Naomi Campbell en Sean Combs op luxe jacht bij Ibiza (foto's)

Sean Combs en topmodel Naomi Campbell (44) zetten samen de bloemetjes buiten. Het stel werd samen gespot op een luxe jacht voor de kust van Ibiza. Sean bracht zijn vriendin Cassie mee. Beide dames tonen hun gebruinde lichamen aan boord van het luxe jacht. Bekijk hier de foto's.

28 July door Kwappa·geen reacties·

Waar zoenen singles het liefst?

Een enquête onder leden van een datingsite toont aan dat singles het liefst binnenshuis voor het eerst zoenen. Het openbaar vervoer en het strand zijn juist geen favoriete plekken voor een eerste kus en slechts 1% van de ondervraagden heeft nog nooit gezoend. Van een voorzichtige snelle zoen bij de voordeur of een gepassioneerde hete kus op de dansvloer, de eerste zoen met een geliefde zal waarschijnlijk niemand snel vergeten. De datingsite Parship vroeg haar leden naar hun eerste kus-ervaringen. Een kwart van de ondervraagden gaf aan dat thuis de beste plek is voor eerste kus. Bij 7% vond de eerste kus bij de voordeur plaats. Wat opvalt is dat de meeste singles geen problemen hebben met zoenen in het openbaar. Ruim 14% geeft aan dat ze voor het eerst gezoend hebben in een club. Hierbij gaf 10% aan dat dit op straat gebeurde en bij 8% vond de eerste zoen in een park plaats. Even populair is de achterbank van de auto. Acht procent van de singles hebben hier hun eerste kus gehad. Verrassend: slechts 4% gaf aan dat de eerste zoen in een cafe of restaurant werd gegeven en 2% zoende voor het eerst in de bioscoop. De supermarkt en de lift zijn kusvrije zones voor de singles. Op de vraag wie het initiatief voor de eerste kus heeft genomen, geeft 51 procent van de vrouwen aan dat zij de afwachtende partij waren en dat hun partner de eerste stap heeft gezet. Dit wordt bevestigd door de mannen, 50% geeft aan dat zij de eerste stap gezet hebben. Slechts 15% van de vrouwen durft als eerste aanstalten te maken voor een zoen. Bij de overige singles gebeurde het gewoon. Vraag: Waar heb jij je ex-partner voor het eerst gekust? Thuis 26% Uitgaan / Club 14% Op straat 10% In de auto 8% In het park 8% Bij de voordeur 7% In bed 6% Restaurant / cafe 4% Op vakantie 3% Strand / zwembad 2% Concert / festival 2% Bioscoop / theater 2% Op kantoor 2% Bus / metro / trein 1% In de lift 0% In de supermarkt 0% Andere 4% Ik heb nog nooit iemand gezoend 1% Vraag: Wie heeft het initiatief genomen bij de eerste kus? Ik heb mijn moed bij elkaar geraapt: 50% (mannen) en 15% (vrouwen) Mijn partner zette de eerste stap: 17% (mannen) en 51% (vrouwen) Allebei, het gebeurde gewoon: 33% (mannen) en 34% (vrouwen) *n = 1088 mensen

22 July door Kwappa·geen reacties·

TIPS: Hoe bewaar je je mooiste tassen?

Tassen zijn steeds populairder aan het worden, en al helemaal designer tassen. Best belangrijk om dan even goed na te denken over hoe je ze wilt bewaren. Wij hebben een paar tips. - Ooghoogte Bewaar je tassen op ooghoogte. Dan overzie je beter je welke tassen je hebt. Dit voorkomt dat je altijd dezelfde tas meeneemt. - In vorm Zorg dat tassen niet omvallen of in elkaar zakken; probeer een plek te vinden waarbij ze hun oorspronkelijke vorm houden. Het helpt ook als je ze vult met bubbeltjesmateriaal, papier of een plastic zak. - In een stoftas Ja, 't klinkt suf, maar je kunt 't toch beter wel doen. Bewaar je tassen in de stoffen tas die je erbij geleverd krijgt. Daglicht en stof zijn funest voor het materiaal van je tas. - Eigen domein Prop je tas niet tussen andere spullen, maar behandel ze als prinsesjes. Een eigen plank (of planken) zijn prima, het voorkomt dat je tassen worden beschadigd door andere spullen.

