Paulien Huizinga niet boos op Patricia Paay om suggestie 'golddigger'

Presentatrice Paulien Huizinga (42) heeft geen vervelende gevoelens richting Patricia Paay. En dat terwijl Paay in haar boek suggereert dat Paulien ooit achter haar toenmalige man Adam Curry aanzat en een echte 'golddigger' is. In Weekend legt Paulien uit dat ze niet boos is op Patricia. Sterker nog, ze is dol op haar. "Patricia is een heerlijke Rotterdamse vrouw, recht voor zijn raap en ik hou van haar", zegt Paulien. Overigens bekent Paulien dat ze ooit wel Adam heeft opgezocht, maar niet met de intentie om hem aan de haak te slaan. “Ik ben inderdaad wel eens bij hem geweest, maar op jacht naar rijke mannen, niet dat ik weet." Een paar jaar na het bezoekje aan Adam, trouwde Huizinga met miljonair Michiel Mol. Overigens ruilde hij haar een paar jaar geleden in voor een andere vrouw.

6 December door Kwappa·geen reacties·

Nelson Mandela is dood

Nelson Mandela is in zijn woonplaats Johannesburg op 95-jarige leeftijd overleden. President Zuma van Zuid-Afrika maakte zijn dood bekend. Hij noemde Mandela de grootste zoon van het land. "We zagen veel van onszelf in hem terug." Wanneer de voormalige president van Zuid-Afrika wordt begraven, is nog niet bekend gemaakt. Wel dat hij een staatsbegrafenis krijgt. Tot zijn begrafenis hangen alle vlaggen in Zuid-Afrika halfstok.

5 December door Kwappa·geen reacties·

Meet je echte leeftijd met de Vitality Test!

Is je lichaam net zo oud als je leeftijd? Of word je oud zoals je oud zou moeten worden? Wat is de invloed van je levensstijl op je lichaam? De Vitality Test geeft je je echte leeftijd. En hoeveel tijd je levensstijl van je leeftijd afhaalt. De test houdt rekening met factoren als je gewicht, lichaamsbeweging, eetgewoonten, alcoholgebruik, etc. Klik hier voor de Vitality Test. Read more: http://www.dailymail.co.uk/health/article-2518019/Whats-YOUR-real-age-New-calculator-reveals-old-body-really-based-mood-diet-exercise--youre-probably-older-think.html#ixzz2mXnd0a4V Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

5 December door Kwappa·geen reacties·

Kanye West staat voor schut voor bijna lege zaal

Het gaat niet echt lekker met de tour van Kanye West (36). Bij één van zijn laatste optredens wist hij slechts 4.500 kaartjes te verkopen voor een concertzaal met 19.000 plaatsen! Het Kansas City Sprint Center was bedacht voor de Yeezus tour van West. Maar afgelopen dinsdag stond West toch echt voor schut voor een bijna lege zaal. En dat terwijl vijf jaar geleden de tent tot de nok toe gevuld was voor een optreden van West. Volgens sommigen lijdt West aan een tanende populariteit. Er zouden teveel schandalen rondom zijn persoon zijn, en hij zou de verkeerde keuzes maken in zijn muzikale carrière. Hij gaat steeds verder weg van hip-hop, de stroming waar hij zijn populariteit aanvankelijk mee verdiende. Overigens kampt zijn tour ook met technische problemen. Afgelopen 30 november stond West op het podium in Tampa, Florida. Daar stopte hij ermee na drie liedjes. Hij vroeg of het licht weer uit mocht, werd woest op zijn technische mensen en stormde het podium af.

5 December door Kwappa·geen reacties·

Nigella Lawson geeft cocaïnegebruik toe in rechtszaak

Televisiekok Nigella Lawson (53) heeft toegegeven cocaïne te hebben gebruikt in de tijd dat ze getrouwd was met John Diamond. Ze deed deze uitspraak tijdens een zitting van de rechtbank. Lawson ontkent dat ze verslaafd is of was. Ze vindt dat de aantijgingen aan haar adres "absoluut belachelijk" zijn en het resultaat van een zieke geest van haar ex-man Charles Saatchi. Hij zou hebben gedreigd om haar "te vernietigen" met beweringen over drugsgebruik. Toen Lawson getrouwd was met Saatchi gebruikte ze eenmalig cocaïne. Dat deed ze omdat ze doodongelukkig was in de relatie. Saatchi zou gewelddadig en gemeen zijn. Lawson getuigde in de zaak tegen twee voormalige assistenten van haar ex-man Saatchi. Zij staan terecht vanwege fraude en diefstal.

