Zieke Henny Huisman 'ontroerd' door media aandacht

Henny Huisman (62) is de laatste weken weer op de televisie. En Huisman zelf dat hij dat te danken heeft aan niemand minder dan aan Beau van Erven Dorens. In De Telegraaf vertelt Huisman hoe ontroerd hij is door alle aandacht die er opeens blijkt te zijn voor zijn bestaan. Zo was hij uitgenodigd bij Carlo en Irene, en is Beau een ludieke actie gestart om Huisman weer op de buis te krijgen. En dat terwijl er net bij Huisman een niertumor is vastgesteld. Huisman gelooft niet in toeval. "Ik kan het moment waarop Beau zich voor mij hard maakte met de beste wil van de wereld niet zien als toeval", vertelt Huisman. Een paar dagen na zijn optreden bij Carlo en Irene was er weer een situatie waardoor hij werd getriggered. “Maar amper een paar dagen later diende zich opnieuw een moment aan waarop ik dacht: ’Zie je wel, zouden mensen dan tóch onbewust bespeuren dat er iets met me is?’" Huisman is ontroerd: “Je wilt niet weten wat dát met me deed. Want hoe is het mogelijk dat ik juist in deze periode waarin de diagnose renal cell carcinoom werd gesteld zoveel hartverwarmende reacties krijg?” Binnenkort hoort Huisman of de tumor kwaadaardig is of niet.

10 December door Kwappa·geen reacties·

Is Julia Roberts zwanger?

Het gerucht gaat dat Julia Roberts (46) opnieuw zwanger zou zijn. Het gerucht wordt gevoed door foto's waarop duidelijk een buik(je) te zien is. Julia en haar man Danny Moder zijn al de gelukkige ouders van drie kinderen. Maar dat neemt niet weg dat 't nog altijd mogelijk is. Halle Berry, Uma Thurman, Mariah Carey en Madonna gingen Julia voor. Zij kregen allen op latere leeftijd nog kinderen.

10 December door Kwappa·geen reacties·

Victoria Beckham vond de reünie van de Spice Girls maar niks

Victoria Beckham (39) zegt nu weinig goeds over de reünie van de Spice Girls. "Ik realiseerde me dat 't echt afgelopen was in 2008, toen we onze reünie tour deden", zegt Beckham. "Het hadden één van de beste momenten van mijn leven moeten zijn, maar ik wilde gewoon ergens anders zijn." Samen met collega's Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton en Geri Halliwell deed Beckham in 2007 en 2008 een tour, nadat de Spice Girls in 2000 uit elkaar ging. "'t Was niet omdat ik geen respect had voor de meiden of het publiek, maar de passie was er gewoon niet meer. Daarentegen neemt mijn passie in mijn nieuwe carrière elk jaar toe. Ik wil nog altijd meer."

10 December door Kwappa·geen reacties·

De nieuwe style-app belooft de 'Shazam for fashion' te zijn

Een nieuwe style-app maakt 't mogelijk om de stijl van een ander 'te stelen'. Het belooft de 'Shazam for fashion' te zijn. Voor diegenen die nog niet weten wat Shazam is, leggen wij 't graag uit. Met Shazam kun je erachter komen welke muziek je beluistert, en het tevens online bestellen. Welnu, er is nu een app die hetzelfde doet voor de kledingstijl van iemand die je ziet. Je maakt eenvoudigweg een foto van degene die je een leuke kledingstijl vindt hebben en vraagt aan de app om jou te vertellen waar je de kleding kunt kopen. Je kunt de app in de app store vinden. Probeer 'm eens uit: www.style-eyes.eu. Wij zijn nieuwsgierig naar je ervaringen....

9 December door Kwappa·geen reacties·

Katy Perry: 'Kinderen waren oorzaak breuk met Russell Brand'

In een recent interview doet Katy Perry (29) een boekje open over haar huwelijk met Russell Brand (38). Ze vertelt onder andere dat het onderwerp van kinderen de oorzaak was van hun scheiding in 2011. "Brand wilde echt heel erg graag kinderen van mij, en ik wist dat ik niet zover was - ik vermoed dat 't iets te maken heeft met controle. Ik dacht, denk ik, dat het hebben van een kind een opoffering zou betekenen. Dan zou ik vaker thuis moeten zijn. Ik wilde het wel, maar ik wist ook dat ik er nog niet klaar voor was. Het was niet zo van 'hey, laten we samen kinderen hebben omdat we van elkaar houden", vertelt Perry aan het tijdschrift Marie Claire. Perry is nu met John Mayer. En ze is heel gelukkig met hem. "Hij is zo fantastisch. Ik ben al langere tijd een fan van hem. Hij is briljant, hij heeft een briljante geest." Over kinderen is Katy nog altijd niet helder. "Ik ben echt nog niet zo ver, en ik kan niet zo ver vooruit kijken. Maar als ik een gezin wil beginnen, dan wil ik ook echt wel een beetje moederen."

