First Lady maakt ook een selfie

Ook Michelle Obama (49) doet mee aan de nieuwste internethype. Ook zij deelde een selfie met de wereld. Een selfie is een zelfportret, dat over het algemeen genomen wordt met een smartphone.

3 December door Kwappa·geen reacties·

Kate Moss uit de kleren voor Playboy (foto's en video)

Topmodel Kate Moss (39) is uit de kleren gegaan voor Playboy, en wij hebben daarvan een sneak preview. Kate staat op de cover van het jubileumnummer van Playboy. Ter gelegenheid van de 60ste Engelse editie, ging Kate uit de kleren. Met een Fifty Shades of Grey masker en bunny oren, laat ze zich van haar beste kant zien. Overigens, wordt Kate in 2014 40 jaar, dus ook dat vond ze een goed moment om te vieren met een naaktreportage. Playboy pakt flink uit. Niet alleen staan Kate op de cover, maar ook in een 18 pagina's tellende reportage. Klik hier voor de video waarin we Kate haar naaktreportage zien lanceren.

3 December door Kwappa·geen reacties·

Is Robert Pattinson nu wel of niet aan de coke?

Twilight ster Robert Pattinson (27) wordt in verband gebracht met een nieuw drugsschandaal. Op 17 november verscheen er een foto van Pattinson op de Facebook pagina van ene Mario Fanizzi, de BFF van Katy Perry, waarin we Pattinson zien met een vriend. Beide mannen zien er niet al te fris uit, en achter hen geeft iemand een zakje wit poeder door. De suggestie is gewekt dat Pattinson 'iets' zou hebben gebruikt. Ook al is 't niet zo, Pattinson is onderwerp van gesprek. Volgens Star magazine zou Pattinson na een avondje stappen met zijn vriend Dylan Penn naar huis zijn gegaan in het gezelschap van een drugsdealer. Eerder dit jaar werd Pattinson betrapt met een joint op het Coachella Music festival met zijn toenmalige vriendin Kristen Stewart. In 2009 werd Stewart gefotografeerd toen zij een joint draaide. Ze was toen samen met Pattinson.

3 December door Kwappa·geen reacties·

Kardashians geven vermogen uit aan kerstkaart

De Kardashian familie heeft het slordige bedrag van $250.000 uitgegeven aan de productie van een kerstkaart! Kosten noch moeite werden gespaard om de Kardashians zo fraai mogelijk te portretteren. De beroemde fotograaf David LaChapelle werd gecontracteerd om de familieleden op de foto te zetten voor de eigen kerstkaart. De fotoshoot van $250.000 zou naar verluidt drie dagen hebben geduurd. Zo lang nam 't om de set en de vrouwelijke familieleden van de Kardashians op orde te krijgen. Kim zou David hebben overgehaald om de fotoshoot te doen. Het productiebedrijf van Keeping Up With The Kardashians zou het bedrag hebben betaald.

3 December door Kwappa·geen reacties·

Voormalig Glee ster Charice doet zelfmoordpoging

De voormalige Glee ster Charice (21) heeft een zelfmoordpoging gedaan. Dat zegt haar oma. Charice zou een einde aan haar leven hebben willen maken omdat ze financiële problemen heeft. Oma Teresita Relucio heeft op de lokale televisie verklaard dat haar kleindochter Charice haar polsen heeft doorgesneden. Al langer gaan er geruchten dat 't financieel niet goed gaat met Charice. Maar om alle berichten te ontkrachten kocht Charice nog recent een nieuwe auto en liet zich hiermee gewillig fotograferen. Wanneer de zelfmoordpoging door Charice werd gedaan, wordt niet duidelijk. Ook niet hoe 't nu met Charice is.

