseling dan tegen de kerstdagen. Omdat een vaste partner in hun leven ontbreekt, voelt 65 procent van de singles zich met de feestdagen oprecht eenzaam. Zo’n 34 procent van hen durft hier niet voor uit te komen en houdt dit daarom bewust geheim. Daarbij is ruim de helft van de singles in deze tijd van het jaar jaloers op mensen die wel een relatie hebben. Ruim een derde verlangt zelfs terug naar gelukkigere tijden met zijn of haar ex-partner. Op de vraag wat men het meest mist tijdens de feestdagen zijn de singles tamelijk eensgezind; er wordt het heftigst verlangd naar een nieuwe vaste partner. De verleiding om meer moeite te doen en nog voor de feestdagen een nieuwe partner te vinden is dan ook niet zo vreemd. Singles zijn actiever op datingsites (25%), ze gaan vaker uit (11%) en bezoeken geregeld een speeddate-avond. Daarnaast zijn ze bewuster bezig hun kring met sociale contacten uit te breiden. Uiteindelijk brengen singles de kerstdagen voornamelijk bij familie (45%) en vrienden (9%) door. Opmerkelijk is wel dat bijna een kwart smoesjes verzint om onder het verplichte kerstdiner met de familie uit te komen. Met oudjaar blijft maar liefst 40% van de singles alleen thuis.

18 December door Kwappa·geen reacties·

Eet je tanden wit met appels

Wist je dat je door het eten van bepaalde voedingsmiddelen, je tanden witter kunt maken? Appels worden wel 'ns de 'natuurlijke tandenborstel' genoemd. Als je niet in staat bent om tussendoor je tanden te poetsen, eet dan een appel! Rauwe worteltjes, selderij en popcorn blijken dezelfde werking te hebben. De scherpe kantjes van deze voedingsmiddelen schuren als het ware je tanden wit. De bacteriën worden van je tanden afgepoetst.

18 December door Kwappa·geen reacties·

10 Kledingtips voor op de skipiste: What to wear and what not

Hoe kom je in 2014 fashionable de skihelling af? Wij hebben een overzicht van de beste fashiontips voor op de piste. 1. Moon boots zijn in. Kijk bij Ugg of John Lewis voor een goed paar. 2. Houd de kleuren eenvoudig: een zwarte jas met een gekleurde broek is het meest gangbaar. Met deze kleurencombinatie geef je aan een professionele skiër te zijn. 3. Ook voor skitruien geldt: houd 't simpel. Colour blocking is goed, bijvoorbeeld Jil Sander. Of ga voor een cashmere trui van Chinti & Parker. 4. Als je goed kunt skiën of boarden, ga er dan helemaal voor: ruime kleding, met grafische vormen en een knipoog naar de 70-er jaren. Alles mag, zelfs pandabeertjes op je broer, maar wat hierbij absoluut noodzakelijk is: je moet uitstekend kunnen skiën of boarden. 5. Skipakken zijn uit, tenzij je een vintage exemplaar van Chanel (zwart/wit) kunt scoren. Combineer met Chanel skibril, en je bent helemaal top! 6. Monochroom is mooi voor een moderne look. Bijvoorbeeld, ga voor een zwarte salopette met een wit jack. Of een witte taillebroek met een wit jack met zwarte rand. 7. Draag een helm. Je kunt niet zonder. Niet alleen vanwege de veiligheid, maar ook voor de complete look. 8. Neem ook spullen mee in je koffer voor een spa. De meeste resorts beschikken inmiddels over een lekkere sauna, en als je gelukt hebt over een spa. 9. Draag je haar uit je gezicht, het liefst met een korte pony (even naar de kapper dus voor de vakantie). 10. Onderschat niet de après-ski. Zorg dat je ook wat leuke gezellige jurkjes in je koffer meeneemt.

18 December door Kwappa·geen reacties·

Khloe Kardashian bedroog Lamar Odom!

Volgens Lamar Odom (34) gaat zijn vrouw Khloe Kardashian (29) vreemd. Terwijl hij bezig zou zijn om z'n huwelijk te redden, zou Khloe het hebben aangelegd met een collega topsporter. Het zou gaan om Matt Kemp, een honkballer bij de Los Angeles Dodges. Hij en Khloe zouden elkaar de afgelopen maanden in het geheim hebben ontmoet. Lamar is er kapot van. Volgens vrienden had hij nog altijd hoop dat hij en Khloe weer bij elkaar zouden komen. Ondanks alle problemen, had hij nog altijd vertrouwen in de relatie. Khloe vroeg een paar weken geleden officieel de scheiding aan.