19 July door Kwappa·geen reacties·

Zo goed ziet 50-jarige Elle MacPherson eruit (foto's)

Je zou 't haar niet geven als je deze foto's ziet. Elle MacPherson is 50!! Elle liet zich uitgebreid fotograferen door paparazzi terwijl ze op een jacht voor de kust van Sardinië geniet van een vakantie. Niet voor niets had ze vroeger - en misschien nu ook nog wel - de bijnaam The Body. Bekijk hier alle foto's van Elle.

19 July door Kwappa·geen reacties·

Waarom aardbeien zo gezond zijn?

Kim Kardashian zou soms dagen alleen maar aardbeien eten. Maar waarom? Waarom zou ze dat doen? De Romeinen kenden aardbeien een geneeskrachtige werking toe. Aardbeien bevatten meer vitamine C dan citrusvruchten. En dat helpt om het risico op het krijgen van kanker te verminderen, aldus de American Cancer Society. Aardbeien bevatten bovendien weinig calorieën, en passen dus uitstekend in een dieet van mensen die willen afvallen. Daarnaast zorgen aardbeien voor een goeie bloeddruk vanwege de vezels en het kaliumgehalte. Kortom, niet alleen superlekker, maar ook supergezond!

19 July door Kwappa·geen reacties·

Tatum O'Neal verwijt zichzelf drugsverslaving zoon Kevin

Toen Kevin McEnroe (27), zoon van tennislegende John McEnroe en actrice Tatum O’Neal, deze week werd gearresteerd wegens drugsbezit en -gebruik, kwam dat voor zijn directe omgeving niet als een verrassing. Kevin zou al jaren worstelen met een drugsverslaving en zeker twee keer zijn opgenomen in een afkickkliniek. Tatum, Kevin's moeder, verwijt het zichzelf. Ook zij kampte in haar jeugd met een pittige drugs- en alcoholverslaving. Afgelopen dinsdag werd Kevin in New York gearresteerd terwijl hij drugs probeerde te verkopen. Hij was in het bezit van een groot aantal verschillende drugs.

19 July door Kwappa·geen reacties·

Jay-Z kust Beyonce liefdevol op het podium, weg geruchten over overspel

Jay-Z (44) wilde - denken wij - publiekelijk een statement maakte toen hij afgelopen vrijdag tijdens een concert in New Jersey, zijn vrouw Beyonce (32) liefdevol op de mond kustte. Al weken gaat het gerucht dat Jay-Z zijn beroemde vrouw zou bedriegen met andere vrouwen. Ten overstaan van duizenden fans, kustte hij Beyonce vol op de mond. Momenteel tourt het stel door de Verenigde Staten, met hun show On The Run. En tot nu toe probeert Jay-Z elk optreden duidelijk te maken dat er wat hem betreft geen vuiltje aan de lucht is.