3 December door Kwappa·geen reacties·

Geen werk voor Leontine Borsato

Voor Leontine Borsato (45) is er geen plek bij RTL4. Dat zegt RTL baas Erland Galjaard in Weekend. Galjaard heeft of maakt geen plek voor Marco Borsato's vrouw. "Nee, wij hebben geen programma’s voor Leontine, of we hebben daar al andere mensen voor", stelt Galjaard. Hij is van mening dat de markt verzadigd is, althans voor RTL 4. “Als je kijkt naar de vrouwen bij RTL: het is niet voor niets dat dat Linda de Mol, Chantal Janzen en Wendy waren genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. En dan hebben we ook nog Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam, Natasja Froger en Angela Groothuizen.”

2 December door Kwappa·geen reacties·

Topmodel Miranda Kerr slaat Australische miljardair aan de haak

Topmodel Miranda Kerr is nog maar net gescheiden van acteur Orlando Bloom, of ze heeft al weer iemand aan de haak geslagen. Dit keer gaat 't om James Packer, een Australische miljardair. Packer is vooral vermogend geworden door zijn casino's. Ook hij is net gescheiden. Na 6 jaar huwelijk, scheidde hij afgelopen september van zijn vrouw Erica Baxter. In oktober scheidde Kerr van Orlando. Samen hebben ze een zoontje, Flynn. Packer en zijn vrouw waren of zijn goed bevriend met Kerr en Orlando. Ze gingen zelfs samen op vakantie. Naar verluidt zou 't nog altijd gezellig zijn tussen de stellen. Want afgelopen zaterdag werden ze gespot met z'n allen bij een voorstelling van Bloom op Broadway. Daar speelt hij in Romeo en Juliet.

2 December door Kwappa·geen reacties·

Hartverscheurend: 8-jarige zoontje probeerde zijn vader en Paul Walker te redden

De tragische dood van Paul Walker (40) en zijn zakenpartner Roger Rodas, heeft voor het 8-jarige zoontje van Rodas een verschrikkelijke nasleep. Volgens een ooggetuige zou het 8-jarige zoontje van Rodas vlak nadat het ongeluk zich op de snelweg voordeed, hebben geprobeerd om zijn vader en Paul uit het wrak te redden. Tevergeefs, want de auto vloog in brand. Walker en zijn vriend hadden zojuist een liefdadigheidsbijeenkomst bijgewoond. Het was een autoshow die speciaal voor slachtoffers van de tyfoon Haiyan was georganiseerd.

2 December door Kwappa·geen reacties·

Bram Moszkowicz weer aan de slag op advocatenkantoor

Bram Moszkowicz (53) is weer aan de slag op een advocatenkantoor. De voormalige advocaat is sinds kort weer aan het werk bij advocatenkantoor Brink Attorneysin Amsterdam. Moszkowicz en advocaat Henk Brink zijn oude bekenden. Ze werkten onder andere samen. Moszkowicz werd in april door het Hof van Discipline van het tableau geschrapt, waardoor hij zijn vak als advocaat niet meer mag uitoefenen. Bij Brink gaat hij het voorbereidende werk doen voor rechtszaken. "Er zijn niet veel advocaten met wie ik zou kunnen doen wat ik nu bij Brink ga doen", aldus Moszkowicz in een reactie.

1 December door Kwappa·geen reacties·

Paul Walker sterft op 40-jarige leeftijd in vreselijk ongeluk

De Amerikaanse acteur Paul Walker is op 40-jarige leeftijd omgekomen tijdens een vreselijk auto ongeluk. Volgens een officiële verklaring zou Walker zijn omgekomen tijdens een auto ongeluk toen hij een liefdadigheidsevenement bezocht voor zijn eigen organisatie Reach Out Worldwide. Walker kwam afgelopen zaterdag om het leven in Santa Clarita, Californië. Bij het ongeluk kwam ook de chauffeur van de auto waarin Walker als passagier zat, om het leven. De chauffeur verloor de macht over het stuur en ramde een verkeersblokkade. Beiden stierven ter plekke. Walker is vooral bekend van zijn rol als Brian O'Conner in de populaire film serie The Fast and the Furious.

1 December door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service