KLEDINGTIP VOOR DE KERST: Million dollar gouden feestjurk!

Tuurlijk, een zwart jurkje doet 't altijd goed met de Kerst. Maar wij vielen als een blok voor deze million dollar gouden feestjurk! Supermooie subtiele stof heeft deze gouden jurk mét slangenprintje. Ook fraai hoe lekker simpel de vorm is. Doen!

17 December door Kwappa·geen reacties·

Onno Hoes post selfie van naakte torso

Onno Hoes (52), de echtgenoot van Albert Verlinde en burgemeester van Maastricht, kwam een paar weken geleden in opspraak vanwege zijn vermeende overspel. Nu maakt hij opnieuw headlines met een foto van zijn naakte torso die hij zelf op Internet postte. Op de homo-datingapp Grindr, postte Hoes een foto van zijn naakte bovenlijf. De foto werd door De Telegraaf overgenomen en breed uitgepakt op de pagina Privé. Inmiddels roeren lokale politici in Maastricht zich in de discussie. En vinden dat Hoes zich moet gaan gedragen. Wij vragen ons af of Hoes zich misschien in een midlife-crisis bevindt? Wat vind jij? Laat 't ons weten en plaats hier een reactie.

16 December door Kwappa·geen reacties·

Rihanna speelt Eminem's sekstherapeute in nieuwe muziekvideo (video)

Rihanna (25) en Eminem (41) zijn er weer in geslaagd om records te verbreken met hun nieuwe single The Monsters. En fans staat nog meer 'moois' te wachten, want Rihanna speelt in de nieuwste muziekvideo van de twee Eminem's sekstherapeute. Eminem postte een preview van de clip waarin we de rapper zien in een donkere kamer. Rihanna komt binnen en zet de televisie aan in de ruimte. Daarna gaat ze voor hem zitten, en stelt zich op als zijn therapeute. Ben je nieuwsgierig naar de preview van de clip? Klik dan hier.

16 December door Kwappa·geen reacties·

Kelly Clarkson twittert vreemde kerstfoto

Kelly Clarkson (24) heeft een wel heel merkwaardige kerstfoto rondgestuurd op Twitter. De zangeres van Wrapped in Red twitterde een foto van zichzelf met gezin, voor de open haard en mét de kerstman. "Merry Christmas from the Blackstocks!" schreef ze erbij. Op de foto ziet 't er naar uit dat de kerstman heel gelukkig is met het inpakken van het gezin Clarkson: Kelly, haar man Brandon Blackstock, en stiefkinderen Savannah en Seth. Beetje vreemd is 't wel....

16 December door Kwappa·geen reacties·

Peter O'Toole is dood

Acteur Peter O’Toole is op 81-jarige leeftijd overleden. Hij stierf in de ziekenhuis in Londen, na een lang ziekbed. Bij leven verdiende O'Toole acht Oscar nominaties voor films als Lawrence of Arabia, The Lion in Winter en My Favorite Year. Hij ontving nooit een Oscar voor zijn acteerwerk, maar werd in 2003 wel met de Honorary Academy Award geëerd. O'Toole werd geboren in Ierland, en leefde het grootste gedeelte van zijn leven in Londen. Daar stond hij nog regelmatig op het podium.

16 December door Kwappa·geen reacties·

Bruno Mars verslaat Justin Timberlake

Bruno Mars (28) is verkozen tot de beste artiest in 2013. Volgens de jaarlijkse Billboard lijst is Mars het meest succesvol geweest in het afgelopen jaar. Mars had meerdere succesnummers, waaronder When I Was Your Man en Treasure. Zijn album Unorthdox Juxebox verkocht meer dan 1,8 miljoen keer, en werd het op een na best verkochte album van het jaar. Daarnaast werd Mars 4 keer genomineerd voor een Grammy. Justin Timberlake kwam na 7 jaar afwezig te zijn geweest weer terug in de Billboard lijst, maar wist Mars niet te verslaan. Taylor Swift is verkozen tot beste vrouwelijke artiest van het jaar.