9 December door Kwappa·geen reacties·

Walt Disney maakt vervolg op Indiana Jones

Walt Disney Studios en Paramount Pictures gaan samen een vervolg maken op de populaire filmserie Indiana Jones. Paramount gaat de eerste vier nieuwe Indiana Jones films distribueren, en krijgt een deel van de opbrengt van de films.

9 December door Kwappa·geen reacties·

Fast & Furious gaat gewoon door, ook na overlijden van Paul Walker

De opnamen van de Fast & Furious 7 kwamen abrupt tot stilstand door de dood van hoofdrolspeler Paul Walker (40). Echter, de producenten hebben aangekondigd dat de opnamen gewoon weer doorgaan. Regisseur James Wan heeft aangekondigd dat het productieteam de opnamen voor Fast & Furious 7 weer hervatten. Wan vertelde onder andere in een interview dat de hele crew kapot is van verdriet, maar dat het leven ook weer verder gaat. "Iedereen is heel verdrietig en teneergeslagen, maar we gaan weer verder." Wan heeft nog niet gezegd wanneer de productie weer wordt hervat en hoe de dood van Paul wordt verwerkt in het verhaal. Maar duidelijk is dat er beperkte mogelijkheden zijn. Paul kwam midden in de productie om het leven. De producenten zijn verplicht om zijn dood in het plot te verwerken of het bestaande materiaal weg te gooien en opnieuw te beginnen.

9 December door Kwappa·geen reacties·

Susan Boyle: 'Ik heb het syndroom van Asperger'

Susan Boyle (52) heeft het syndroom van Asperger. De ster uit Britain's Got Talent bracht zelf het nieuws naar buiten. In de Engelse krant The Guardian vertelt Boyle dat ze eerder dit jaar met het syndroom van Asperger werd gediagnostiseerd. Ze ervaart de diagnose "als een opluchting", omdat mensen nu "eindelijk" haar beter zullen begrijpen. Boyle zegt te worstelen met relaties, ze heeft moeite om te communiceren. Ze is blij dat haar gedrag nu ook een naam heeft. Asperger is een milde vorm van autisme. "Ik begrijp nu beter wat er mis is. Ik ben opgelucht en rustiger over mijzelf."

9 December door Kwappa·geen reacties·

Bob Dylan's gitaar levert recordbedrag op

Een electrische gitaar van Bob Dylan (72) bracht gisteren bijna $1 miljoen op bij veilinghuis Christie's. Het is een recordbedrag, niet eerder werd er zo'n bedrag neergeteld voor een gitaar. De Fender Stratocaster werd door Dylan voor het eerst gehanteerd in 1965, tijdens het Newport Folk Festival. Hij markeerde daarmee het begin van een nieuwe akoestische periode. Aanvankelijk werd hij weggejouwd door het publiek, maar later stapte iedereen over op electrische gitaren. De anonieme koper betaalt $965.000, en dat is meer dan waar het veilinghuis Christie's op had gerekend. Ze had verwacht dat de gitaar tussen de $300.000 en $500.000 zou doen.

8 December door Kwappa·geen reacties·

Doutzen Kroes helpt bij zoektocht naar vermiste vader uit Almere

Topmodel Doutzen Kroes (28) heeft haar Twitter account ingezet om te helpen bij de zoektocht naar een vermiste man uit Almere. Doutzen heeft aardig wat volgers op Twitter, meer dan een half miljoen. En één van deze volgers, Rianne Mouw, vroeg Doutzen om te helpen een man uit Almere terug te vinden. Daartoe retweette Doutzen een pamflet waarop een foto van de vermiste man uit Almere staat. De man, Henri de Vries, wordt sinds woensdag 27 november vermist. Ook een foto van zijn Audi A6 en zijn kenteken staan vermeld. Het gezin van Henri waaronder 3 kinderen is buitengewoon ongerust. Wil je ook meehelpen? Deel dit bericht dan met je vrienden en kennissen.

8 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service