13 July door Kwappa·geen reacties·

10 Tips als je vintage wilt shoppen

Vintage is helemaal hot. Maar hoe weet je nu of je een goed vintage exemplaar hebt weten te bemachtigen? Of je misschien niet te veel betaalt? Wij hebben 10 tips waar je op moet letten als je vintage shopt. 1. Als een kledingstuk ouder is dan 20 jaar, dan is 't 'vintage'. Dus je hoeft niet zo ver te gaan als de jaren 50 of 60 om vintage aan te schaffen. Een jurkje uit de jaren 80 of 90 gaat er ook prima voor door. 2. Over het algemeen geldt dat vintage duurder wordt naarmate het ouder is. Maar dat is niet altijd het geval. De draagbaarheid en kwaliteit is ook belangrijk. Dus mocht je een jurkje uit de jaren 20 of 30 hebben gevonden, en het is nog in goeie conditie, dan kan 't je meer kosten dan een ander jurkje uit dezelfde periode. 3. Vintage toont meestal in welk land het is gemaakt. Of is gemaakt van materiaal dat uit dat land komt. 4. Ken je klassiekers. Wat geldt voor de moderne tijd, geldt ook voor vroeger. Er zijn merken die waardevaster zijn dan andere. Goeie merken zijn Ossie Clark, BIBA, Nina Ricci en - natuurlijk - Chanel. 5. Realiseer je dat ook kleding waar jij op bent uitgekeken of die jij ronduit lelijk vindt, een markt is. Investeer een beetje tijd, en zoek op het internet of het kledingstuk dat je kwijt wilt, waarde vertegenwoordigt. 6. Op zoek naar info? Ga naar www.vintagefasionguild.org. Een uitstekende bron van kennis over vintage. 7. Handgemaakte vintage items zijn buitengewoon populair, vooral uit de jaren van voor 1960. Let erop dat kleding metalen ritsen hebben (geen plastic). Jurkjes met interessante printjes en kleuren doen 't ook heel goed. 8. De conditie van vintage is altijd belangrijk. Zoek vooral naar de goeie stoffen, en let erop dat motten niet hun tandjes erin hebben gezet. 9. Op zoek naar mooie vintage accessoires? Let dan vooral op de luxe items, zoals tassen van slangenhuid en fraaie juwelen. Die behouden altijd hun waarden. 10. Dol op vintage, maar hoef je niet altijd terug in de tijd. Dan hebben wij de beste vintage shop.

13 July door Kwappa·geen reacties·

5 Tips: Hoe krijg je een strakke gespierde buik?

Help! Bikiniseizoen....te laat om nog iets aan je lijf te doen? Mwah...misschien wel, misschien niet. Wij hebben in elk geval een paar nuttige tips. 1. Sit-ups is niet voldoende. Tuurlijk, 't helpt wel, maar om een goeie six-pack te krijgen moet je ook cardio oefeningen doen. Die verbranden namelijk het vet op je buik. 2. Wees consequent. Helaas, maar waar, je moet elke dag je buikspieren trainen. Maak 't onderdeel van je dagelijkse routine. 3. Let op je voeding. Zorg dat je voeding binnenkrijgt die helpt je spieren te versterken, en je lichaamsvet te verminderen. 4. Varieer. Probeer je oefeningen te varieren. dus niet steeds dezelfde spiergroep. Nee, train verschillende delen van je lichaam voor de beste balans. 5. Train je grootste spiergroep. De spieren van je bovenbenen vormen je grootste spiergroep. Train je deze spieren, dan zul je merken dat je metabolisme verhoogt. Hierdoor verbrand je indirect ook je buikvet.

13 July door Kwappa·geen reacties·

Beckhams ontkennen belastingfraude: 'We betalen altijd netjes'

Victoria en David Beckham hebben zich gedistantieerd van beschuldigingen dat zij de Britse belastingdienst hebben opgelicht. Volgens het beroemde stel hebben ze altijd "netjes hun rekeningen betaald". De Beckhams worden in verband gebracht met een investeringsfonds voor speelfilms, waarbij investeerders gebruik konden maken van de mazen in de wet om zo belasting te ontduiken. Justitie doet momenteel onderzoek, de Beckhams hangt een aanzienlijke boete boven het hoofd. Volgens een woordvoerder zijn de Beckhams zich van geen kwaad bewust. "De Beckhams hebben altijd hun belastingen volledig betaald en zijn nooit betrokken geweest bij enige vorm van belastingontduiking dan ook." Het zijn overigens niet alleen de Beckhams die onder vuur liggen. Meerdere beroemde namen worden in verband gebracht met hetzelfde belastingontduikingsverhaal. Ook George Michael, leden van de rockband Arctic Monkeys en Michael Caine zouden ook worden onderzocht door justitie.

13 July door Kwappa·geen reacties·

Eerste Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Volgende Laatste
© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service