15 December door Kwappa·geen reacties·

Katherine Jackson wil zaak tegen AEG heropenen, de jury zou zijn belazerd!

Katherine Jackson (83), moeder van de overleden King of Pop Michael Jackson, heeft officieel een verzoek ingediend bij de rechtbank om het proces tegen AEG opnieuw te doen. Jackson beweert dat de jury eerder dit jaar een uitspraak deed op basis van foutieve informatie. In elk geval niet alle informatie in ogenschouw heeft genomen. Katherine verloor de zaak tegen AEG omdat de jury besliste dat AEG niet had kunnen weten dat lijfarts Conrad Murray incompetent was. Katherine beweert dat er wel degelijk bewijs is waaruit blijkt dat Murray zich in de maanden voorafgaand aan de dood van haar zoon, onverantwoordelijk heeft gedragen. Uit de aanvraag van Katherine om de zaak heropenen blijkt dat vier juryleden nu spijt hebben van hun beslissing om AEG vrij te pleiten. Een jurylid schrijft zelf "Ik voel me belazerd...." Een ander zegt: "Het was erg oneerlijk zoals de zaak werd beslist. Ik had geen twijfel dat AEG Live verantwoordelijk was (voor de dood van Michael Jackson)."

14 December door Kwappa·geen reacties·

Barron Hilton: 'Boytoy Lindsay Lohan oorzaak van gevecht!'

Het broertje van Paris Hilton, Barron Hilton, zegt dat de ruzie waarbij hij in elkaar werd geslagen op een feestje, door de nieuwste boytoy van Lindsay Lohan werd veroorzaakt. Morgan O’Connor, een Ralph Lauren model, zou met Barron hebben gesproken over het vreemde gedrag van Lindsay. Hij zou hebben gezegd dat ze (nog altijd) aan drugs is verslaafd en dat ze op zoek is naar heibel. Toen één van Lindsay's vrienden het gesprek hoorde, en het doorkletste aan Lindsay, stookte zij vriend Ray LeMoine op om Barron in elkaar te slaan. En dat terwijl Barron zich van schuld bewust is. LeMoine sloeg Barron met een voorwerp, waar hij nog altijd de gevolgen van draagt. Lindsay doet sinds het incident alsof haar neus bloedt, en ze niets van het incident af weet. En ze doet 't nog altijd met boytoy O'Connor.

14 December door Kwappa·geen reacties·

Tieners oververmoeid door chatten en sms'en

Omdat veel tieners tot 's avonds laat (en na middernacht) niet loskomen van hun mobieltje, dreigt oververmoeidheid. Uit onderzoek blijkt dat twee op de drie tieners tot veel te laat ligt te chatten, snapchatten, appen en sms'en. Hierdoor krijgen tieners te weinig slaap, vermindert hun weerstand en dreigen er allerlei ziektes en concentratieproblemen. Het is niet goed om je bed tot plaats van 'werken' en 'activiteit' te bombarderen. Het bed is primair bestemd om rust te geven. Als je teveel en te vaak tot diep in de nacht gebruik maakt van digitale communicatiemiddelen, gaan je hersenen het bed associeren met 'werken' en 'activiteit'. Je hersenen worden als het ware opnieuw geprogrammeerd en je krijgt moeite met in slaap komen en blijven. Niet goed voor kinderen in de groei. Tieners hebben gemiddeld 10 uur slaap per nacht nodig. Pas vanaf je achttiende heb je genoeg aan 8 uur slaap per nacht.

13 December door Kwappa·geen reacties·

Weer een Victoria's Secret Angel die gaat trouwen

Lindsay Ellingson, topmodel en Victoria's Secret Angel, gaat trouwen. Ellingson heeft al een jaar of zes een relatie met Sean Clayton, een vertegenwoordiger in medische apparatuur. Hij ging voor haar op de knieën, en zij accepteerde zijn aanzoek. Ellingson maakte haar catwalk debuut in 2005, voor John Galliano. Die haar in 2007 samen met Gisele Bündchen, Naomi Campbell en Linda Evangelista voor een show van Dior contracteerde. Ellingson en Clayton gaan in juni trouwen.

13 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service