5 December door Kwappa·geen reacties·

Betrapt! Gaat echtgenoot Albert Verlinde vreemd?

Het gerucht gaat dat Onno Hoes (52), de man van Albert Verlinde, vreemd gaat. Hij zou zijn betrapt met een jongere man in een hotel in Maastricht. Show Laat heeft beelden van de burgemeester van Maastricht en de 24-jarige onbekende jongen. Naar verwachting zal Verlinde vanavond zelf het nieuws over het vermeende vreemdgaan van zijn man, becommentarieren.

4 December door Kwappa·geen reacties·

Rihanna noemt Prinses Diana 'haar stijlicoon'

Rihanna hoopt dat ze er toch ooit net zo elegant uit gaat zien als haar grote voorbeeld de overleden Prinses Diana. De superster is dol op de look van Diana uit de jaren 80. Op de vraag wie voor haar het belangrijkste stijlicoon is, zegt Rihanna: "Weet je wie het het beste kon? Dat was Prinses Diana. Ze was gangsta met haar kleding. Ze had van die idiote hoeden, oversized jassen. Ik vind alles mooi wat ze droeg." Rihanna's liefde voor mode begon al vroeg. "Het begon met mijn moeder. Ik keek altijd hoe ze zich omkleedde. Ze was ongeveer zo oud als ik nu ben. Ik herinner me dat ik zelf niet wist hoe me te kleden, ik was zo'n tomboy."

4 December door Kwappa·geen reacties·

Hollywood helemaal 'dol' op zoon Val Kilmer

Jack Kilmer (18), zoon van Val Kilmer (53), zou de nieuwste belofte zijn van Hollywood. De jongen valt vooral op door zijn uiterlijk. Hollywood zou dol zijn op het androgyne uiterlijk van Jack. Er worden vergelijkingen gemaakt met Robert Pattinson, die een zelfde soort uitstraling heeft. En het bovendien buitengewoon goed doet op het witte doek, vooral bij het vrouwelijke publiek. Jack is de zoon van Val - Batman Forever - en zijn voormalige vrouw, de actrice Joanne Whalley. Hij maakte zijn acteerdebuut begin dit jaar in de speelfilm Palo Alto. Deze film komt begin december in de bioscoop.

4 December door Kwappa·geen reacties·

Vrouwen hebben een hogere pijngrens dan mannen

Wij wisten 't natuurlijk al: vrouwen hebben een hogere pijngrens dan mannen. Maar nu is 't dan ook wetenschappelijk aangetoond. Uit Engels onderzoek onder 2.000 volwassenen, blijkt dat vrouwen over het algemeen in stilte lijden wanneer ze getroffen worden door een ziekte. Mannen klagen eerder dan vrouwen. Mannen laten vaker van zich horen. Ze spreken over "vreselijke pijnen", of "ondraaglijk". Termen die vrouwen vaak niet gebruiken als ze zich niet lekker voelen. Bijna de helft van de vrouwen in het onderzoek verklaarde hun partner niet te geloven als deze klaagt. Mannen worden dan ook niet serieus genomen door hun vrouwen. Hoe 't komt dat mannen meer klagen als ze ziek zijn, wordt niet duidelijk in het onderzoek. Maar feit is dat mannen meer van zich laten horen, en vaak ook overdrijven (althans, volgens hun vrouwen).

4 December door Kwappa·geen reacties·

Dood Paul Walker inspireert fans tot drag racing

Na Paul Walker's (40) dood op zaterdag worden er overal in de wereld drag races georganiseerd ter nagedachtenis aan deze populaire acteur. Het feit dat Walker om het leven kwam in een sportwagen, weerhoudt fans er niet van om te racen. Sterker nog, ter nagedachtenis aan de acteur uit The Fast & The Furious worden er overal ter wereld races georganiseerd. De wijze waarop Walker om het leven kwam wordt eerder gezien als inspiratie dan als ontmoediging.

4 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service