Topmodel Miranda Kerr post intieme famiiefoto

Topmodel Miranda Kerr heeft deze week een intieme familiefoto gepost op Internet. We zien Miranda, samen met haar moeder en oma, in bed. Hoe schattig!

8 December door Kwappa·geen reacties·

Hoog cholesterolgehalte draagt bij aan de groei van borstkanker

Een hoog cholesterolgehalte in je bloed is niet alleen slecht voor je hart, maar draagt ook bij aan de verspreiding van borstkanker. Dat blijkt uit recent onderzoek. Een bijproduct van cholesterol functioneert als het hormoon estrogeen, en daarmee draagt het bij aan de groei en de verspreiding aan de meest voorkomende soorten borstkanker. Medicijnen die het hoge cholesterolgehalte moeten bestrijden, blijken het effect van deze op estrogeen lijkende molecuul te verkleinen. De resultaten van het onderzoek werden afgelopen 29 november in een editie van Science gepubliceerd. Het is voor het eerst dat er een verband wordt gelegd tussen een hoog cholesterol en borstkanker.

8 December door Kwappa·geen reacties·

Olivia Newton-John raakt 'zelfmoord' huis niet kwijt (foto's)

Olivia Newton-John (65) heeft een aardig bedrag afgehaald van de vraagprijs voor het huis waar in augustus van dit jaar een zelfmoord plaatsvond. Het huis van Olivia in Florida, staat al een poosje te koop voor $5,7 miljoen. Olivia en haar man John Easterling kochten het huis aan de kust in 2009 voor $4,1 miljoen, en lieten het volledig renoveren door de aannemer Christopher Pariseleti. Pariseleti pleegde afgelopen zomer op het terrein van het huis zelfmoord. Hij zou teveel financiële problemen hebben gehad. Naar verluidt zou het huis, door de zelfmoord, minder goed te verkopen zijn.

8 December door Kwappa·geen reacties·

Lindsay Lohan toont weinig verhullend badpak (foto's)

Lindsay Lohan (27) verblijft momenteel in Miami en geniet daar van het zonnige weer. De hele wereld mag het weten, en LiLo laat zich graag fotograferen in bikini. Lindsay postte een foto van zichzelf in sexy badpak op haar Instagram pagina met de tekst "#swimtime I love the sunshine". Later op de dag werd ze door paprazzi op de foto gezet, terwijl ze flaneert in hetzelfde badpak...en een sigaret rookt.

7 December door Kwappa·geen reacties·

Broer Paris Hilton in elkaar geslagen door toedoen Lindsay Lohan

Paris Hilton's broer Barron Hilton is vrijdagochtend vroeg in elkaar geslagen in een huis in Miami. En Lindsay Lohan zou er de oorzaak van zijn. Barron bezocht donderdagavond een feest in Miami. Hij zou hebben staan roddelen over Lindsay en dat viel zo slecht bij Lindsay, dat ze volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ Barron in elkaar liet slaan. Lindsay zou zijn vastgelegd op de camera terwijl ze Barron toeschreeuwt dat het zijn verdiende loon is. "Dat krijg je ervan als je lelijk over mij spreekt", zou Lindsay hebben gezegd. Lindsay's vader, Michael Lohan, ontkent elke betrokkenheid van zijn dochter bij het incident.

7 December door Kwappa·geen reacties·

La Toya Jackson is getrouwd

La Toya Jackson (57) is afgelopen vrijdag 6 december getrouwd met haar vriend en zakenrelatie Jeffre Phillips. Phillips vroeg La Toya ten huwelijk in haar eigen reality tv show Life With La Toya. De bruiloft vond plaats in Los Angeles, in het bijzijn van La Toya's moeder Katherine Jackson en haar neefje Prince.

7 December door Kwappa·geen reacties·

Bijzonder: hoe de grootste kerstboom ter wereld wordt opgetuigd in New York (video)

Voor diegenen die met Kerst wel 'ns in New York zijn geweest is het een bekend verschijnsel: de enorme kerstboom bij het Rochefeller Center. Wij hebben een mooi filmpje gevonden waarop je kunt zien hoe de kerstboom wordt opgetuigd, vanaf de eerste dag tot en met de 'openings'ceremonie. De kerstboom bij het Rochefeller Center telt circa 45.000 lichtjes. Een spectakel! Bekijk hier het filmpje van het optuigen van de kerstboom, december 2012.

6 December door Kwappa·geen reacties·

President Obama bezoekt met zijn gezin de cel van Nelson Mandela

Ook President Obama (52) heeft zijn respect betuigd richting de gisteren overleden Nelson Mandela. Obama is van mening dat de wereld veel aan Mandela te danken heeft. Persoonlijk vind hij dat hij aan hem zijn vrijheid te danken heeft. Vandaag postte zijn vrouw, Michelle Obama, een foto van de huidige President van Amerika en zijn gezin terwijl ze een bezoek brengen aan de cel op Robben Eiland waar Nelson Mandela 27 jaar werd vastgehouden als politieke gevangene.

6 December door Kwappa·geen reacties·

Patty Brard: 'We wilden Albert geen koekje van eigen deeg geven'

Patty Brard (58) verdedigt in het AD de beslissing van Show Laat om het nieuws over een vermeende buitenechtelijke relatie van Onno Hoes, de man van Albert Verlinde, naar buiten te brengen. Brard zegt dat de redactie van het programma geenszins Verlinde een hak heeft willen zetten. Sterker nog, Verlinde zou volstrekt geen rol hebben gespeeld bij de beslissing. “Ons ging het niet om de rol van Albert, dat stond op de tweede plaats. Belangrijker vonden wij dat een burgemeester van een grote Nederlandse stad en plein public zit te zoenen met een onbekende jonge man. Dát was onze insteek. Mensen moeten echt absoluut niet denken dat wij Albert een koekje van eigen deeg hebben willen geven, hoor“, zegt Brard.

6 December door Kwappa·geen reacties·

MUST HAVE: Dé navy jas!

Als roze (de trendkleur van het moment) niet helemaal je ding is, dan is navy een goed alternatief. En ga dan voor een nachtblauwe jas: superstylish en elegant. Wij vonden dit prachtige vintage exemplaar. Aardige bijkomstigheid is dat zo'n elegante donkerblauwe jas tijdloos is.

6 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service