18 December door Kwappa·geen reacties·

Ryan Gosling weer vrijgezel

Hollywood stel Eva Mendes (39) en Ryan Gosling (33) zijn uit elkaar. Het stel zegt een pauze te hebben ingelast in hun relatie. Volgens ingewijden ging het allemaal te snel voor het stel. Ze hebben besloten om afstand van elkaar te nemen om hun relatie te evalueren. Klaarblijkelijk zou het onderwerp van kinderen daarbij een breekpunt zijn geweest. Eva zou graag kinderen willen, maar Ryan is daar nog niet zeker van. Ryan en Eva zijn sinds twee jaar met elkaar. In hoeverre Ryan's ex-vriendinnetje Rachel McAdams een rol heeft gespeelt bij de beslissing om een pauze in te lassen, is niet bekend. Begin dit jaar was Eva niet erg blij toen ze hoorde dat Rachel Ryan had gebeld om haar te troosten na haar breuk met Michael Sheen.

18 December door Kwappa·geen reacties·

Chris Brown verkoopt zijn huis in Hollywood

Chris Brown (24) heeft zijn huis te koop gezet in Hollywood. Het optrekje van de Grammy-winnaar staat te koop voor $1,92 miljoen. Het huis telt 3.000 m2, 3 slaapkamers, 3 badkamers en staat in een dure wijk van Hollywood. Zo'n zes maanden geleden moest Chris de muren van z'n huis weer laten overschilderen nadat hij door de buren erop werd gewezen dat hij niet de buitenkant mag volspuiten met graffiti. Chris kocht het huis in 2011 voor $1,55 miljoen.

18 December door Kwappa·geen reacties·

Albert Verlinde 'boos' op Show Laat

Albert Verlinde (52) is niet gelukkig met alle publiciteit rondom zijn persoon en zijn huwelijkspartner Onno Hoes. Hij walgt van concurrent Show Laat die maar blijft verhalen over de vermeeende relatieproblemen van hem en Onno. Ook gisteravond pakte Show Laat weer breed uit met de naaktfoto van Onno en de problemen tussen de twee echtgenoten. Albert wordt er echt "boos" om. "Daar word ik zo verschrikkelijk moe van. Het lijkt wel alsof Evert Santegoeds niet wíl dat het goed komt tussen ons", zegt Verlinde. “Als ik in Boulevard dag in dag uit hetzelfde zou behandelen, zou echt mijn hoofdredacteur of zenderbaas zeggen: ‘Albert, ik weet niet wat je aan het doen bent, maar ik denk niet dat de kijker hier op zit te wachten met elke dag hetzelfde onderwerp, dus stop er even mee.’“

17 December door Kwappa·geen reacties·

Regelmaat belangrijker dan slaapduur

Schoolgaande kinderen presteren beter als ze op een vast tijdstip naar bed gaan, dan kinderen die op wisselende tijden in bed stappen. Dat blijkt uit recent onderzoek. Wetenschappers van University College London bestudeerden meer dan 11.000 kinderen over een langere periode. Uit het onderzoek bleek dat kinderen die geen vast tijdstip hebben om naar bed te gaan, slechter scoren op school als ze een jaar of 7 zijn. De slechtere schoolprestaties is vooral te zien bij meisjes. Bovendien werd vastgesteld dat kinderen uit de lagere sociale klassen vaker laat naar bed gaan en veelal onregelmatig slapen. Conclusie van het onderzoek is dat het belangrijk is dat kinderen een vast slaappatroon ontwikkelen als ze jong zijn. Dat komt de cognitieve ontwikkeling van kinderen - vooral meisjes - ten goede.

17 December door Kwappa·geen reacties·

Michael Jackson's arts: 'Geloof anderen niet. Ik ben nog altijd in business!'

Dokter Arnold Klein, dermatoloog en vriend van Michael Jackson, laat weten dat hij nog altijd in business is. Je kunt bij Klein nog altijd terecht voor je dagelijkse botoxprik, zo lijkt 't. Klein is sinds het overlijden van de King of Pop eigenlijk uitsluitend in het nieuws door problemen met de fiscus of justitie. Maar onkruid vergaat niet: hij houdt de deuren van zijn praktijk open. Ondanks zijn faillissement is hij nog altijd niet met pensioen. "Geloof niet wat anderen zeggen, ik ben nog altijd in business!", zo luidt de tekst op de kaart die Klein naar zijn klanten stuurt.

17 December door Kwappa·geen reacties·

Stopt George Michael ermee?

Het gerucht gaat dat George Michael (50) met zijn carrière in de spotlights is gestopt. De reden van de geruchtenstroom is het feit dat de officiële website van George op zwart staat. Alle inhoud is van www.georgemichael.com af. En dat brengt fans wereldwijd in verwarring. Sterker nog, mensen zijn bezorgd om zijn gezondheid. Het enige wat nu te zien is dat de site belooft dat er in 2014 "spannend" nieuws staat te wachten. Wat denk jij? Een publiciteitsstunt of gaat George er echt mee stoppen? Laat 't ons weten en plaats hier een reactie.

17 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service